jsem si to myslel,vypadá to na Eschlböckapobuk píše:maj to delany v rakouskuFranta.cz píše:Ty kabiny se tak upravují na štěpkovače.To není originál z manu.Sniper píše: To je tvá souprava, nebo s tím jezdíš? Tu ruku ovládáš z kabiny řidiče? Proto ta kouřová skla? Jestli ano, tak to je mazec, že děljí extra kabiny pro štěpkovače.....
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M
Zdravim mam dotaz, delal jsem na Z 6748 GO predni napravy, jaka by tam mela byt sbihavost? diky za info
Položme se na otázku co je tam za nápravu?P okud těžká tak rozbíhavost 12 - 15 mm
Je ja zapomel sorry je tam tezka, diky
-
- Kontaktovat uživatele:
A kolik oleje příjde do těžké nápravy, reduktoru, respektivě v jaké poloze má být ten nalevací a kontrolní šroub?
Nalévací šroub má být přesně nahoře.V zimně je dobře chvilku počkat než olej steče, reduktory nemají rády moc oleje.
Ale to je jenom kvůli snadnému nalévání, ne? Jinak by měl být ve vodorvné poloze, neboť je zároveň šroubem kontrolním? Už si to taky nepamatuji, každá náprava to má trochu jinak.Franta.cz píše:Nalévací šroub má být přesně nahoře.
Nemáš ještě jednu basu na vercajk, ta tvá je mi malá
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Sniper píše:Ale to je jenom kvůli snadnému nalévání, ne? Jinak by měl být ve vodorvné poloze, neboť je zároveň šroubem kontrolním? Už si to taky nepamatuji, každá náprava to má trochu jinak.Franta.cz píše:Nalévací šroub má být přesně nahoře.
Mel by tam jit 1 litr co jsem nasel v manualu, a v diferaku 7 litru.
Šíříš poplašné zprávy.Sniper píše:
Ale to je jenom kvůli snadnému nalévání, ne? Jinak by měl být ve vodorvné poloze, neboť je zároveň šroubem kontrolním? Už si to taky nepamatuji, každá náprava to má trochu jinak.
Nalívací je M22*1,5 kontrolní M8.
Nalívací je zároveň vypouštěcí
Basy došly.
Franta.cz: Nešířím, jen se ptám A proč by nalévací nemohl být zároveň kontrolní a zároveň vypouštěcí? Záleží jen na stupni natočení kola a na spoustě náprav to tak i je
Taky je vám kurva taková zima?
Taky je vám kurva taková zima?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Zdar, potřebuji nový válec na brzdu k dtn, který tam pasuje?
Nazdar chlapy.Kámoš zhána slušné Lkt-81,ak by niekto vedel dík za radu.Prípadne vrak alebo časti mašiny by zas zaujímali mna.
80 mm.honza88 píše:Zdar, potřebuji nový válec na brzdu k dtn, který tam pasuje?
Praga V3S a nějaký zemědělský vlečky.
Sháněj starý s kůží.Nový mají gumovou manžetu.
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, za kolik vyrábíte palivo? Jde o pokácení, manipulace do metrů a případně štípání a uložení do hráně, děkuji za odpověď
Chodite nekdo v tom paraku do lesa? ja byl vyvazet klest a je to hnus!