Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
oleja je dosti, ten som pozeral este cez den.
vyloznik pozriem dokladnejsie ale vidi sa mi ze normalne zacvakovalo aj zuby som citil ked som dvihal pačku.
a ano, cely zadok je mrtvy. ono uz pred umyvanim mi to haprovalo ked som dvihal lopatu tak to malo taky zvuk ako keby zuby presmykovali...
vyloznik pozriem dokladnejsie ale vidi sa mi ze normalne zacvakovalo aj zuby som citil ked som dvihal pačku.
a ano, cely zadok je mrtvy. ono uz pred umyvanim mi to haprovalo ked som dvihal lopatu tak to malo taky zvuk ako keby zuby presmykovali...
tak je v prdeli ozubenie na na spojke čerpadla..milosba píše:oleja je dosti, ten som pozeral este cez den.
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
cauko, no tak dnes som meral hladinu oleja a nadrz je prazdna, volal som kamosom tak donesu mi olej a vyskusam.cont33 píše:tak je v prdeli ozubenie na na spojke čerpadla..milosba píše:oleja je dosti, ten som pozeral este cez den.
kedze predna radlica mi ide tak hadam ze bielorusak ma 2 samostatne hydro okruhy?
ano ma 2okruhy jeden se zapina pakou v kabine a druhej packou na motorumilosba píše:cauko, no tak dnes som meral hladinu oleja a nadrz je prazdna, volal som kamosom tak donesu mi olej a vyskusam.cont33 píše:tak je v prdeli ozubenie na na spojke čerpadla..milosba píše:oleja je dosti, ten som pozeral este cez den.
kedze predna radlica mi ide tak hadam ze bielorusak ma 2 samostatne hydro okruhy?
Ked nema olej tak mu nepomožu dva okruhy nadrž je len jedna aj na radlicu akurat ked sa nakloni dozadu tak mu radlicu dvihne. AKurat servo ma zvlašt nadrž inač je ta velka na všetko
dik za odpoved,Johny1490 píše:Ked nema olej tak mu nepomožu dva okruhy nadrž je len jedna aj na radlicu akurat ked sa nakloni dozadu tak mu radlicu dvihne. AKurat servo ma zvlašt nadrž inač je ta velka na všetko
aky olej pouzivate na hydrauliku a za kolko sa da splasit najlacnejsie?
A chlapi asi mam aj daco so servom lebo mam velku volu v riadeni pokial sa dostane do zaberu a pri jazde na 4 ho mam problem udrzat na ceste. ako capy a take veci samozrejme pomenim ( ked mate dakto dobry zdroj na predaj nahradnych dielov mozte mi zaslat ss )
idem citat cele vlakno aby som nepisal 2x to iste
Olej najlacnejsie zoženeš čapovany, alebo použitý od servisakov, do rusa stači lebo aj tak vyteče
V serve samotnom by nemala byt chyba ale dotiahni si gulove čapy. Ked ho nemožeš udržat na 4ke to je dost vola. Ja valím na 5ke a docela sa to dá.
V serve samotnom by nemala byt chyba ale dotiahni si gulove čapy. Ked ho nemožeš udržat na 4ke to je dost vola. Ja valím na 5ke a docela sa to dá.
vcera bol u mna sused a prisli sme na to ze domcek riadenia ma velku volu. ako sa to opravuje? nemal som to este rozobrate a tak kazda rada je nad zlatoJohny1490 píše:Olej najlacnejsie zoženeš čapovany, alebo použitý od servisakov, do rusa stači lebo aj tak vyteče
inac olej mam org hydraulicky po 0,80€/l da sa aj lacnejsie ale ten nieje prepaleny.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Akurat do hydrauliky ide mototrovy ale nevadi, staihi si manual od traktora Bielorus tam je to v reze...
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
jaa tam mam hydravlicky, aj v byvalom som mal hydravlicky. Kvoli tomu ze hydravlicky sa da zohnat aj použity za par centov alebo aj zadarmo. Motorak by som musel kupovat, a zas nemam rusa tak dokonale tesneho ze by netiekol olej sneho
tak prechadzam cele vlakno pomaly, nemam tolko casu teraz ale ak vies kde je ten manual mohol by si mi dat rovno odkaz alebo poslat do ss dik.Atlan píše:Akurat do hydrauliky ide mototrovy ale nevadi, staihi si manual od traktora Bielorus tam je to v reze...
inac tu je foto zo vcera. mam odlomeny vyfuk a idem ho bud vymenit alebo zrepasovat
a ako sa da odstranit netesnost na prednej radlici? tecie mi to.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
bud vymenit gumicky, nie velmi efektivne, alebo odrezat z rurok a hadice pripevnit piamo od piesta k rurke, potom netecie nic.
Hlavne prichutit trubky na ram, aby neboli namahane.
Hlavne prichutit trubky na ram, aby neboli namahane.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Bagrista píše:Ahojte, takže po dlhšej odmlke pridám fotky z prác. Najhoršie bolo povoliť piest musel sa vyrobiť kľúč a riadna páka a šlo to! Piest sme otočili o 180 stupňov a povolili takto.Holendre z hadicami tam pomohol jedine nastavovací kľúč Herkules, super vecička.
a nové tesnenia bolo najprv problém zohnať nakoniec taký priemer piestu má CAT, takže to nebolo až tak hrozné ako aj nové hydraulické hadice tie vyšli celkom dosť cez 200,- eur ale zas musia niečo vydržať, no ono po nahodení všetkého sme zistili, že rozdeľovač pod prístrojovkou tečie tak sme tam vymenili O-krúžky za 0,70 centov. Sa čudujem, že predchádzajúci majiteľ tam lial radšej hydraulický olej, čo je drahšie ako by investoval 0,70 centov, wtf?
Predný rozdeľovač
Nové čapy riadenia
Final fotky
A ešte ostáva pospájať elektriku a trochu vylepšiť interiér. Postupne pridám videá. Len, keby bolo viac toho času, hmm...
jaký rozměr mají manžety hlavní pístnice? Na obrázku jsou manžety, na které tlačí olej na zatažení a vytažení pístu a a v hlavě je jen jedna manžeta, která slouží jako stírací a těsnící, nebo jsou tam 2. Mám doma tašku manžet, ale nechtěl bych to rozdělávat dřív, než si budu jist, že mám vše. Díky Pavel
Ahoj Pavel,
V hlave sú tam 2, rozmer manžiet na piestnici, ktorá sa pohybuje je 110x90 na oske je ešte okrúžok, a v hlave je 55x73, tu je to najlepšie napísané tá sada s cenou 21,60 http://www.gmd-tomped.vot.pl/index.php? ... a-BIALORUS
Ale, pozor je to B-éčkový typ! Ak máš také manžety teda na typ B, možno máš aj na A, to už neviem.
V hlave sú tam 2, rozmer manžiet na piestnici, ktorá sa pohybuje je 110x90 na oske je ešte okrúžok, a v hlave je 55x73, tu je to najlepšie napísané tá sada s cenou 21,60 http://www.gmd-tomped.vot.pl/index.php? ... a-BIALORUS
Ale, pozor je to B-éčkový typ! Ak máš také manžety teda na typ B, možno máš aj na A, to už neviem.
nazdar , to tam maju ceny v € ci zlotych ?Bagrista píše:Ahoj Pavel,