Vinea 36 HP :)
- Jenik.F
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vinea 36 HP :)
Pěkném stepkovac, dej nějaké video jak pracuje!! A kdyby to slo , tak nafot trochu pajsl, podavc a pak drtič. A kdybys mel detaily jak funguje vs. Cena,tak má pls. Písní SZ. líbí se mi ten tvůj a něco podobného řešim též.:-D
Žádný učený z nebe nespadl a proto mám hubu a radši se zeptám. No a ... :-D
MT 8 150.32 a čelní nakladač ND 5 060 z Humpolce
MT8-132.2; TON; Bubnovka 130; Cronimo EF 125; NSN10 2B; PON 25
PF 62 a všemožné nářadí k ní
MT 8 150.32 a čelní nakladač ND 5 060 z Humpolce
MT8-132.2; TON; Bubnovka 130; Cronimo EF 125; NSN10 2B; PON 25
PF 62 a všemožné nářadí k ní
-
- Kontaktovat uživatele:
Tobě Víťo díky za věci do hydrauliky Marek říkal, žes mu věci posílalvitex píše:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenik.F píše:Pěkném stepkovac, dej nějaké video jak pracuje!! A kdyby to slo , tak nafot trochu pajsl, podavc a pak drtič. A kdybys mel detaily jak funguje vs. Cena,tak má pls. Písní SZ. líbí se mi ten tvůj a něco podobného řešim též.:-D
SZ
-
- Kontaktovat uživatele:
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
na rampovač
-
- Kontaktovat uživatele:
Na barvu se nehrajeAntony30011 píše:
na rampovač
Sakra Marťas,dost dobrý ale něco nech na Vysočině nastojato.Kam budu chodit potom na hříbky?
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se neptej mě samotnýho to štve. Jo kdyby to bylo za pár let tak klidně, to bych byl rád, že je malej kousek lesa pryč a nasadí se mladý a hezky se to bude prolínat ta obměna. Jenže ještě nemám dodělanou paseku v jiným lese po těžce. Tam mám z loňska zalesněnou půlku čili letos mě čeká druhá to je tak 800-1000 stromků. Větvě tam čekaj už půl roku na štěpkovač, tak snad to teďka vyjde. Tak snad uvidíš dílo, na kterém máš podíl v akcivitex píše:Sakra Marťas,dost dobrý ale něco nech na Vysočině nastojato.Kam budu chodit potom na hříbky?
A neboj se, 4 stromy co by se dali prodat už sem nestihl. Dělali jsme to 2,5 dne. Tam chyběl ten půl den, kdy si mamka udělala úraz na prstě Možná bych je stihl, ale zas proč nakládat o kládu víc a rozdrbat cestu a traktor
-
- Kontaktovat uživatele:
Paráda Pekné fotky
Páči sa mi tá vlečka, kolko prm je na nej naložené na tej poslednej fotke, a nápravu to ma z čoho
Páči sa mi tá vlečka, kolko prm je na nej naložené na tej poslednej fotke, a nápravu to ma z čoho
-
- Kontaktovat uživatele:
Toreto píše:Paráda Pekné fotky
No 3,75 prm. Korba je 2,5x1 a trubky do výšky 1,5m. Náprava co vím, když mě to borec prodával, tak nějaký polský krmňák či sběrák. 3,5t to dá a víc stejně nepovezu takže mi to stačilo.
Moc pěkný,akorát nepoznám lokalitu i když tyto lesy znám nazpaměť.
Pěkná práce.....taky štípu v lese a domu už vozím jen čistý štípy.....jen se to musí hned odvozit jinak je to někde u sousedů .......... kamarád naštípal v lese jel domů odpřáhnout štípačku a vrátil se cca do 1h a půlka dřeva pryč.....