Honzo u toho Yanmara jsem stál před cca 3 týdny. Původně jsem po něm pokukoval také. Jenže je to dvouválec je to starý model a na místě u této firmy jsem se rozhodl pro ten svůj himík. Teď si nejsem jistý o kolik to bylo, ale i s tou cenou šel prodejce dolu u osobního jednání. Když jsem si však prošel i ostatní,tak ve stejné cenové relaci tam měl lepší traktory. Netuším jak se to změnilo, ale měl tam ještě jednoho hinomota 2301 s posilovačem a pak o chlup slabší a silnější mitschubuschi a schirubu. Zbytek jsem nestudoval, protože mě nezajímaly. Celkem i s malými tam stálo okolo 20 traktorů.
Osobně bych se poohlédl po Hinomoto či Mitschubischi v této firmě. Ale je to čistě osobní. Vybíral jsem podle váhy výkonu a velikosti. Do KP traktory jsem jel s jasnou představou co hledám s metrem v kapse.
Třeba tam ještě stojí můj bejvalý yanmar 1401d. Ten byl v dobrém stavu a bez poruch
. Ten by malou sekačku na trávník utáhl. Na rotačku neměl váhu a výkon. Kárku na převoz zvládal bez problému a malou štípačku by také zvládnul. Já mám však nářadí větší, aby šlo i za zetory a na to již nestačil. Štípačka 15t a váha 370kg byla moc. S váhou nářadí do 230kg bys byl v pohodě a s přívěsem na kouli 1t celkem bys jezdil naprosto v klidu. Je to tříválec a spotřeba směšná.