Povinné zaevidovanie vozidiel, ktoré nepodliehali evidencii
Moderátor: DYK
Re: Povinné zaevidovanie vozidiel, ktoré nepodliehali eviden
Zdravím, vybavovali ste si ku C značkam aj výnimky? Ja by som potreboval značky na vlečku ale potrebujem to na prejazd po 2. triede a vynimka sa vraj dá vybaviť iba na konkretny deň a čas, nie dlhodobo. Máte s tým niekto skúsenosti?
Ja ked som si vybavoval C značku tak som tam uviedol podla počasia a podla potreby
a povedal som tam aj policajtke že neviem kedy budem potrebovat a aj aké bude počasie
potvrdila to bez problémov a bez dalších rečí.
a povedal som tam aj policajtke že neviem kedy budem potrebovat a aj aké bude počasie
potvrdila to bez problémov a bez dalších rečí.
Nepísal som žiadne konkrétne cesty , ale "intravilán a extravilán" našej a susedných dvoch obcí . Na papieri čo ti vydajú to aj tak nemáš tam nie je okrem tvojich nacionálií vôbec nič.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Čiže máte aj výnimky k tým značkam? Chodíte aj po cestách 2. triedy?
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
ano ja mam.
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
A bol problém ju dostať? Na aké obdobie ju máš? Vďaka za odpovede...
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
ziaden problem na 3roky
aj ja to mám na tri roky bez problémov ale pzp patí na rok
ja to mám za 18.40 € nas rok ale značka je na tri roky
treba si to vybavit a máš pokoj
No chlapi. Tak ja som bol vcera prihlasit Yanmarka na DI v Poprade a problem. Vraj to je uz minulost, pretoze sa prehlasovali Pragy, Multikary a ine, tak to sprisnili len na "domarobencov". Skoda, chcem to skusit cez zelene ako pracovny stroj.mirototh píše:aj ja to mám na tri roky bez problémov ale pzp patí na rok
- Nestor.Kea
tak ho skus odstrojit celu plecharinu daj preč a skus potom
Iseki TU 180f
Mal som aj fotku bez nazvu, ale spoznali japoncika. Ako som sa vracal z DI, tak u nas v obci haltovali biele barety. Dobrovolne som zastavil a opytal sa, kolko mi pripepria, ked pojdem bez znaciek. Dozorny organ mi zaspieval 1000 a viac. Takto sa na Slovensku "POMAHA A CHRANI".Nestor.Kea píše:tak ho skus odstrojit celu plecharinu daj preč a skus potom
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
no tak to nam riadne dosrali. Treba teraz improvizovat a nieco vymysliet tak ako napisal nestor dat dole plecharinu nafotit a zmenit popis motor podvozok sak to nie je mozne aby dali znacku na domáceho zlepenca a na malotraktor co ma riadne brzdy svetla ti nedaju
Kamaratovi v Kezmarku taky problem nerobili. Na buduci tyzden pojdem na obv.urad presondovat podmienky na zelene znacky ( pracovny stroj), ci by to nebolo mozne urobit tou cestou.K tomu je potrebny nejaky opis stroja, STK a podobne veci. Hovoril mi to len kamos, tak netvrdim to s istotou.stanislavsnv píše:no tak to nam riadne dosrali. Treba teraz improvizovat a nieco vymysliet tak ako napisal nestor dat dole plecharinu nafotit a zmenit popis motor podvozok sak to nie je mozne aby dali znacku na domáceho zlepenca a na malotraktor co ma riadne brzdy svetla ti nedaju
Este k tym plechom. Neviem ako by zareagoval policajt, keby ma zastavil s oplechovanym strojom. Nepoznam ich moznosti, ci si nahodou nevie podla znacky pozriet aj na ceste v nejakom notebooku foto? To by bolo dobre zistit. Mozno tu je prihlaseny nejaky policajt, ktory bo nam to prezradil, len by ho bolo treba vykutrat .