Kubota
Moderátor: DYK
Re: Kubota
ake mate skusenosti s SKH- Sebranice .. mate niekto od nich urobeny celorepas na trakore , aku maju pracu ?
- quikshjare
Bral jsem od nich nerepas, ale je to s výhradami. Nicmene co byly viditelne problémy, tak dodali součástky jiné, co byly třeba opravili. Samozrejme trochu casu to chtelo.
dakujem pekne .. mate tu niekto japonca na C znackach ,ako to je s vleckou ,musim ju tiez prihlasit,odfotit alebo ju mozem normalne zapojit aj ked je doma robena ? dakujem
Ja mam japonca iseki tu 185 Landhope na C znackach. Používam vlecku doma robenu bez znaciek,ale myslím si ze aj na takú vlecku treba min značky C. Ale jazdim bez nich.
- frantamrazik
Dlouho jsem tady nebyl,kubotu 7001 mám ze sebranic bez repasu.Chladič byl totál sežranej,chlapík z Č.B. mi ho zrepasoval za 4000kč a ze sebranic my ho nabízeli za 7000kč.Jinak jsem se chtěl zeptat jestli náhodou někdo nemáte original rýžový šípáky 5-12 a 8-16 ,třeba vám někomu překáží v garáži.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Ked chces jazdit po ceste nielenze music mat C špz ale musis mat aj pzp aj na vlecku aj na traktor.peter2201 píše:dakujem pekne .. mate tu niekto japonca na C znackach ,ako to je s vleckou ,musim ju tiez prihlasit,odfotit alebo ju mozem normalne zapojit aj ked je doma robena ? dakujem
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
- frantamrazik
nádhera, zmenšenej Pottinger Jumbo, to chci taky
Ahoj klucí mám dotaz... když mi bere spojka u B7000 až hooodně na konci je to na výměnu lamely nebo je problém jinde?
Díky za názory.
Díky za názory.
Nemusí to být lamela. Klidně se může špatně točit ložisko a máš zedrané vypínací packy. Doporučuji rozpůlit traktor.
Rozpůlit traktor kvůli spojce? Fakt?
Já mám zas problém, že na studený KUBOTě S24 se nechce vracet sešlápnutý pedál spojky, když je teplý motor tak se vrací. Viditelného nic není bez rozebrání. Tak nevím, čím by to mohlo být?
Já mám zas problém, že na studený KUBOTě S24 se nechce vracet sešlápnutý pedál spojky, když je teplý motor tak se vrací. Viditelného nic není bez rozebrání. Tak nevím, čím by to mohlo být?
Možná postačí namazat olejem lanovod, nebo muže být roztřepané lanko, jsou to blbinky co dokáží zkazit den.
Tos mě zrovna nepotěšil ale i tak děkuju! Někde sem tu čet že se nechá ta vidlička vyndat spodem ale jestli u B7000 to nevím....JardaCNC píše:Nemusí to být lamela. Klidně se může špatně točit ložisko a máš zedrané vypínací packy. Doporučuji rozpůlit traktor.
Ano vidlička jde vyndat bez půlení - stačí vytáhnout tyč spojky co jde přes " jekl " a pak vsunout ze spodu do otvoru v tom "jeklu" (musí to být malá ruka - asi japonská) a otočit o 180° trubku spojkového ložiska a vidlička vypadne ven. Ale to asi nepomůže. Já myslel 3 vypínací packy co jsou na přítlačném talíři spojky a tam to jde jen rozpůlením traktoru.