Ty kabiny se tak upravují na štěpkovače.To není originál z manu.Sniper píše: To je tvá souprava, nebo s tím jezdíš? Tu ruku ovládáš z kabiny řidiče? Proto ta kouřová skla? Jestli ano, tak to je mazec, že děljí extra kabiny pro štěpkovače.....
UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Buď rád, že máš veterána ty nejsou tak ochotný hořet.Codza píše:KUKAČKA!!!
S Hanušovic sem někdo občas píše. Je mi líto každého kolegu co ho něco takového potká. A je vidět že to nebyl žádný veterán co mám já, ale něco novějšího.
Kdo ví či na tom nemají zlomek viny tyto teploty.
Čím víc drátů tím víc adidas
maj to delany v rakouskuFranta.cz píše:Ty kabiny se tak upravují na štěpkovače.To není originál z manu.Sniper píše: To je tvá souprava, nebo s tím jezdíš? Tu ruku ovládáš z kabiny řidiče? Proto ta kouřová skla? Jestli ano, tak to je mazec, že děljí extra kabiny pro štěpkovače.....
Jo, já to viděl.Kloboucká má podobně upravenýho mana.
Já jsem taky dneska dodrtil, poprvé od roku 98 jsem odjel z nedodělané plochy z důvodu, že tam bylo více dřevní hmoty ( kulatina, suráky, špice ) než haluzí a majitel si to nechtěl nechat vyvézt, já to odmítl drtit...[/quote]
Ne ne ja jen vyvazim a drtila mi to firma drevosrot, maj to 3 mesice stary a maka to suprove, kabina je upravena mam nejaky fotky pak to sem dam[/quote]
Na firmu dřevošrot BACHA!
Ne ne ja jen vyvazim a drtila mi to firma drevosrot, maj to 3 mesice stary a maka to suprove, kabina je upravena mam nejaky fotky pak to sem dam[/quote]
Na firmu dřevošrot BACHA!
Jonsered 2159,H 560xp 2x,H562xp, H 372Xp
ZajímavéFranta.cz píše:Ty kabiny se tak upravují na štěpkovače.To není originál z manu.Sniper píše: To je tvá souprava, nebo s tím jezdíš? Tu ruku ovládáš z kabiny řidiče? Proto ta kouřová skla? Jestli ano, tak to je mazec, že děljí extra kabiny pro štěpkovače.....
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
- Vinea 30Hp Comfort
Sniper kdyby to nechaly aspoň na palivo,když už to nechtěly vyvážet.
ZETOR 5211
Vinea 30Hp Comfort píše:Sniper kdyby to nechaly aspoň na palivo,když už to nechtěly vyvážet.
Nejhorší je, že je to tento týden už druhá paseka, já těm majitelům říkám, že jim jejich peníze zamelu do země + budu mít zvýšené náklady, ale oni jako by nešlyšeli...asi to horko, co já vím. Kdybych věděl do čeho jdu a byl na to prostor, tak si to palivo vyrobím sám...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
..je mi líto traktoru,tak majitele,doufám,že to měl aspon poojištěné..Vinea 30Hp Comfort píše:
-
to vypada na forteru ,hned zejtra vemu z auta jeste jeden hasicak a vypucuju tchoří hnízda,fuj tajxl
Lakatos80 píše:Já jsem taky dneska dodrtil, poprvé od roku 98 jsem odjel z nedodělané plochy z důvodu, že tam bylo více dřevní hmoty ( kulatina, suráky, špice ) než haluzí a majitel si to nechtěl nechat vyvézt, já to odmítl drtit...
Na firmu dřevošrot BACHA![/quote]
Ted mi drevosrot stepkoval prvne tak doufam ze to vsechno probehne v klidu. mas s nima spatny zkusenosti? diky za info
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
to je presne prace pro me! je to blizko?
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
- jaffa
Zdravim panove,kde najit cislo vodorovnych lozisek predni tezke napravy na ukt 7745...vim,staci to rozdelat a precist'ale chci si to predkoupit a udelart jednim vrzem.dekuji
ukt - zetor 7745, crystal 8045, LKT 81t klešták , apos, SHK12, šípák
- lukisek 099
http://www.agroservishlucin.cz/5211-774 ... index.html
v katalogu pod číslem 35 a jeto ložisko 32307 E
v katalogu pod číslem 35 a jeto ložisko 32307 E