Kdybys tu 500 prodával tak si na mě vzpomeň.Ten tvůj děda na tom má 100 nakladač?Tam je nějak výsuvné to rameno?Peetan píše:UNHZ 500 mám na vyvažečce já.... Je celkem naprd...traktorista-plkac píše:Krásná souprava,takovou si chci právě udělat.Prosím víc podrobnějších fotek.Právě proto scháním UNHZ 500.Peetan píše:Dneska jsem po dlouhý době zase byl v lese... Museli jsme oprášit dědovu "soupravu"...
to "pětikilo budu sundávat a pokud seženu dám tam jinou... asi HARA 40
Víc fotek můžu udělat tak za 14 dní... dřív se tam nedostanu.
Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
- traktorista-plkac
Re: Peeťanovi pomocníci
Moje videa na
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
Jo, má to 100ku... je tam teleskop, to je mnohem lepší, ale má trochu menší sílu.traktorista-plkac píše:
Kdybys tu 500 prodával tak si na mě vzpomeň.Ten tvůj děda na tom má 100 nakladač?Tam je nějak výsuvné to rameno?
Já bych ji prodal hned, ale nemám zatím náhradu...
![:-/ :-/](./images/smilies/_icon_ja_nic.gif)
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- mareko
Připadá mi, že se hodně staví ze dřeva,tak odkud to berou?Peetan píše:Malý odbyt na řezivo, tím pádem nízké výkupní ceny surového, proto malé ceny za práci a málo práce...mareko píše:Není co těžit anebo ceny špatné?
A jako dobrej začátek to odstartovaly kalamity...
diesel to je koncert
Z přeplněnejch skladů.... Hodně ze dřeva se staví, to je fakt, ale ne tak jak by bylo potřeba...mareko píše:Připadá mi, že se hodně staví ze dřeva,tak odkud to berou?Peetan píše:Malý odbyt na řezivo, tím pádem nízké výkupní ceny surového, proto malé ceny za práci a málo práce...mareko píše:Není co těžit anebo ceny špatné?
A jako dobrej začátek to odstartovaly kalamity...
Staví ti co začali před krizí... po jejím začátku už se do toho nikomu moc nechce...mareko píše:mrskají to z mokrého že !
- mareko
Peetan píše:Staví ti co začali před krizí... po jejím začátku už se do toho nikomu moc nechce...mareko píše:mrskají to z mokrého že !
Tak to máš pravdu
![help :help:](./images/smilies/054.gif)
diesel to je koncert
A já tu študuju a hodlám na tom rozjet ukrutnej byznys...mareko píše:Peetan píše:Staví ti co začali před krizí... po jejím začátku už se do toho nikomu moc nechce...mareko píše:mrskají to z mokrého že !
Tak to máš pravdu
![:smich: :smich:](./images/smilies/022.gif)
![:vztek: :vztek:](./images/smilies/090.gif)
Mareko, na tu Moravu jedu v pátek a bez vleku, Musím to narvat do auta...
V krabici(libero) to převezu asi vpohodě, ale jinak to budeme muset rozříznout napůl a sklopit sedadlo... V hatchbacku to jinak nepůjde...mareko píše:Sklopíš sedadla a to tam vleze,anebo musíš vymontovat?
- mareko
ja myslel že pojedeš SubaruPeetan píše:V krabici(libero) to převezu asi vpohodě, ale jinak to budeme muset rozříznout napůl a sklopit sedadlo... V hatchbacku to jinak nepůjde...mareko píše:Sklopíš sedadla a to tam vleze,anebo musíš vymontovat?
diesel to je koncert
To bych přijel dom asi tak v neděli... Teď co jsem proved pár uprav na motoru to vůbec nejede... Jede to jak nafťák... táhne jak ďas, ale nemá odpich...mareko píše: ja myslel že pojedeš Subaru
Ale zase jede skoro za 60% toho co předtím... No, ještě uvidíme...
Ikdyž dneska jsem z krabice omyl ty metráky bláta, tak bych mohl...
Kombikem, nebo kdybych nááááhodou dojel až tam, tak pracovním oplem, to je jediný auto s tažným...mareko píše:Tak čím jsi chtěl původně přijet?
![:vztek: :vztek:](./images/smilies/090.gif)
Mám ho doma za 259eur stoji bakatel je to docela rozdiel v adhezií.Peetan píše:Půlit to nechci...wintrej píše: Ked už to máš rozobrate daj do tej napravy aj samosvor nonspin.
Ale pro zajímavost... Kolik to stojí? Třeba bych to zvážil...