Desta 1622 - diskuze
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Desta 1622 Diesel dvouválec
To je vpohodě, jestli si dobře pamatuju, tak 1202/Octavia má v motoru 2.9l oleje. Rozhodně to není víc než ty 3 litry.
ok diky za info tak to mam asi spravne jen se mi to zdalo malo diky
Pánové potřebuju poradit. Loni sem měnil pístnici serva za jinou - repasovanou. Měřil sem tehdy i čerpadlo a dávalo předepsaný tlak. Od té doby toho Desta natočila všeho všudy tak 3 slovy tři motohodiny, a teď o víkendu mi v sobotu servo přestalo fungovat. Všecko bylo OK, chcípl sem to, po nastartování servo nula, nic. Protože sem potřeboval práci dodělat, celý zbytek dne a půlku neděle sem se s tím pral a neřešil sem to, a v neděli po obědě zas začlo servo z ničeho nic fungovat. Opět sem to chcípl, a po nastartování najednou plně funkční. Kde může být problém ??? Já už se z tohoto stroje fakt po*eru.
Bohužel sem v době kdy to nefungovalo nestihl změřit, jestli čerpadlo dává nebo nedává tlak. Je to ZBC 10-R, měl by tam být nějaký přetlakový ventil, je možné že se zadrhává ?
Bohužel sem v době kdy to nefungovalo nestihl změřit, jestli čerpadlo dává nebo nedává tlak. Je to ZBC 10-R, měl by tam být nějaký přetlakový ventil, je možné že se zadrhává ?
presne nevim ale jak pises muze se zadrhavat pretlak ventil a nebo tam je nejaka necistota ktera se ve ventilu sprajcla jesti tam mas filtr vycisti i ten ventil pretlakovy.podle mne tam nemuze byt mechanicky problem ze by cerpadlo davalo a nebo ne bude jen neco v okruhu
Hmm, a to je další věc, filtr tam právě žádný nemám. Když bych sehnal filtr třeba z novější DVHM, kde je tam v originále zapojený ? Na vracečce od rozvaděče ?
nevim jak na deste ale n belorusovi mam filtr na vracecce primo na nadrzi.
Zdravím,
mám dilema musím koupit novou baterku do desty, ale nevím jaká by byla optimální. Mám naftovou destu klasika 2 válec zetor. Nevím jaké A a Ah zvolit. Jakou by jste mi doporučily?
mám dilema musím koupit novou baterku do desty, ale nevím jaká by byla optimální. Mám naftovou destu klasika 2 válec zetor. Nevím jaké A a Ah zvolit. Jakou by jste mi doporučily?
Věrný člen agresorů.com
vem merak a zajdi nekam do kovosrotu kde likviduji autovraky tam mivaji spoustu dobrech baterek a kdyz budes mit stesti kapnes i na vetsi nejakou 72Ah ta by mela stacit.
to právě už nechci čekat kdy to v nejhorší čas nenastartuju spíš bych potřeboval vědět ty améry a ampér hodiny
Věrný člen agresorů.com
tato by mohla s tím pootočit ne?
http://www.agrozetshop.cz/baterie-faam- ... 53-c-1565/
http://www.agrozetshop.cz/baterie-faam- ... 53-c-1565/
Věrný člen agresorů.com
zalezi jak casto a kdy startujes pokud mas starter ok tak by mela stacit 74Ah pokud startujes i v zime tak vetsi treba i 100Ah.ja 55Ah startoval supra a v pohode ale jen v lete jakmile se ochladilo tak je konec.ted traktor startuju 225Ah sehnal jsem ju ve volvu jak se z nakladaku vyhozujou baterky tak jedna je vzdy ok a treba jen 2roky stara
tak baterka koupená a desta zase lítá jen mě štve, že z hlavní pístnice prolíná olej. To znamená potřeboval bych ji přetěsnit. Jeden opravář mě říkal, že se bude muset něco soustružit nějaká mosazná věc. Já si osobně myslím, že jsou špatné gumičky. Měl jste to někdo rozdělané? Popřípadě jak nejlépe vyndat tuhle pístnici. Protože to bude makačka to vyndávat skrz věž a tak
Věrný člen agresorů.com
vypada to nejak podobne jak na fotce v proloze a rozhodne se tam teda nic nesoustruzi.ty manzety koupis v dobre prodejne s lozisky podle prumeru
paráda díky, největší problém bude dostat onu samotnou pístnici ven, není na to fígl? Já to asi doma nevyměním, ale potřeboval bych tu pístnici dostat ven. Pak už to bude snad lepší skrz opravu. Děkuju Kdyby si někdo z okolí chtěl vydělat za přetěsnění pístnice řekněte.
Věrný člen agresorů.com
to jste fakt nikdo z vás tu pístnici nepřetěsňovali nebo nedolovaly ven?
Věrný člen agresorů.com