Svářecí technika
Re: Svářecí technika
urcity hasicaky maj pojistku
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby měl někdo v blízkosti Brna navíc jednu flašku tak beru když sme u toho
-
Hlídej aukro, bazos... různě se tam objevujou...
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Chvílama mrknu, zatím mám jednu, ale vždycky dojde, když je to nejmíň potřeba
Pokud mě do té doby nesebere čert , tak pojedu do Osvětiman, do té doby by teoreticky neměl být problém 1-2 flašky (plné, samozřejmě) sehnat - zítra bych to obvolal, jestli je původní cena (500) platná a dal bych vědět - takže kdybys měl zájem, tak bys to měl i s dovozem
p.s.: jak mi bylo řečeno, tak lahve jsou dobrý ročník a PO REVIZI
p.p.s.: na místě předání bychom se určo nějak domluvili
p.s.: jak mi bylo řečeno, tak lahve jsou dobrý ročník a PO REVIZI
p.p.s.: na místě předání bychom se určo nějak domluvili
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Z tohoto usuzuji,že mě Čenda v Osvětimanech předá flašku pro Tondy a ten si pro ni přijede s flaškou ke mě.
Caute majstri. Potrebujem radu.
Teraz chcem kupit novú zváračku. Uvažujem medzi Omicron gama 166 alebo Omicron gama 1550A. Aku by ste mi poradili?zvaram iba doma v dielne ,okolo domu.ak mate skusenosti s podobnym tak prosim poradte.dakujem vopred
Teraz chcem kupit novú zváračku. Uvažujem medzi Omicron gama 166 alebo Omicron gama 1550A. Aku by ste mi poradili?zvaram iba doma v dielne ,okolo domu.ak mate skusenosti s podobnym tak prosim poradte.dakujem vopred
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Kitin 150
Kamarat ma kitin 170tig la ale nejak to nejde... zle zapalovanie elektrody a nedrzi obluk pri zvarani zhasne. Ale ro robi iba pri bazickych elektrodach na rutilkach ide...
Nejak omicron sa mi pači viac nez kuhtreiber... ty más 150kitin?si spoojny so zapalovanim ?
Nejak omicron sa mi pači viac nez kuhtreiber... ty más 150kitin?si spoojny so zapalovanim ?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Nemam, mel sem ho vybrany ale nakonec sem sel do Jasicu 160. Kitin 150 ma kamos a je s nim spokojenej
???????????????????čím a jak svařit kanthalové odporové drát v elektrické peci pruměr drátu 2mm?????????????????????
svařoval sem drát 4mm dvojkó elektrodó (nerez nevim co, elektrikář donesl.. dokonce to byla možná 1,6) a to šlo, dráty vedle sebe, ťup-ťup pár bodů za sebe a málokdy se to neupálilo u sváru, autogénem uplně naprd, to je nic nic a pak to ukápne, neco jak litina nebo hlinik, no takže autogen vyřádím tig nemám nezbude než elektróda mám teda strach z té tloušťky materiálu to bude pokus hokus a pec za stotisíc bude v pr..
svařoval sem drát 4mm dvojkó elektrodó (nerez nevim co, elektrikář donesl.. dokonce to byla možná 1,6) a to šlo, dráty vedle sebe, ťup-ťup pár bodů za sebe a málokdy se to neupálilo u sváru, autogénem uplně naprd, to je nic nic a pak to ukápne, neco jak litina nebo hlinik, no takže autogen vyřádím tig nemám nezbude než elektróda mám teda strach z té tloušťky materiálu to bude pokus hokus a pec za stotisíc bude v pr..
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
1.6 nerez,Ty to zvládneš.
tak gamu 1550 mám asi rok, tak ako píšeš, na to domáce zváranie....nemôžem sa sťažovať, som vskutku spokojný. Trošku lepšie by mohla "chytať" oblúk, najmä pri menších (tenších) elektródach, inak pohoda....
Gejza1989 píše:Caute majstri. Potrebujem radu.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)