malotraktorpetr píše:no jestli mas na cerpadle moznost dat pumpu tak to tam dej ale jestli ne tak celi vnitrek pumpy je zalapovan tak to cele rozeber amelo by stacit dat vnitrek z nove pumpy bo sem uz dlouho nevydel tento tym pumpytomas426 píše:pozeral som to podavacie cerpadlo. na moje prekvapenie ziadna gumicka ani nic co by sa dalo vymenit. ale urcite je zle lebo som ho vymontoval a hadice som nechal pripojene a ked som pustil naftu tak to tieklo. nie prudom ale kvapkalo to dost rychlo. podla mna tam uz su vole a kedze tam nieje moc co menit tak som rozmyslal nad dvoma moznostami. jedna je taka zeby na ten piestik ktory zatlaca ten excenter som dal okruzok. teda nie na piestik ale na taky srob v ktorom ten "kolik" beha. myslite ze by to vydrzalo? alebo potom druha moznost je ze u nas jeden predava nahradne diely na zetor a za komplet podavacie cerpadlo chce 50€. ale to je take ktore ide na vstrekovacie cerpadlo. a otazka znie ci by som ho pripojil na to vstrekovacie cerpadlo bez komplikacii. na vstrekovacom vyzera ze je priprava na tu pumpu. je tam taky plech akoby zaslepka na troch sroboch. a zeby to povodne miesto po pumpe co je za kompresorom som zase iba zalepil? nic viac ma nenapada. za rady pripadne niake dalsie napady vam vopred dakujem. majte samalotraktorpetr píše:no nevim ta stara se nada uz moc sehnat ja bych ji dal k cerpadlarova at ti ji spravy a cerpadlo na olej tam nedas bo tam neni zaco upevnit a pohanet ta pump je pahanena excentram
tak nakoniec som zohnal. jeddna firma predava nahrady take co idu na vstrekovacie cerpadlo za 15,50€. a dokonca som zohnal aj tie stare so styrmi dierami a nove stoji 45€. ale asi kupim tu na vstrekovacie cerpadlo a keby sa pokazi aspon mi nepojde nafta zase do motora. vdaka za rady