Bielorus EO 2621

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Bagrista

Re: Bielorus EO 2621

#4531 Nový příspěvek od Bagrista »

VanekPaja píše:
Bagrista píše:Ahoj Pavel,
V hlave sú tam 2, rozmer manžiet na piestnici, ktorá sa pohybuje je 110x90 na oske je ešte okrúžok, a v hlave je 55x73, tu je to najlepšie napísané tá sada s cenou 21,60 http://www.gmd-tomped.vot.pl/index.php? ... a-BIALORUS
Ale, pozor je to B-éčkový typ! Ak máš také manžety teda na typ B, možno máš aj na A, to už neviem.
Jaký je rozdíl mezi A-čkovým a B-čkovým typem
Je tam iný priemer tesnení nie sú rovnaké, staršie ak si dobre pamätám je väčšie rozmerovo a niektoré sú menšie zas, jednoducho pozri odkaz, čo som dal tam je typ A aj B, rozmerovo nie sú zhodné.

cricket

#4532 Nový příspěvek od cricket »

ta vcera som kupil 20L bandasku oleja M6AD, tak dneska idem skusit ci to pojde.. spoje na trubkach som podotahoval, tak uvidime ci este bude kvapkat.

20L oleja M6AD - cena 32,40 euro.

rameno mi ide hore a dole, len do stran neotaca a nespusta patky a celnu radlicu. Dufam ze 20L bandaska bude stacit. ;-)
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.

Fiškus

Re: Startér

#4533 Nový příspěvek od Fiškus »

Objednal jsem držáky dekompresoru a protože mi přišel nepoužitelnej šrot :vztek: , a ke všemu čekám na nový zboží,nebo peníze(a už to sakra trvá) :vztek: , nemůžu startovat.Navíc jsem si řekl,že využiju volnej čas a udělám údržbu a kontrolu startéru.Kromě opotřebenýho kluznýho ložiska (průměr 25/16), je v háji volnoběžka.Nechtěla se volně točit ani v jednom směru tak jsem jí odpertloval a :pistol: Takže kdyby jste někdo měl dobrou volnoběžku bez vůlí a zadrhávání...nebo snad tip,kde koupit samotnou volnoběžku....No celej startér je až poslední možnost,protože když jsem se díval na netu na ty hliníčkový výztuhy těla redukírovanýho startéru a pak jsem otočil svůj pohled na masivní litinu ruského originálu-chtělo se mi plakat. :'(

Fiškus

#4534 Nový příspěvek od Fiškus »

MÁM CHYBU V ROZMĚRU KLUZNÉHO LOŽISKA A NEMOHU UPRAVOVAT ANI MAZAT SVÉ VLASTNÍ PŘÍSPĚVKY-JE TO VELMI NEPRAKTICKÉ-(ČASOVÝ LIMIT).MÁM SE OPRAVOVAT V DALŠÍCH PŘÍSPĚVCÍCH? PROSÍM O POMOC ČI VYSVĚTLENI V SZ.DEKUJI

feki

#4535 Nový příspěvek od feki »

prispevok si mozes upravit iba 30min po jeho odoslani... je to naschval, dochadzalo k upravam prispevok resp zmazaniu a potom to robilo bordel v diskusiach

Fiškus

#4536 Nový příspěvek od Fiškus »

Obrázek Tady je ta volnoběžka a díky za vysvětlení.Když budu mít něco špatně tak to sem teda dopíšu no :-)

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#4537 Nový příspěvek od Atlan »

cricket píše:ta vcera som kupil 20L bandasku oleja M6AD, tak dneska idem skusit ci to pojde.. spoje na trubkach som podotahoval, tak uvidime ci este bude kvapkat.

20L oleja M6AD - cena 32,40 euro.

rameno mi ide hore a dole, len do stran neotaca a nespusta patky a celnu radlicu. Dufam ze 20L bandaska bude stacit. ;-)
Zapni si cerpadlo v predu pri motore
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Johny1490

#4538 Nový příspěvek od Johny1490 »

Objednal jsem držáky dekompresoru a protože mi přišel nepoužitelnej šrot , a ke všemu čekám na nový zboží,nebo peníze(a už to sakra trvá) , nemůžu startovat.Navíc jsem si řekl,že využiju volnej čas a udělám údržbu a kontrolu startéru.Kromě opotřebenýho kluznýho ložiska (průměr 25/16), je v háji volnoběžka.Nechtěla se volně točit ani v jednom směru tak jsem jí odpertloval a Takže kdyby jste někdo měl dobrou volnoběžku bez vůlí a zadrhávání...nebo snad tip,kde koupit samotnou volnoběžku....No celej startér je až poslední možnost,protože když jsem se díval na netu na ty hliníčkový výztuhy těla redukírovanýho startéru a pak jsem otočil svůj pohled na masivní litinu ruského originálu-chtělo se mi plakat.
Mam redukovany , hliničkový štarter a je to uplne v pohode neni stim problem 8)

Fiškus

#4539 Nový příspěvek od Fiškus »

Inu snad bude dobrej i v budoucnu, protože když vidím cenu pastorku a cenu novýho reduk.startéru....Zajímavej je rozdíl v cenách těch pastorků http://www.autoelektrika-janota.cz/3311 ... s-belarus/ a tady http://autoelektrika-stencl.cz/index.ph ... &Itemid=59 nebo tady http://neomax.pl/bendix-rozrusznika-mtz ... 08600.html Na druhou stranu u prvního prodejce je cena novýho startéru myslím slušná..Ještě to uvážím.

Fiškus

#4540 Nový příspěvek od Fiškus »

Tohle mi přišlo poštou.Stačilo držáky položit na cokoliv rovnýho,jako je úhelník a podívat se z boku do děr,jak jdou za sebou. :vztek: Obrázek

cricket

#4541 Nový příspěvek od cricket »

to: Fiskus

Mal som ten isty problem so starterom. Tie kamene co drzia pruzinky som ma 3 zosrotovane.. Aspon jeden tam bol taky, podla ktoreho sa to este dalo ako tak odmerat a vyrobil som si kamene nove..
Poskladal to a teraz funguje ako za mlada..

Prikladam vykres podla ktoreho som to robil..

Obrázek

Fiškus

#4542 Nový příspěvek od Fiškus »

Sice jsem už objednal novou volnoběžku,ale pro případ,že by mi zas přišel nějakej paskvil a určitě i pro ostatní je tohle super.DÍKY :potlesk: Páč já ty kameny mám jak vidno z fotky neokopírovatelný. :-/

milosba

#4543 Nový příspěvek od milosba »

cricket píše:to: Fiskus

Mal som ten isty problem so starterom. Tie kamene co drzia pruzinky som ma 3 zosrotovane.. Aspon jeden tam bol taky, podla ktoreho sa to este dalo ako tak odmerat a vyrobil som si kamene nove..
Poskladal to a teraz funguje ako za mlada..

Prikladam vykres podla ktoreho som to robil..

Obrázek
cauko
a z coho si to vyrobil? aky presne material si pouzil pri vyrobe?

cricket

#4544 Nový příspěvek od cricket »

vyrobil som z obycajnej S235 .. povodne tam bolo nieco meksie.. asi nejaka zliatina hlinika... 8)

ale pozeram prave ze na tom vykrese mi chybaju 2 koty a to na stred toho radiusu.. ale ten kto ma cad si to hned naskicuje... :ano:

Killer Koly

#4545 Nový příspěvek od Killer Koly »

ahoj, potreboval bych poradit: bagr ma dost slabou a pomalou hydrauliku, kope prakticky jen na plny plyn a to nijak uspokojive. olej nikde nijam zvlast neutika, par kapek za den. radlice, otoc a patky ale slapou vyborne i na volnobeh. kde bych mel hledat zavadu? vymenil jsem hlavni cerpadlo, ale vubec to nepomohlo. taky nepredpokladam, ze by netesnily pisty, pochybuju, ze by to byly 4 naraz. zavada se projevila najednou, nebylo to nic pozvolneho, ze by to nejak vynechavalo. kde bych mel hledat chybu? pro jistotu davam video, jak to (ne)funguje
https://www.youtube.com/watch?v=O_5kO09X0O8
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“