CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
diky
Azuritek - Zetor 3011 r. 1962, 2. majitel
MS 07 - kultivátor mountfíld pomlouvaný ale pro mne dobrý pomocník
MS 07 - kultivátor mountfíld pomlouvaný ale pro mne dobrý pomocník
Ahoj, já dneska po ránu vstal a manželka už čekala až přijdu. Hned mi strčila to naše nové ,,mimino" Že otravuje a už neví co s ní. Bylo nadlábnutý a zlobila a všechno kousala, tahala, ale za chvilku usnulo. Spalo mi na ruce asi hodinu. Měl jsem dřevěný ruce už! Potom se probrala a šup s ní ven jinak hrozí loužička! Potom jsem šel do dílny pracovat a stejně jsem celkem prd udělal. Každou chvíli mi z domova strčili to malinké zvíře ke hlídání. V dílně všechno tahá, kouše, chvilku nevydrží v klidu. Tak jsem občas dělal chůvu. Je to sranda, je to snad horší než dítě.
Jak tak koukám,bude z Tebe dobrej děda.Ale co takhle trojnásobnej tatík,to ještě dáš-ne?
Ahoj, tatík to nee! Však mi bude skorem 50! Ale děti zatím neplánují vnouče. Tuhle jsme se o tom nějak bavili a prej ještě ne! Tak máme zatím tohle malinký mimino, který během pár měsícu 10x znásobí svoji váhu a taky rozměry. Bude to hahan jako stodola zase. Zatím lítají ze zhora od babičky s čubou a sem tam se ta naše ještě bojí. No a já ji říkám, užívej si toho že je malá, brzo vás všechny přeroste a asi si nenechá motat bulíky na nos!
Oto ta je krásnáota píše:Ahoj, já dneska po ránu vstal a manželka už čekala až přijdu. Hned mi strčila to naše nové ,,mimino" Že otravuje a už neví co s ní. Bylo nadlábnutý a zlobila a všechno kousala, tahala, ale za chvilku usnulo. Spalo mi na ruce asi hodinu. Měl jsem dřevěný ruce už! Potom se probrala a šup s ní ven jinak hrozí loužička! Potom jsem šel do dílny pracovat a stejně jsem celkem prd udělal. Každou chvíli mi z domova strčili to malinké zvíře ke hlídání. V dílně všechno tahá, kouše, chvilku nevydrží v klidu. Tak jsem občas dělal chůvu. Je to sranda, je to snad horší než dítě.
- pani-kenybzova
jsem byla přihlášená pod kenybzemkenybz píše:Oto ta je krásnáota píše:Ahoj, já dneska po ránu vstal a manželka už čekala až přijdu. Hned mi strčila to naše nové ,,mimino" Že otravuje a už neví co s ní. Bylo nadlábnutý a zlobila a všechno kousala, tahala, ale za chvilku usnulo. Spalo mi na ruce asi hodinu. Měl jsem dřevěný ruce už! Potom se probrala a šup s ní ven jinak hrozí loužička! Potom jsem šel do dílny pracovat a stejně jsem celkem prd udělal. Každou chvíli mi z domova strčili to malinké zvíře ke hlídání. V dílně všechno tahá, kouše, chvilku nevydrží v klidu. Tak jsem občas dělal chůvu. Je to sranda, je to snad horší než dítě.
No je to zase Německá Doga, černá po tátovi a konec tlapek bílí po mámě harlekýnce. Tentokráte je to dáma, jednou jsem to nějak řekl před dětma a tak přivezli čubičku. Měla 5,5 kg a teď má už 9 kg. Roste jako z vody. Jsme z ní všichni vydřený a lítáme kolem ní. Ještě jsme doma neměli takhle malé štěňátko. Vždycky jsme už měli staršího hafana. Tak si to užíváme. Už se naučila pár věcí. Sedni, pac, chodí ven dělat bomby a čůrat. Ale musí se hlídat, jak se vzbudí tak šup s ní ven a ona to zvládá sama. No musí se to všechno naučit. Dneska před chvílí mordovala tady vedle mě kočku. Kočka spala na dece a čubina na ní dorážela. A kočka jen packu s drápkama nastavenou a sledovala čubinu. Ta pobíhala sem tam a štěkala ale kočka v klidu, sem tam máchla packou. No nesmí jak jedna tak druhá a čubinka se to naučí. Předtím i hafan byl s kočkou kámoš. Spali spolu na dece vedle sebe.
Ahoj, malá chvíľa sem dorazíl od doktora z obstřiku. Pod kaštany prodávala jakásik ženská jahody, kurva, sprostá byla jak dlaždič, vůbec bych sa nestyďél řécť, že věc jak Já, tož sem jich kůpíl košík a udělál si bolěstné.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
jj,teď jsem je měl s půllitrem žinčice a bojím se udělat krok.
A já je právě dorazil jen rozmačkané s cukrem, co dorazil, i misku jsem vylízal..
4011, 25 A, Zebra, Prcek
A ktorá to naposledy vyhrala?filip píše:A já je právě dorazil jen rozmačkané s cukrem, co dorazil, i misku jsem vylízal..
Sorry, nedalo mi
Ahoj a šak správně, co už měl enom vylízať, gdyž mu došly jahody?
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!