CO DNES NA OBED ?
-
CO DNES NA OBED ?
inšpirujte gazdinky,manželky,milenky a aj nas ,čo pripraviť na obed pre drahych partnerov,spoločnikov,rodiny.
-
Re: CO DNES NA OBED ?
Už jsem to psal v jiném vlákně(co jste dnes dělali) K obědu králíček Brailon s rýží, Králičí gulášek. K večeři budou játra na slanině. (zabíjel jsem mladou kozičku.) Ale honí mne mlsná na Bramborové placky.........
Co nejde urvat silou, jde ještě větší silou. Co upadne, to tam nepatří......
-
aaa tady se rysuje velmi zajimave tema,diky borsukovi.proto navrhuju pri kazdem prispevku uvadet vahu a obvod pasu.kralicka mame v mrazaku ,ale letos se nam nak nedari.k snidani sem mel startovacku,kafe a trosku zubni pasty flory.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Ahoj,svíčková,už mňa chytá hlad tak si idu dat aj na večeřu.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
na oběd byla hovězí polívka s játrovými knedlami a domácí nudle, bramborový salát a řízek , pivko na večeři bude tlačenka s octem a cibulí a ... asi pivo. obvod pasu tak tak do montérek vel. 54
-
uz lezou koprivy a to je dobre,protoze na velikonoce,ktere se blizi bude vyborna nadivka a mozna i ten spenat si udelame.jo,kdyby lidi vedeli ,co je v koprivach zdravejch veci,tak by nejedli a nepestovali nic jinyho.ale to si v krame nekoupite.hezky kudlicku,kosicek a vydat se pro dobroty,ktere nam nabizi priroda.
-
kurčacie stehna na kyslej kapuste/zeli/knedlo
svíčková s deseti ale už se těším na salát za tyden už by mohl být na velikonoce určitě
Naposledy upravil(a) vjf55 dne ned bře 29, 2009 11:05 am, celkem upraveno 1 x.
-
ne kluci,takle ne.vy to musite trosku umet podat.jak jste prospikovali masicko,jak jste ho a na jak dlouho nalozili.tady musi byt uplne poznat jak ty chute prostupujou do toho masicka.to musi byt popsany jako sex s cernoskou. jinak je to jenom knedlo zelo,svickova.a vite co,puste k tomu pocitaci vase holky.to nebude takova sucharina.
-
hele,ty chceš aby sme priberali už aj len pri samotnom čítani toho to............sekalsemmalo píše:ne kluci,takle ne.vy to musite trosku umet podat.jak jste prospikovali masicko,jak jste ho a na jak dlouho nalozili.tady musi byt uplne poznat jak ty chute prostupujou do toho masicka.to musi byt popsany jako sex s cernoskou. jinak je to jenom knedlo zelo,svickova.a vite co,puste k tomu pocitaci vase holky.to nebude takova sucharina.
-
ahoj ZUZU,draha pani adminová co vy na to,ked prechadzate tymto forem?
- zuzu
- Kontaktovat uživatele:
ja vam tady recepty psat nebuduborsuk píše:ahoj ZUZU,draha pani adminová co vy na to,ked prechadzate tymto forem?
paní Adminová
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
zuzu píše:ja vam tady recepty psat nebuduborsuk píše:ahoj ZUZU,draha pani adminová co vy na to,ked prechadzate tymto forem?
a co takhle neco jednoducheho..co zvladnu ja.... a z potravin co se daji koupit tady v anglii
co třeba čaj ?
- Jura 136XXL
- Kontaktovat uživatele:
caj je supr asi dvakrat sem pripalil vodu..napotreti se povedl..a ted uz levou zadni ...akorat obcas bych si dal i neco k jidlu