CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Paldas

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#6691 Nový příspěvek od Paldas »

diky
Azuritek - Zetor 3011 r. 1962, 2. majitel
MS 07 - kultivátor mountfíld pomlouvaný ale pro mne dobrý pomocník

ota

#6692 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, já dneska po ránu vstal a manželka už čekala až přijdu. Hned mi strčila to naše nové ,,mimino" Že otravuje a už neví co s ní. Bylo nadlábnutý a zlobila a všechno kousala, tahala, ale za chvilku usnulo. Spalo mi na ruce asi hodinu. Měl jsem dřevěný ruce už! Potom se probrala a šup s ní ven jinak hrozí loužička! Potom jsem šel do dílny pracovat a stejně jsem celkem prd udělal. Každou chvíli mi z domova strčili to malinké zvíře ke hlídání. V dílně všechno tahá, kouše, chvilku nevydrží v klidu. Tak jsem občas dělal chůvu. Je to sranda, je to snad horší než dítě.
Obrázek
Obrázek

vitex

#6693 Nový příspěvek od vitex »

Jak tak koukám,bude z Tebe dobrej děda.Ale co takhle trojnásobnej tatík,to ještě dáš-ne? :smich:

Luba 2

#6694 Nový příspěvek od Luba 2 »

Dnes jsem okusil jiný kvasnicový pivo.
Bylo to toto v restauraci Skála.
Obrázek,Obrázek.

Jo a také blahopřeji Paldasovi.

ota

#6695 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, tatík to nee! Však mi bude skorem 50! Ale děti zatím neplánují vnouče. Tuhle jsme se o tom nějak bavili a prej ještě ne! Tak máme zatím tohle malinký mimino, který během pár měsícu 10x znásobí svoji váhu a taky rozměry. Bude to hahan jako stodola zase. Zatím lítají ze zhora od babičky s čubou a sem tam se ta naše ještě bojí. No a já ji říkám, užívej si toho že je malá, brzo vás všechny přeroste a asi si nenechá motat bulíky na nos!

kenybz

#6696 Nový příspěvek od kenybz »

ota píše:Ahoj, já dneska po ránu vstal a manželka už čekala až přijdu. Hned mi strčila to naše nové ,,mimino" Že otravuje a už neví co s ní. Bylo nadlábnutý a zlobila a všechno kousala, tahala, ale za chvilku usnulo. Spalo mi na ruce asi hodinu. Měl jsem dřevěný ruce už! Potom se probrala a šup s ní ven jinak hrozí loužička! Potom jsem šel do dílny pracovat a stejně jsem celkem prd udělal. Každou chvíli mi z domova strčili to malinké zvíře ke hlídání. V dílně všechno tahá, kouše, chvilku nevydrží v klidu. Tak jsem občas dělal chůvu. Je to sranda, je to snad horší než dítě.
Obrázek
Obrázek
Oto ta je krásná :ano: :ano: :ano:

pani-kenybzova

#6697 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

kenybz píše:
ota píše:Ahoj, já dneska po ránu vstal a manželka už čekala až přijdu. Hned mi strčila to naše nové ,,mimino" Že otravuje a už neví co s ní. Bylo nadlábnutý a zlobila a všechno kousala, tahala, ale za chvilku usnulo. Spalo mi na ruce asi hodinu. Měl jsem dřevěný ruce už! Potom se probrala a šup s ní ven jinak hrozí loužička! Potom jsem šel do dílny pracovat a stejně jsem celkem prd udělal. Každou chvíli mi z domova strčili to malinké zvíře ke hlídání. V dílně všechno tahá, kouše, chvilku nevydrží v klidu. Tak jsem občas dělal chůvu. Je to sranda, je to snad horší než dítě.
Obrázek
Obrázek
Oto ta je krásná :ano: :ano: :ano:
jsem byla přihlášená pod kenybzem :)

vitex

#6698 Nový příspěvek od vitex »

Mimo prací na gilotině jsem netrpělivě očekával návrat vnučky z vodácké akce-sjíždění Berounky,kterou jsme s bábinkou postoupily mladejm:
Obrázek
Neutopila se a vrátila se s tolika zážitky až jsem :shock: (valil bulvy)

ota

#6699 Nový příspěvek od ota »

No je to zase Německá Doga, černá po tátovi a konec tlapek bílí po mámě harlekýnce. Tentokráte je to dáma, jednou jsem to nějak řekl před dětma a tak přivezli čubičku. Měla 5,5 kg a teď má už 9 kg. Roste jako z vody. Jsme z ní všichni vydřený a lítáme kolem ní. Ještě jsme doma neměli takhle malé štěňátko. Vždycky jsme už měli staršího hafana. Tak si to užíváme. Už se naučila pár věcí. Sedni, pac, chodí ven dělat bomby a čůrat. Ale musí se hlídat, jak se vzbudí tak šup s ní ven a ona to zvládá sama. No musí se to všechno naučit. Dneska před chvílí mordovala tady vedle mě kočku. Kočka spala na dece a čubina na ní dorážela. A kočka jen packu s drápkama nastavenou a sledovala čubinu. Ta pobíhala sem tam a štěkala ale kočka v klidu, sem tam máchla packou. No nesmí jak jedna tak druhá a čubinka se to naučí. Předtím i hafan byl s kočkou kámoš. Spali spolu na dece vedle sebe.

ola

#6700 Nový příspěvek od ola »

Ahoj, malá chvíľa sem dorazíl od doktora z obstřiku. Pod kaštany prodávala jakásik ženská jahody, kurva, sprostá byla jak dlaždič, vůbec bych sa nestyďél řécť, že věc jak Já, tož sem jich kůpíl košík a udělál si bolěstné.

Obrázek
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

vitex

#6701 Nový příspěvek od vitex »

jj,teď jsem je měl s půllitrem žinčice a bojím se udělat krok.

filip

#6702 Nový příspěvek od filip »

A já je právě dorazil jen rozmačkané s cukrem, co dorazil, i misku jsem vylízal..
4011, 25 A, Zebra, Prcek

Mako4991

#6703 Nový příspěvek od Mako4991 »

filip píše:A já je právě dorazil jen rozmačkané s cukrem, co dorazil, i misku jsem vylízal..
A ktorá to naposledy vyhrala? :vysmech:
Sorry, nedalo mi

vitex

#6704 Nový příspěvek od vitex »

:smich: :smich: :smich:

ola

#6705 Nový příspěvek od ola »

Ahoj a šak správně, co už měl enom vylízať, gdyž mu došly jahody?
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

Zamčeno

Zpět na „Putyka“