Zetor Maxterra
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor Maxterra
Hmm vyzerá to dobre
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Je v tom šestiválec Deutz-fahr, víc zatím nevím. Testují ho v podniku kousek odemě. Stejně tak už myslím dva roky Majora v krmáku a ikdyž se s ním obsluha moc nemazlí, zatím drží
Zetor 5945 a Zetor 6711
Kedysi aj do nas na druzstvo chodili inzinieri s Brna a kontrolovali Horaly. bolo to v 1985 roku. Kadeco merali a vela sa pytali. Najlepsie testy su ked sa to robi v pracovnom nasadeni. Poligon vzdy vsetko neukaze.
Opět se někomu podařilo ho odfotit , ale podle těchto fotek to zase působí že vychází z HSX podle té přední nápravy ale nechápu proč ,akorád ta střecha je vážně hnus , v době kdy všichni střechy ztenčují tak oni ji zvětšují
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T
Len sa mi to zdá, alebo to nemá odpružený predok? Inak aj mne sa tam viac vecí nepáči
-
- Kontaktovat uživatele:
nevím dza je opruřená jen je prý na stejný způsob jako supr
- lukisek 099
zdá semito nebo přechází na LED. prac. osvětlení?? aspon ze zadu to tak působí. a ta maska má nádech deutz-faru ne??? ale zas nevypadá to uplně špatně. sem zvědav na výsledek
To je právě divné ten neodpružený předek, proč ho tam daly když na HD je a je to opravdu nepopsatelný rozdíl , tady testují 6 vál motor tak by člověk čekal už takové věci že to bude mít , a jo taky jsem si říkal že pomalu přechází na LEDky
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T
Ty pracovni svetla co davali s H9 sviti suprove,ale ledky sviti o ohodne lip a s malou spotrebou..
Zetor 6718 DEEP RED
Pozor i u Forterry HD je možnost pevné nápravy a na Farmwebu pasli že se testuje i verze s čelní hydraulikou,odpruženou přední nápravou a kabinou.
Tak to už bude dobrékalfi píše:Pozor i u Forterry HD je možnost pevné nápravy a na Farmwebu pasli že se testuje i verze s čelní hydraulikou,odpruženou přední nápravou a kabinou.
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T
Aj mne ta kapota príde ako na nových DF A tou nápravou si ma upokojil
- adam
Tak kapota je pěkná. Jsem zvědavej, co tam bude za zadek, jestli zetor nebo něco jinýho.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Tak a je venku
-6V deutz
- 140 koní a 160 koní
-odpružená přední náprava
-5 rychlostí s 3° násobičem
http://zetorcrystal.cz/zetor-crystal
-6V deutz
- 140 koní a 160 koní
-odpružená přední náprava
-5 rychlostí s 3° násobičem