Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
aj mna to desilo, a co som sa ponadaval potom dam k nahliadnutiu, ale netusim kedy bude online... ci chcete studovat ajtak?
Ještě mě nevyhodili, takže zatím jo a doufám že to ten rok ještě vydržím
zetor 5748, Belarus EO 2621
keby si investoval radsej do vyvodu a kardanu takto mas stale polovicny traktor
na predný náhon investoval som ale zrovna sa mi fakt nechce s tým babrať včera sme vozili a balili gulaté balíky, majorek si tiež odrobil svoje zo zdvihákom a predná hydraulika robila závažie
Zetor 4011
lenivec si ale tak snad to uz dokopes
a ty otrubák nemáš doma na nakladači kliešte na gulaté balíky?
Zetor 4011
Janci, Janci, Až to bude 4x4 tak pak teprve se bude podobat pořádnýmu traktoru ale ta hydraulika se ti povedla, to jsi sám udělal???Janci píše: borci no čo vy na to? podobá sa?
zetor 5748, Belarus EO 2621
mame len dvojite vidly, proste 2 spice to ma ... klieste neee to by bol moc velky luxus
hele a zdavam hold zetorakovi jirkovi, dalsi z ochotnych ludi na fore co maju u mna flasku keby sa nahodou stretneme... otravujem ho ohladom obracaku tak nasiel chybu a poradil riesenie, tak snad sa to vyriesi spravne.
hele a zdavam hold zetorakovi jirkovi, dalsi z ochotnych ludi na fore co maju u mna flasku keby sa nahodou stretneme... otravujem ho ohladom obracaku tak nasiel chybu a poradil riesenie, tak snad sa to vyriesi spravne.
Honzo, aj to bude niekedy teraz sa znovu chystam na pásovku, budu sa robiť kolajnice a pomedzi to sa snad začne aj s predkom robiť. Hydrauliku som dal s tatkom dohromady, pozhanal material, dal sa napáliť na plazme, vrtal som o kamoša, medzitym sa kupila CO2 zvaračka a doma som po pobodoval a tatko pozváral
feki, ani nepoznaš niekoho, čo má také kliešte na baliky? chcel by som ich možno so susedom vyrobiť. Ale o vedel by si aspon zmerať rozteč tych špicov a dlžku?
tu je kopu ochotnych chalanov, hlavne traktoristi sú takí na inom fore som sa s takym niečim skoro nestretol
feki, ani nepoznaš niekoho, čo má také kliešte na baliky? chcel by som ich možno so susedom vyrobiť. Ale o vedel by si aspon zmerať rozteč tych špicov a dlžku?
tu je kopu ochotnych chalanov, hlavne traktoristi sú takí na inom fore som sa s takym niečim skoro nestretol
Zetor 4011
hele teraz byvam mimo domu, pri pizzerke a lekarni, ale ked si spomeniem ked budem doma skusim... inak tie spice su vedla seba, aby sme sa rozumeli proste na 2 baliky zaroven vraj...
a jj, velka ochota
a jj, velka ochota
bc. Feki
Zetor 4011