Kombajn Claas Columbus
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Kombajn columbus
Přátelé,
nemáte někdo naskenovaný manuál a katalog ND na tento kombajn? Mam doma trochu havarovaný kousek. Případně si rád přefotím pokud někdo zapůjčí. Nedaří se mi nikde nic najít. Díky
nemáte někdo naskenovaný manuál a katalog ND na tento kombajn? Mam doma trochu havarovaný kousek. Případně si rád přefotím pokud někdo zapůjčí. Nedaří se mi nikde nic najít. Díky
Class Columbus - zapojení indučky
chlapi nevite jak ma byt zapojena inducka a na bošarnu,. protože se mi indučka hřeje jak blazen,. jedna se o kombajn,. je tam motor w. brouk,. benzin
Re: class columbus
Induční cívka je transformator , pokud se ti hřeje olej časem vytekl nebo vyschl cívka se hřeje protože ji nechladí olej .
to sem si taky myslel ale to by přeci nedavalo prod a nehazelo by to jiskru nebo se pletu,.
a na co ma byt napojen, na patnacku na bošarne nebo jinde
a na co ma byt napojen, na patnacku na bošarne nebo jinde
Ješte asi lak na meděném vodičí nezuhelnatěl, nevytvořil zkrat v cívce otázka času.
a nemas schema jak to byt spravne zapojeny
tak asi to mame blbe zapojeny tak že zitra to dam na spinačce na tu 15 a uvidime co to provede,.
chlapi tak inducku sme vyresily ale mame jiny problem ,. nevite s ceho by se dal použit starter a nebo kde sehnat origo starter? specha to ,. mame benzin 1,6 w brouk, z roku 1956
-
Re: Kombajn columbus
Na columbuse mám doma originál v němčině návod + katalog náhradních dílů. Jinak ho prodává pan Strouhal.
class Colombus
hojte.představuji vám můj v loni zakoupený kombajn class colombus,byl bez motoru tak následovala a dílo se podařilo a dvě sezóny se kosí.motor 3s95 vzducháč.proč mi to nechce sežrat víc jak tři fotky?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: class Colombus
ještě přikládám video
Kolik ha rocne sekas, jakou mas sirku listy a jak dlouho cca trva 1ha?
hoj šířka lišty je 180,moc toho nesekám jen sobě a sůsedovy asi 2,5h a kolik trvá hehkt. to sem nikdy neměřil.