Multicar M25 - diskuze
Re: malá provozní teplota m 2510
Díky za odpověď, zkusím to a pak odepíšu
Re: malá provozní teplota m 2510
termostat
Závaží na multicaru
Zdravím, Koupil jsem si multicar M25 bez uzávěrky a mám značné problémy se mimo silnice kamkoli dostat. Když jsem naložený
jede perfektně, ale prázdný si neškrtnu. Mohl by mi někdo poradit jestli je možné dát na ní nějaké závaží??
jede perfektně, ale prázdný si neškrtnu. Mohl by mi někdo poradit jestli je možné dát na ní nějaké závaží??
Re: Závaží na multicaru
Na M22 jsem párkrát viděl betonové závaží pod korbou. Řešil bych to tedy stejným způsobem
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Re: Závaží na multicaru
Elektrikář v JZD objel korbu tlustým kartonem, domíchávačem tam plcnul cca 5cm betonu. Přestalo to drncat a projel všude.
Převodovka Multicar M25 - převod vývodu pro čerpadlo
panové neví někdo Převod origo vývodu pro čerpadlo na M25
-
vyrobny stitok multicar 25
Zdravim, nevie mi niekto poradit, kde by som mohol najst vyrobny stitok na multikare 25? Potrebujem ju prihlasit no nikde to tam nieje a na policii ho vyzaduju. Dakujem
Re: vyrobny stitok multicar 25
výrobný štítok je na kabíne zozadu zvonka, nad zásterkou pravého predného kolesa....dúfam, že stačí často býva zničený, odpadnutý
- bulanek88
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyrobny stitok multicar 25
pochybuju že tam je, u naší jsme akorát našli dost vyrezlý vyražený číslo, je zvrchu na rámu, myslím někde u chladiče na straně spolujezdce
Tažné zařízení na Multicar M 25
Zddravím. Nevíte někdo jak by se dalo zlegalizovat tažné na multicar M 25? Mám naní klasický čep i ISO50. Děkuji za každou radu.
přesahy vložek M25
zdravím, nevíte někdo kolik mají čouhat vložky nad blok motoru?
Multicara ŘP.
Dobrý den,zajímalo by mně jestli mi bude stačit na milticaru B či T nebo potřebuji C čí C1?děkuji za odpoved
-
Re: Multicara ŘP.
Můj táta má akorát B (a motorku, na který 50 let neseděl :-) ) a s multinou jezdil v práci trvale. tak si myslím, že stačí "B".
Re: Multicara ŘP.
Jo Jo taky si to myslím že stačí B-do 3500kg,multíkara by jste tím padem do toho vešla ,nejsem si ,ale jisty.