Je mi to jasné, ale i tak by bylo potřeba to tam napsat, nebo označit jinak než T
Na těch rozvaděčích z fotek je na jednom výstup N a na druhém HPC, takže vím, že tam jsou a lze je použít, a proto jsem je tak označil. Jen nevím kterej byl na kterém, ale to je nakonec fuk
Pomoc s webem by se asi i hodila
Zatím to jakž takž zvládám sám, ale některé věci prostě neumím, tak je zatím neřeším (hlavně pokud jde o vzhed a jeho úpravy). Protože jsem v podstatě laik, zvolil jsem jeden z nejrozšířenějších a nejjednodušších redakčních systémů WordPress, na kterém je dokonce dostupnej i jakejsi plugin na tvorbu kalkulátorů (je to samozřejmě nadsázka, jde o jednoduchej nástroj na naklikání kolonek a přiřazení nějakých parametrů pro každou z nich, a jejich vzájemných vztahů), což mi ale hodně pomohlo, dá se říct, že to bylo skoro klíčové, i když se to zatím nechová úplně jak bych potřeboval, protože jinak nevím jak bych to udělal. Vytvořit si vlastní script neumím. Nějak se s tím peru, a zatím jsem vyřešil asi 80% problémů u prvního kalkulátoru). Stránky jako takové (vzhled) nejspíš ještě překopu (nejspíš změním celý template, ale musím se podřídit tomu co je dostupné zdarma a hlavně co je kompatibilní s tím pluginem). Vím že WordPress není ideální, ale pro mě je to asi jediná možnost... Nějaké zabezpečení tam je, vypl jsem komentáře, nebude tam forum atd, a zapl jsem v administraci ochanu proti přístupu ze zahraničí (stejně bude celej česky). Nevím jak se to přesně jmenuje, ale mělo by to automaticky filtrovat IP adresy z ciziny (mimo ČR a SR) už na úrovni poskytovatele hostingu. Samozřejmě co by člověk nechtěl od freehostingu, ale doufám že to trochu pomůže
PS: omlouvám se za spam ve vlákně o Kubotě
Asi příště zvolím raději SZ