MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
Dakujem za radu. Oranie islo jak po masle. Aj ked hlbka len 15 cm (tiez som nevedel ako zvacsit hlbku)
A dalsi problem hardy spojka roztrhnuta ( vydrzala 5 dni)
A dalsi problem hardy spojka roztrhnuta ( vydrzala 5 dni)
Zdravíčko vespolek, něměnil někdo v podslední době motor, jak a kde se dá nejlépe aktuálně pořídit náhrada za původní motor, tak aby seděl a fungoval. V neděli se ozvala rána a s motorem nejde otočit.
Díky za odpovědi. klidně SZ.
Co tak skusit trosku pohladat ?
Samozřejmě neznám stav motoru před závadou, ale asi ti praskla ojnice, uložení dole u kliky a pokud se teda nepodívala na světlo boží nebyla by na zvážení oprava?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Prosím Tě, popiš mi jak se choval motor těsně před závadou , jaká byla spotřeba motorového oleje v posledním čase ? Chtěl bych, zdali to jde, ušetřit svůj motor např. vyletění ojnice skrz blok a třeba s předstihem udělat GO. Dík za info.Coule píše:Zdravíčko vespolek, něměnil někdo v podslední době motor, jak a kde se dá nejlépe aktuálně pořídit náhrada za původní motor, tak aby seděl a fungoval. V neděli se ozvala rána a s motorem nejde otočit.
MT8-070MINI motor BS11Hp I/C 1992
MFD-019 motor BS5Hp 1994
MFD-019 motor BS5Hp 1994
Zdravim. Nemate tip na nejaky mulcovac pripojitrelny k mini 070? Rozmyslal som nad mulcovacom z mf70 do predneho zavesu, ale neviem, ci je kompatibilny. Neskusali ste niekto? Pripadne nieco ine kompatibilne? Pripadne nejaky kladivkovy, cepakovy mini mulcovac na zadny kardan?
MOtor jel před zastavení hodinu naprosto v pohodě, olej nežral, výkon na 100 procent., jen mi blbne regulátor a motor šel na volnoběh sem tam sám do otáček. Musím to rozdělat, ale teď není čas. Pak tady hodím fotky.texi píše:Prosím Tě, popiš mi jak se choval motor těsně před závadou , jaká byla spotřeba motorového oleje v posledním čase ? Chtěl bych, zdali to jde, ušetřit svůj motor např. vyletění ojnice skrz blok a třeba s předstihem udělat GO. Dík za info.Coule píše:Zdravíčko vespolek, něměnil někdo v podslední době motor, jak a kde se dá nejlépe aktuálně pořídit náhrada za původní motor, tak aby seděl a fungoval. V neděli se ozvala rána a s motorem nejde otočit.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Zdravím, chcel by som sa spýtať či niekto má alebo skúšal dávať na predný záves príslušenstvo s MF 70 mulčovač, obracač....
Já vím, že tady je hodně stránek v tom vláknu... ale kdo si dal tu práci a pročetl si to, tak se nemusí ptát a na vše si odpoví, respektive "vše" se tady už řešilo. Pasivní nářadí sedí, tam není problém. U aktivního nevím, jestli sedí drážkování hřídele. Pokud ne, tak by se musela vzít hřídel z MF, upravit ji a vložit ji místo té původní. Otáčky vývoďáku budou velmi podobné MF, takže tam bych strach neměl.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
... vitajte fšichni,... předminulý víkend byli u mě doma dva chlapíci se podívat na sazeč v akci. Někde jsem prodrbal vaše číslo na mobil . Ozvěte se mě na SZ ....
Tom píše:Já vím, že tady je hodně stránek v tom vláknu... ale kdo si dal tu práci a pročetl si to, tak se nemusí ptát a na vše si odpoví, respektive "vše" se tady už řešilo. Pasivní nářadí sedí, tam není problém. U aktivního nevím, jestli sedí drážkování hřídele. Pokud ne, tak by se musela vzít hřídel z MF, upravit ji a vložit ji místo té původní. Otáčky vývoďáku budou velmi podobné MF, takže tam bych strach neměl.
Ahoj Tom. Precitaj si vzdy svoj prispevok pred tym, ako ho odosles. Lebo potom sa to tu plni nezmyslami a ja tiez musim zaplnat forum nezmyslom s odpovedou pre teba s nulovym informacnym prinosom!!!
Ked padne otazka o aktivnom zariadeni z MF70 na predny zaves Miniho a ty zadelis, ze treba citat forum, lebo "vse se tady uz resilo" a teda nepytat sa a v tej istej vete povies, ze nevies ci sedi drazkovanie, znamena to, ze: 1. Necitas forum ked to nevies, 2. Neriesilo sa to resp. nedoriesilo, 3. Nepamatas si.
Ja som forum precital cele a viem, ze otazka uz niekde bola, ale nepamatam si, ze by padla jasna odpoved a teda myslim, ze neboli relevantne odpovede, prave tak, ako je aj ta tvoja!
Tak som to chcel znovu rozbehnut, ci nahodou niekto medzi casom neskusil, nezistil, alebo niekto novy neprisiel, co skusenost ci vedomost uz nejaku ma. Okrem toho som sa pytal aj na cepakovy na zadny kardan. Video jedno je, ale info nemam. Okrem toho sa prerabaju rotavatory na mulcovace, ale ja o tom viac neviem...
Tak podívej se... než se tady někdo zeptá, tak je logické, aby se prve podíval.... já na to forum chodím už 8 roků, a fakt si nemůžu pamatovat, co kde bylo a nebylo. V dalším odstavci jsem dal jasný návod, jak to zjistit, případně jak to upravit. Držák sedí a ta drážkovaná hřídel je v tomto případě úplně ten nejmenší problém. Ale nedělá mi problém se příště na jakýkoliv postřeh, radu, informaci a cokoliv jiného vysrat. Tak jak to píšu. Tohle forum mě hodně naučilo a jsem rád, když pomůžu někomu i já. Ale když o to někdo nestojí, doprošovat se nemusím. Pro mě toto vlákno skončilo... budu se zde chovat pouze jako moderátor a mazat příspěvky, které nejsou k tématu. Pro mě za mě
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
... vitajte fšichni, ... zde je odkaz na letošní sadbu brambor miníkem a sazečem, kdo bude mít zájem, tak se mrkněte ...
https://www.youtube.com/watch?v=GBNwB-vucLQ
https://www.youtube.com/watch?v=GBNwB-vucLQ
-
Pokud vím, používám na MINI čelní lištu z UNI. Tak mi to bylo doporučeno a také to tak funguje. Jak vyplývá z následujícího odkazu, nářadí z MFky na na přední náhon MINI nepůjde.st04 píše:Zdravím, chcel by som sa spýtať či niekto má alebo skúšal dávať na predný záves príslušenstvo s MF 70 mulčovač, obracač....
Pročti si následující odkaz: http://www.mt7-uni.4fan.cz/index.php?ar ... uni-a-mf70