Kúpa noveho auta
Re: Kúpa noveho auta
A co Tuareg? Na nastavitelnom zdvihnutom podvozku to prejde dost aj v terene. Videl som ho osobne v akcii.
Dakujem vsetkym za nazori, my sme si chceli kupit strasne ten opel mokka, ale tie recenzie co o nom boli, teda nic moc hodnotenia. Nissan kačkaj, tak tam sa cena pohybuje cca vyse 28 tisic, inak to je pekne auto ale v dieslu tam je renaultacky motor, co sa mi moc nepaci. Vitara je celkom fajn len ten zadok sa mi nepaci, kufor ma taky zkoseny, aj ked kvalita jazdy je tam vysoka. Chcem som to riesit prave tu, pretoze tiez nechceme kupit na 3 roky ale nieco na dlhsie. Cize, dobra cena, dobry servis, pomerne cenovo dobre nahradne diely atd atd
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
Chlapi, tak auto je uz doma, je to mitsubishi asx 1.8 naftak , 150 koni 4x4
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
Hoď fotku
vidis to ani fotku som neurobil, dam zajtra dufam, ale urobili sme si radost a kupili sme si aj gril aby sme to auto mohli poriadne zajest
Naposledy upravil(a) jafi dne ned srp 16, 2015 11:22 pm, celkem upraveno 1 x.
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
Podle čeho jsi vybíral tento typ?
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Japonec nakonec, myslím dobrá volba i cena
Při pohledu na gril obojeho.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Od koho v tom ASX je motor? Ta 1.8 nafta.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
No ked sme isli po auto vyfukol nam jeden tipek predvadzacku, asi 5 minut pred nami, ze ide iba vyskusat , ale dal hned zalohu a auto bolo jeho. Tak sme ostali smutní pretoze ostatne boli uz iba 1.6 a cca 80 kW, mozno aj menej. Ten 1.6 motor bol Citroen- Peugeot, takze sme sa vykaslali na to a isli sme domov, nakolko predavajuca uz takyto typ auta s motorom 1.8 150 koni samozrejme original od Mitsubishi nedokazala zohnat.(dakujeme eu za ich normy) Ked sme boli na konci ZA tak nam volala ze sa jej podarilo najst este jedno take auto v ČR. Tak o tyzden na to sme uz isli po auto. Tie motory velmi pochvalovala nielen ci ona ale aj servisaci, ze velmi vydareny motor. Taktiez hovorila ze tieto auta s tymito motormi vsetky stiahli a ostali iba 2.2 110 kW , tam je ale vyssi krutiaci moment a sice je auto tazsie iba o cca 25 kg je to poznat na spotrebe a na celkovom vykone, no a samozrejme ten 1.6 motor, bavime sa o naftovych motoroch. My mame stvorkolku, + vzadu to ma este uzavierku.
Spotreba 5,5-6 litrov na 100 km . Pri brutalnej jazde 7 litrov.
Spotreba 5,5-6 litrov na 100 km . Pri brutalnej jazde 7 litrov.
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Krasavec