Povinné zaevidovanie vozidiel, ktoré nepodliehali evidencii
Moderátor: DYK
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Re: Povinné zaevidovanie vozidiel, ktoré nepodliehali eviden
tak mu povieš že si mu spravil tuning
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Ved ste si to dejebali sami!! Od začátku to bylo určeno pro doma robené stroje. Jenže mnohý kokoti tím zlegalizovali kde jakou PV3S a jiný kokoti jim tu značku klidně dali. Vůbec bych se nedivil, kdyby policie začala při kontrolách odebírat "C" značky na továrních motorových vozidlech. Jen si vzpomeňte, co bylo pláče, že si nemůžu svým doma dělaným strojkem přejet kolmo ani silnici a když vám někdo vyšel vstříc "urobili stě si po svojom". Já tam teda nežiju, ale přijde mi to "jak občan vyjebal s úřady". Že se úřad nechal, je druhá věc.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
DYK píše:Ved ste si to dejebali sami!! Od začátku to bylo určeno pro doma robené stroje. Jenže mnohý kokoti tím zlegalizovali kde jakou PV3S a jiný kokoti jim tu značku klidně dali. Vůbec bych se nedivil, kdyby policie začala při kontrolách odebírat "C" značky na továrních motorových vozidlech. Jen si vzpomeňte, co bylo pláče, že si nemůžu svým doma dělaným strojkem přejet kolmo ani silnici a když vám někdo vyšel vstříc "urobili stě si po svojom". Já tam teda nežiju, ale přijde mi to "jak občan vyjebal s úřady". Že se úřad nechal, je druhá věc.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
Chlapci a nie je to náhodou tak , že chcem Yanmara alebo Kubotu na C značky aby som nemusel na stk , a nemusel mať T vodičák?? Lebo o dva domy odo mňa býva dôchodca ktorý k 60ke dostal nejakú Micinu a pekne ju má postavenú na riadnych značkách a ešte si tú skupinu T dorábal v autoškole. Samozrejme že hrdo absolvuje STK , pekne na podvale až do okresného mesta.
- Nestor.Kea
Ved ste si to dejebali sami!! Od začátku to bylo určeno pro doma robené stroje. Jenže mnohý kokoti tím zlegalizovali kde jakou PV3S a jiný kokoti jim tu značku klidně dali. Vůbec bych se nedivil, kdyby policie začala při kontrolách odebírat "C" značky na továrních motorových vozidlech. Jen si vzpomeňte, co bylo pláče, že si nemůžu svým doma dělaným strojkem přejet kolmo ani silnici a když vám někdo vyšel vstříc "urobili stě si po svojom". Já tam teda nežiju, ale přijde mi to "jak občan vyjebal s úřady". Že se úřad nechal, je druhá věc.
Já smekám normalne sa to lepšie nedalo naísat.... horšie je že zasa na to doplati ten chudak ktory by tô značku fakt potreboval
Já smekám normalne sa to lepšie nedalo naísat.... horšie je že zasa na to doplati ten chudak ktory by tô značku fakt potreboval
Iseki TU 180f
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Dyku nemáš pravdu dojebali to policajti lebo keď nevedia rozoznať doma robený malotraktor od V3S-ky alebo multikáry tak sú kokoti oni mali pomôst hospodárom a pomohli špekulantom tak to je na Slovensku
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Domadely sa stále dajú dať na C značky a továrenská výroba zase na riadne papiere.
Ako das japonca na riadne papiere? Treba na to "technicak"?oco13 píše:Domadely sa stále dajú dať na C značky a továrenská výroba zase na riadne papiere.
Továrenskú výrobu nedostaneš na papiere ak ich predtým mala. Ak by aj nemala tak potom by pre starý stroj platili normy ako pre nový, a to ten starý nikdy nesplní.....napríklad emisie atd....oco13 píše:Domadely sa stále dajú dať na C značky a továrenská výroba zase na riadne papiere.
K tým domarobeným traktorom....vyhláška nedefinuje kto ho vyrobil, ale na čo sa zariadenie používa. Teda na poľnohospodárske a lesné práce. A na základe toho dajú číslo na vlečku a traktorík. Chyba bola, že nezakázali toto pre vozidlá na ktoré potrebuje šofér C vodičák. Preto niektorí policajti dali čísla aj na V3Sku. Zaujímavé je, že na ňu dali dve tabuľky a originál traktor má len jednu. Aj domarobený má len jednu. Položme si otázku....že by s tým niekto počítal dopredu?
Ja neviem , stále som v tom , že ak kupujem jazdeného japonca za 3 - 5 tisíc , tak k nemu dostanem riadny tp a preklady. Rovnako ako keď dovážam auto. Alebo je to inak? Lebo cena tých japoncov je taká ako by boli na papieroch
Neviem ako je to s dovážanými traktormi, ale ak dovezieš starý zetor URI tak aj vo vyjaderní Zetoru je to napísané, traktor neprihlásiš. To urobili schválne, lebo sa to dalo zneužit akože si si doviezol traktor z iného štátu. Chcú aby sa predávali nové trktory
Ako je to s makými Kubotami neviem, ale aj to sú staré stroje roky 1967-73 , už neviem aky typ.....B.....niečo
Ako je to s makými Kubotami neviem, ale aj to sú staré stroje roky 1967-73 , už neviem aky typ.....B.....niečo
netreba zabudnut na to, ze asi pred 2 rokmi ked tu ešte neboli C znacky tu ludia na slovensku prihlasovali okrem iných aj stare tk14 aj s vleckami za nekrestanske eura /700 euro/ na znacky a chodili s tym po kontolach originality stkackach a podobne a teraz ked maju znacku sa s tym musia jebat kazde 2 roky na emisnu a stk. Je ich aj tu na fore dost a že sme si to pokazili sami, ano aj tym ako tu na fore a nie len tu chytraci davaju fotky vsetkeho možného na C značkach s citatelným čislom .
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
Chlapi , ale uvedomte si - podla zákona C značka je oficialne určená aj na každý dovoz , nie je to výlučne číslo pre domadely. Takže Hummer na "C" je v poriadku , ak ho tak nemá 10 rokov.
Matto - Tkčko je továrenský stroj - pokial tam nedá motor 1,9D z Peugeota alebo niečo podstatné nezmení - tak na "C" nemá nárok. Ak ovšem na V3S zruším polovicu rámu a upravím rozvor na rozmery osobáku(auto na trial) tak je to domadel. To je môj názor.
Matto - Tkčko je továrenský stroj - pokial tam nedá motor 1,9D z Peugeota alebo niečo podstatné nezmení - tak na "C" nemá nárok. Ak ovšem na V3S zruším polovicu rámu a upravím rozvor na rozmery osobáku(auto na trial) tak je to domadel. To je môj názor.
Chlapi ale na DI je k ziadosti prilozeny prefoteny pravdepodobne "vycuc" zo zakona: Dopravny inspektorat pridelí na zaklade ziadosti vlastnika vozidla, ktore nie je schvalene na prevadzku v premavka na pozemnych komunikaciach a je urcene na polnohospodarske prace alebo lesne prace, zvlastne ev.cislo obsahujuce pismeno C. Ziadost vlastnika vozidla musi obsahovat: a) meno a priezvisko..... b)nazov,adresu....... c)zakladne technicke udaje vozidla, a to 1) znacku, obchodny nazov, typ,druh,kategoriu,identifikacne cislo vozidla a obchodne meno vyrobcu vozidla,ak tieto udaje mozno zistit, 2)dlzku, sirku a vysku vozidla atd. atd. atd... Ked to pochadza zo zakona a nebolo to v kratkej dobe nejak upravovane, dalo by sa v pripade ich nevoli na to odvolat.
oco13 píše:Chlapi , ale uvedomte si - podla zákona C značka je oficialne určená aj na každý dovoz , nie je to výlučne číslo pre domadely. Takže Hummer na "C" je v poriadku , ak ho tak nemá 10 rokov.
C značka čo mám na robenej vlečke nieje tá istá ako na dovezených autách