Zetor 7011 od Filipa
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor 7011 od Filipa
Lukáš, tak to máte u vás bez všetkých tých "procedúr" v pohode, bez problémů, a za lacný peniaz. U nás by to celé stálo 500,-€ a zožraté nervy
tak taky jsou u nás neřešitelné úkony, musíš počkat až tam bude úředník "člověk" který řekne dodejte tyto dokumenty a já to tam písnu.
Stydím se za tuto zem
No to áno. Ale aj napriek tomu, že máš vyjadrenie a súhlas od zástupcu firmy Zetor pre SR za ktorý zaplatíš 65,-€ a oni ti to aj tak nechcú zapísať, tak to je troška síla ne ?
Proste Slovensko
u nás je myslím ten dokument přímo na soukromých stránkách registru vozidel.
Stydím se za tuto zem
je to na grc aj cele naše zákony
ja tiež ked som bol prihlásit traktor na DO inšpektoráte tak mi do TP napísal namiesto povodnych 2 miest iba jedno všimool som si to až doma ale naštastie hned v ten den som tam šiel a napisal 2 povedal že systém mu tam nahodil automaticky 1 miesto v skupine T.Mário píše:je to na grc aj cele naše zákony
Zetor 6748
Pomaly som zohnal materiál na menšiu rekonštrukciu traktora ale kvôli katastrofálnym horúčavám sa mi do toho moc nechce. Dovolenka ale beží, tak musím konečne začať.
1. výmena vodného potrubia a prerobenie telesa termostatu ako to majú 72ojky lebo ten starý systém je na hovno. Nechladí to dobre takže to musí ísť preč.
2. výmena popraskaných a tečúcich hadíc ktoré idú dokonca aj cez pravý stĺpik kabíny až hore do kúrenia za originál kovové. Urobiť výmenu predného panelu kabíny, svetiel strechy, filtrov a nových mriežok. Asi dám aj nové rádio lebo je tam ešte staré na magnetofónové pásky
.
3. Oprava prednej nápravy- zvisláky, náboje, všetky guľové čapy atď.
4. Nový lak motora, nápravy atď. a nová kapotáž.
4. Výmena zadného výklopného skla lebo je nenormálne poškriabané od chybného stierača.
A tu budem potrebovať radu, lebo ako sa menia sklá nemám ani potuchy . Snáď niekto poradí.
Zatiaľ mám v pláne toľko. Ak bude čas a peniaze, tak vymením aj zadné blatníky, čalúnenie a obnovím interiér kabíny. Ku večeru mám už na dvore tieň tak sa ide pracovať .....
1. výmena vodného potrubia a prerobenie telesa termostatu ako to majú 72ojky lebo ten starý systém je na hovno. Nechladí to dobre takže to musí ísť preč.
2. výmena popraskaných a tečúcich hadíc ktoré idú dokonca aj cez pravý stĺpik kabíny až hore do kúrenia za originál kovové. Urobiť výmenu predného panelu kabíny, svetiel strechy, filtrov a nových mriežok. Asi dám aj nové rádio lebo je tam ešte staré na magnetofónové pásky
.
3. Oprava prednej nápravy- zvisláky, náboje, všetky guľové čapy atď.
4. Nový lak motora, nápravy atď. a nová kapotáž.
4. Výmena zadného výklopného skla lebo je nenormálne poškriabané od chybného stierača.
A tu budem potrebovať radu, lebo ako sa menia sklá nemám ani potuchy . Snáď niekto poradí.
Zatiaľ mám v pláne toľko. Ak bude čas a peniaze, tak vymením aj zadné blatníky, čalúnenie a obnovím interiér kabíny. Ku večeru mám už na dvore tieň tak sa ide pracovať .....
si sa rozbehol
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
Ja som to kúrenie zrušil. Tieklo mi to v tom prehybe nad nádržou, aj tak som ho ani raz nepoužil. Inak z tým sklom ti neporadím, ja som to ešte nerobil. Ale čo som niekde počul, tak niekto to robil zahnutým drôtom.
Inak veľa zdaru pri opravách. Mňa čaká motor. Keď sme boli po drevo, tak mal slabší ťah, akoby šiel iba na 3 alebo 3,5 valca. Jeden valec podfukuje Takže hlavy dole
Inak veľa zdaru pri opravách. Mňa čaká motor. Keď sme boli po drevo, tak mal slabší ťah, akoby šiel iba na 3 alebo 3,5 valca. Jeden valec podfukuje Takže hlavy dole
na sklo nasad gumu,do gumy se navleče provázek z lisu na slámu konce se překříží,okno i s gumou se položí do rámu a musíš vytahovat provázek z gumy a jako přehrnovat volný konec gumy na rámeček,jsou k tomu lepší dvoje ruce,líp to neumím popsat,Petr
Pekne! Je to tažké premáhať sa v takej horúčave niečo robiť ale čas letí a nepočká:D. Čo sa týka zakladania skiel, tak v dvojke to ide úplne v pohode. Klasická hrubšia šnúra(špagát) a ideš. Rada na nezaplatenie je tá že si daj trochu oleja na tie kovové drážky. Guma sa lepšie dáva a viacej tesní lebo sa urobí film. Pred montážou daj gumu na slnko nech ešte zmäkne. Na tomto videu podobne zakladajú https://www.youtube.com/watch?v=tzcsR1ldoHA
TZ-4K-14, Zetor 7011
Ten traktor bude ako nový. Ty sa s tými traktormi vieš pomaznať Žena nežiarli na traktory?
K tomu mazaniu gumy ......ja ak potrebujem niečo (gumu hadice) namazať / namastiť aby išlo ľahšie, tak používam prodtriedok na riad, teda Jar, Pur.....je to mazĺavé a nezostanú po tom žiadne mastné fľaky.....olej je sviňa
K tomu mazaniu gumy ......ja ak potrebujem niečo (gumu hadice) namazať / namastiť aby išlo ľahšie, tak používam prodtriedok na riad, teda Jar, Pur.....je to mazĺavé a nezostanú po tom žiadne mastné fľaky.....olej je sviňa
Díky moc za rady.Peter768 píše:Ten traktor bude ako nový. Ty sa s tými traktormi vieš pomaznať Žena nežiarli na traktory?
Je to proste moja slabosť. Kým to poriadne nefunguje a poriadne nevyzerá, dovtedy mi to vŕta v hlave a nedám tomu pokoj. . Je to asi choroba a známe je aj to, že každá choroba ťahá poriadne peniažky z vrecka