WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
Zdarec všem,kdysi tady na foru někdo psal o lisu ale měl ten větší,že nemůže taky vyřadit a řešil to po sezoně volnoběžkou a přes zimu ho prodal,tak nevím . Na tenhle traktor Šálek dvojitou spojku nedává. S lisem jsme udělali jen 14 balíků a vše nebylo ideální ,má to své muchy ale ty jsme odstranily a uvidí se teprve na otavách.CHcem posekat velký kus pastvin vedle zahrady a tam se to teprve pořádně prověří. S klukem tomu věříme,že to bude dobrý i když to nejni zase tak špatný.
-
Díky,viděl sem v akci lis Volagri a ten mi přišel totálně blbuvzdorný a tento tvůj pracuje na stejném principu akorát že vážeš do provázku
Zdarec všem,toto je nejlevnější lis do provázku.Do síťky není problém ale je citelně dražší a je tam dražší provoz.Mě to takhle plně vyhovuje,protože balíky uklízím hned a pod střechu a jde mi jen o snažší uskladnění a přenešení.
ahoj, měl bych pár dotazů na majitele excelentů. Jak těžký přívěs může tahat, má synchro i na reverzu, lze odpojit předek, nebo je to stálá 4x4, jak jde řadit při zatížení hlavně reverz např. při mulčování při ručním plynu na vysokých otáčkách, kolik max jede? dík
Přívěs přesně nevím ale asi něco kolem tří tun, reverz a redukce synchrony nemá, odpojování předku zatím není takže je stálý 4x4, řadit se při mulčování dá vcelku dobře ale je třeba mít verzi z dvojitou spojkou, maximální rychlost je 30km/h
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Prives je v tp 3300 kg
děkuji za info,
když to nemá odpojení předku, tak to musí na asfaltě trpět mezinápravový kardan ne? a to kývání zadku je takové zvláštní, nemá traktor horší stabilitu, a jak je řešeno to kývání zadku to je na trubce jako u 050?
docela se mi nelíbí ten přední převis, co jsem slyšel, že to vadí při přejíždění větších nerovností
když to nemá odpojení předku, tak to musí na asfaltě trpět mezinápravový kardan ne? a to kývání zadku je takové zvláštní, nemá traktor horší stabilitu, a jak je řešeno to kývání zadku to je na trubce jako u 050?
docela se mi nelíbí ten přední převis, co jsem slyšel, že to vadí při přejíždění větších nerovností
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Stabilita je dobra, hlavne u excelentu. A predni previs uz se zmensil, maximalne predni ramena zmensi svetlou vysku, ale podle me je i tak dost vysoka.
pěkné, toto se mi líbí,
ještě by to chtělo schovat bovdeny do nějakého krytu aby to nějak vypadalo a přidat madlo a bylo by to super
a co ta oranžová barva, speciální přání zákazníka? líbí se mi možná víc jak zelená
ještě by to chtělo schovat bovdeny do nějakého krytu aby to nějak vypadalo a přidat madlo a bylo by to super
a co ta oranžová barva, speciální přání zákazníka? líbí se mi možná víc jak zelená
- Jenik.F
- Kontaktovat uživatele:
Přijde mi jak Zetory pro komunální služby Dom bych ji asi nechtělKinza píše: pěkné, toto se mi líbí,
Žádný učený z nebe nespadl a proto mám hubu a radši se zeptám. No a ... :-D
MT 8 150.32 a čelní nakladač ND 5 060 z Humpolce
MT8-132.2; TON; Bubnovka 130; Cronimo EF 125; NSN10 2B; PON 25
PF 62 a všemožné nářadí k ní
MT 8 150.32 a čelní nakladač ND 5 060 z Humpolce
MT8-132.2; TON; Bubnovka 130; Cronimo EF 125; NSN10 2B; PON 25
PF 62 a všemožné nářadí k ní
Je to první verze takže určitě přijdou další úpravy, co se týká barvy je to přání zákazníka, ale je to z nabídky agroservisu dělají zelenou, červenou a oranžovouKinza píše: pěkné, toto se mi líbí,
-
Mě přijdou všechny ty jejich barvy jak vybledly od slunka.
-
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na odstínu, na přání ti to udělaj jaký chcešdonkomposto píše:Mě přijdou všechny ty jejich barvy jak vybledly od slunka.
Řešení dobré ale provedení je na kopanec do ř... To se už do ceny nevlezl nějaký kryt nebo aspoň vyrovnávací položka pod rozvaděč?
No nezlobte se na mě, ale musel jsem reagovat, protože takto přilepit rozvaděč k blatníku?
No nezlobte se na mě, ale musel jsem reagovat, protože takto přilepit rozvaděč k blatníku?