Je tam iný priemer tesnení nie sú rovnaké, staršie ak si dobre pamätám je väčšie rozmerovo a niektoré sú menšie zas, jednoducho pozri odkaz, čo som dal tam je typ A aj B, rozmerovo nie sú zhodné.VanekPaja píše:Jaký je rozdíl mezi A-čkovým a B-čkovým typemBagrista píše:Ahoj Pavel,
V hlave sú tam 2, rozmer manžiet na piestnici, ktorá sa pohybuje je 110x90 na oske je ešte okrúžok, a v hlave je 55x73, tu je to najlepšie napísané tá sada s cenou 21,60 http://www.gmd-tomped.vot.pl/index.php? ... a-BIALORUS
Ale, pozor je to B-éčkový typ! Ak máš také manžety teda na typ B, možno máš aj na A, to už neviem.
Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
- cricket
ta vcera som kupil 20L bandasku oleja M6AD, tak dneska idem skusit ci to pojde.. spoje na trubkach som podotahoval, tak uvidime ci este bude kvapkat.
20L oleja M6AD - cena 32,40 euro.
rameno mi ide hore a dole, len do stran neotaca a nespusta patky a celnu radlicu. Dufam ze 20L bandaska bude stacit.
rameno mi ide hore a dole, len do stran neotaca a nespusta patky a celnu radlicu. Dufam ze 20L bandaska bude stacit.
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.
Re: Startér
Objednal jsem držáky dekompresoru a protože mi přišel nepoužitelnej šrot , a ke všemu čekám na nový zboží,nebo peníze(a už to sakra trvá) , nemůžu startovat.Navíc jsem si řekl,že využiju volnej čas a udělám údržbu a kontrolu startéru.Kromě opotřebenýho kluznýho ložiska (průměr 25/16), je v háji volnoběžka.Nechtěla se volně točit ani v jednom směru tak jsem jí odpertloval a Takže kdyby jste někdo měl dobrou volnoběžku bez vůlí a zadrhávání...nebo snad tip,kde koupit samotnou volnoběžku....No celej startér je až poslední možnost,protože když jsem se díval na netu na ty hliníčkový výztuhy těla redukírovanýho startéru a pak jsem otočil svůj pohled na masivní litinu ruského originálu-chtělo se mi plakat.
MÁM CHYBU V ROZMĚRU KLUZNÉHO LOŽISKA A NEMOHU UPRAVOVAT ANI MAZAT SVÉ VLASTNÍ PŘÍSPĚVKY-JE TO VELMI NEPRAKTICKÉ-(ČASOVÝ LIMIT).MÁM SE OPRAVOVAT V DALŠÍCH PŘÍSPĚVCÍCH? PROSÍM O POMOC ČI VYSVĚTLENI V SZ.DEKUJI
prispevok si mozes upravit iba 30min po jeho odoslani... je to naschval, dochadzalo k upravam prispevok resp zmazaniu a potom to robilo bordel v diskusiach
Tady je ta volnoběžka a díky za vysvětlení.Když budu mít něco špatně tak to sem teda dopíšu no :-)
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Zapni si cerpadlo v predu pri motorecricket píše:ta vcera som kupil 20L bandasku oleja M6AD, tak dneska idem skusit ci to pojde.. spoje na trubkach som podotahoval, tak uvidime ci este bude kvapkat.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Mam redukovany , hliničkový štarter a je to uplne v pohode neni stim problemObjednal jsem držáky dekompresoru a protože mi přišel nepoužitelnej šrot , a ke všemu čekám na nový zboží,nebo peníze(a už to sakra trvá) , nemůžu startovat.Navíc jsem si řekl,že využiju volnej čas a udělám údržbu a kontrolu startéru.Kromě opotřebenýho kluznýho ložiska (průměr 25/16), je v háji volnoběžka.Nechtěla se volně točit ani v jednom směru tak jsem jí odpertloval a Takže kdyby jste někdo měl dobrou volnoběžku bez vůlí a zadrhávání...nebo snad tip,kde koupit samotnou volnoběžku....No celej startér je až poslední možnost,protože když jsem se díval na netu na ty hliníčkový výztuhy těla redukírovanýho startéru a pak jsem otočil svůj pohled na masivní litinu ruského originálu-chtělo se mi plakat.
Inu snad bude dobrej i v budoucnu, protože když vidím cenu pastorku a cenu novýho reduk.startéru....Zajímavej je rozdíl v cenách těch pastorků http://www.autoelektrika-janota.cz/3311 ... s-belarus/ a tady http://autoelektrika-stencl.cz/index.ph ... &Itemid=59 nebo tady http://neomax.pl/bendix-rozrusznika-mtz ... 08600.html Na druhou stranu u prvního prodejce je cena novýho startéru myslím slušná..Ještě to uvážím.
Tohle mi přišlo poštou.Stačilo držáky položit na cokoliv rovnýho,jako je úhelník a podívat se z boku do děr,jak jdou za sebou.
- cricket
to: Fiskus
Mal som ten isty problem so starterom. Tie kamene co drzia pruzinky som ma 3 zosrotovane.. Aspon jeden tam bol taky, podla ktoreho sa to este dalo ako tak odmerat a vyrobil som si kamene nove..
Poskladal to a teraz funguje ako za mlada..
Prikladam vykres podla ktoreho som to robil..
Mal som ten isty problem so starterom. Tie kamene co drzia pruzinky som ma 3 zosrotovane.. Aspon jeden tam bol taky, podla ktoreho sa to este dalo ako tak odmerat a vyrobil som si kamene nove..
Sice jsem už objednal novou volnoběžku,ale pro případ,že by mi zas přišel nějakej paskvil a určitě i pro ostatní je tohle super.DÍKY Páč já ty kameny mám jak vidno z fotky neokopírovatelný.
caukocricket píše:to: Fiskus
a z coho si to vyrobil? aky presne material si pouzil pri vyrobe?
- cricket
vyrobil som z obycajnej S235 .. povodne tam bolo nieco meksie.. asi nejaka zliatina hlinika...
ale pozeram prave ze na tom vykrese mi chybaju 2 koty a to na stred toho radiusu.. ale ten kto ma cad si to hned naskicuje...
ale pozeram prave ze na tom vykrese mi chybaju 2 koty a to na stred toho radiusu.. ale ten kto ma cad si to hned naskicuje...
- Killer Koly
ahoj, potreboval bych poradit: bagr ma dost slabou a pomalou hydrauliku, kope prakticky jen na plny plyn a to nijak uspokojive. olej nikde nijam zvlast neutika, par kapek za den. radlice, otoc a patky ale slapou vyborne i na volnobeh. kde bych mel hledat zavadu? vymenil jsem hlavni cerpadlo, ale vubec to nepomohlo. taky nepredpokladam, ze by netesnily pisty, pochybuju, ze by to byly 4 naraz. zavada se projevila najednou, nebylo to nic pozvolneho, ze by to nejak vynechavalo. kde bych mel hledat chybu? pro jistotu davam video, jak to (ne)funguje
https://www.youtube.com/watch?v=O_5kO09X0O8
https://www.youtube.com/watch?v=O_5kO09X0O8
Ferda Mravenec, práce všeho druhu