Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
- Killer Koly
Re: Bielorus EO 2621
na mem stroji ma ta paka 3 polohy, k cemu je ta treti?
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
Tak tak...na hranatom type (hranatá kabína), len radlicu a otoč.ipo píše:...a to čerpadlo ,tahá, radlicu a otoč. Teda na ,hranatom, type. Na tých starších asi aj papuče .
Ako je robeny pomaly zdvih ramena?Peter768 píše:Tak tak...na hranatom type (hranatá kabína), len radlicu a otoč.ipo píše:...a to čerpadlo ,tahá, radlicu a otoč. Teda na ,hranatom, type. Na tých starších asi aj papuče .
levou pakou do levaroman79 píše:Ako je robeny pomaly zdvih ramena?Peter768 píše:Tak tak...na hranatom type (hranatá kabína), len radlicu a otoč.ipo píše:...a to čerpadlo ,tahá, radlicu a otoč. Teda na ,hranatom, type. Na tých starších asi aj papuče .
Kúpa Bielorusa
Zdravím,
Minulý týždeň som si zaobstaral túto mašinku, k pomere ceny a hodnoty, čo zaň dostanem. Bude treba toho porobiť ešte aby bol k svetu, ale v pohodičke postupne to dáme. Najprv ako prvé natrieť, potom porobiť elektro, sa hodíme ďalej na piestnice a hadice, no a nakoniec interiér. Brat pozeral, že ovládanie pôjde prerobiť z 4 páčkového na dvoj, ale to kým sa k tomu dostaneme, ešte chvíľku potrvá tak fotky, keď bol prvý deň doma.
Pes nebol súčasťou predmetnej kúpy!
Minulý týždeň som si zaobstaral túto mašinku, k pomere ceny a hodnoty, čo zaň dostanem. Bude treba toho porobiť ešte aby bol k svetu, ale v pohodičke postupne to dáme. Najprv ako prvé natrieť, potom porobiť elektro, sa hodíme ďalej na piestnice a hadice, no a nakoniec interiér. Brat pozeral, že ovládanie pôjde prerobiť z 4 páčkového na dvoj, ale to kým sa k tomu dostaneme, ešte chvíľku potrvá tak fotky, keď bol prvý deň doma.
Pes nebol súčasťou predmetnej kúpy!
Myslel som na tom hranatom, ktory ma male cerpadlo len na radlicu a otoc.jirkasbk píše:levou pakou do levaroman79 píše:Ako je robeny pomaly zdvih ramena?Peter768 píše:Tak tak...na hranatom type (hranatá kabína), len radlicu a otoč.ipo píše:...a to čerpadlo ,tahá, radlicu a otoč. Teda na ,hranatom, type. Na tých starších asi aj papuče .
Brúsenie farby
No a dnes sme sa spolu s otcom rozhodli natrieť kabínu, fotky budú až keď to bude hotové. Zatiaľ pridám z obrusovania (kolesá a rozobratá kapota nieje na fotke+ strecha tiež nie je), to som fotil dnes už foťákom tak kvalita je lepšia ako z mobilu, nech sa páči
Ono na fotkách to vyzerá lepšie ako v skutočnosti to je
Ono na fotkách to vyzerá lepšie ako v skutočnosti to je
Re: Kúpa Bielorusa
vizera dobre
Hranaty typ s hranatou kabinou nemá pomalý zdvih ramena.
- cricket
neviem ako vy?
Ale u mna jedna fotka je viac ako tych poslednych 9 prispevkov...
Niekedy staci aj ilustrativna fotka, ktoru najdete kdekolvek cez vyhladavac...
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.
Prepáč, neviem čo chceš. Chcel si vedieť, čo sa zapína s tou páčkou ns fotke uplne hore v tvojom príspevku.cricket píše:neviem ako vy?
Odpoveď: zapína a vypína sa s ňou hydraulické čerpaflo ktoré je tam pri tej páčke. Nepíšeš aký máš typ bagra, tak je tu visc odpovedí čo ovláda to čerpadlo.
Na hranatom predku a hranstej kabíne ovláda lrn otoč a radlicu.
Na hranatom predku a gulatej kabíne ovláda podla príspevkov aj pomslý zdvih ramena.
Potom je este typ s hulatou maskou a gulatou ksbínou.....tam neviem co ovláda.
pekné len škoda že si ho nehodil do pôvodných farieb... Takto na žlto to striekali len v generálkách... Ja toho môjho ak niekedy budem takto maznať tak pôjde do pôvodnéj farebnej kombinácie..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Baky, fajná robotka, pekne vyzerá, ešte keď bude komplet to bude super
Ej viem čo je to roboty, tiež som predchadzajuci bielorus cely brusil a striekal drina ale stoji to zato...