Použití motoru zo Škody Octavia 1,9 TDI do malotraktoru

vše k motorům, včetně spojky, chlazení, palivové soustavy atd.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
daniel

Použití motoru zo Škody Octavia 1,9 TDI do malotraktoru

#1 Nový příspěvek od daniel »

Chcem sa spýtať, či je možne použiť motor zo Škody Octavia 1,9 TDI na nejaky mobilny jednoucelovy stroj. Jeden mi totiz zavadzia na povale a rozmyslam ci ho mam predat alebo pouzit na stavbu trebars stiepkovaca. Neviem totiz ako by sa na nom riadilo mnozstvo nafty dopravovane do valcov, kedze v aute to ide cez riadiacu jednotku. Da sa to nejako ovladat? Dik za odpovede

Johny1490

Re: motor Octavia

#2 Nový příspěvek od Johny1490 »

No radsej ho predaj a kup si nieco jednoduchsie pokial nemas riadiaciu jednotku tak si snim asi moc nepojazdis.... za tu sumu co ho predas si kupis iny diesel a este ti ostanu nejake koruny aj na stavbu traktora abo toho co chces stavat... 8)

Jura 136XXL
Kontaktovat uživatele:

#3 Nový příspěvek od Jura 136XXL »

musel by si k tomu mit jednotku...tam mas rotacni cerpadlo..a ma jen konekor....je to tak?...zadne lanko nic takoveho...musis mit jednotku a jeste pul elektriky auta...protoze to ma myslim vsehcno imobiliser..takze k jednotce jeste i klic...a jednotku ima...nebo pak dat jine vstrikovaci cerpadlo..a vstriky

daniel

#4 Nový příspěvek od daniel »

presne tak, len som sa chcel spytat ci to nema niekto nejak ojekabatene. Takze to dalej nejdem ani riesit, potvrdilo sa mi co som si myslel

Jura 136XXL
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od Jura 136XXL »

pokud k tomu nic nemas tak jednodussi a levnejsi prodat....a sehnat klasicky diesel bez jednotky...kdyby si to cele treba tahal z jednoho auta kde je vse a je to v chodu tak by to samozrejmne jelo

Odpovědět

Zpět na „Motory“