Yanmar FX265
Moderátor: DYK
-
Re: Yanmar FX265
jasný dej fotky.Porovnáme s mým.
Dobry den. Mozno budete vediet niekto poradit. Nedavno som si kupili traktor YANMAR FX 265. Vsetko je ok, akurat neviem co som spravil / nakolko nemam navod od ovladania hydrauliky a je tam toho strasne vela / no podarilo sa mi asi nejakym sposobom zabrzdit hydrauliku/ zadnu / smerom dole. proste hore ide ale dole aj ked sa na nu postavim tak ide ale asi tak 1cm za 1minutu.neviete poradit v com je chyba?
dakujem
dakujem
U mojí Kuboty je pod sedadlem šroub s kontramatkou, který když se povolí, tak jdou ramena rychleji, když se přiškrtí průtok oleje, tak klesají pomaleji. U Yanmaru by to moho být podobné.
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
hm...ok skusim pozriet pod sedackou ci tam nieco take je. dakujem zatial za radu.
Já mám na svém menším Yanmaru taky dva "kohoutky" pod sedadlem. Jeden z nich reguluje rychlost spouštění ramen. Budete to tam mít určitě taky tak.
Chlapi zdravim. Nejak to tu zamrzlo- skoda. Vie mi niekto poradit, ako je na fx 265-ke napojene brzdove svetlo ? Mam sice fx26d, ale to bude asi podobne. Zadne a brzdove svetlo nemam vobec napojene a nevidim tam ani ziadny brzd.spinac. Dik.
Taky bych rád věděl kde zapojit brzdové světlo ale na kubotě.Má někdo nějaký tip nebo to brzdové světlo dodělat kompletně včetně spínaču.Na yanmaru to bude hodně podobné.
Kubota Bultra B1-15 https://www.youtube.com/watch?v=xL8Pv5OVJ-4
http://www.autodily-krbec.cz/index.php? ... id=4058651
Pero k brzdového pedálu a spínači brzd.
natáhnout vodič od spínací skřínky, k spínači, od spínače ke světlu.
To je vše co je potřeba.
To je vše co je potřeba.
No to mi je jasne, ze sa to da tak urobit, chcel som vediet, ako to bolo povodne. Ale aj tak dik.thovt píše:http://www.autodily-krbec.cz/index.php? ... id=4058651
To je vše co je potřeba.
Zdar klucístanof píše:No to mi je jasne, ze sa to da tak urobit, chcel som vediet, ako to bolo povodne. Ale aj tak dik.thovt píše:http://www.autodily-krbec.cz/index.php? ... id=4058651
To je vše co je potřeba.
Na co proboha brzdové světlo? Když to jede max 15 km v hodině :-) Vždyť to tam ani Japonci nedávají :-) Čus
Kódl2
Kodl2, to musi byt proste " na bomby", osvetlene ako R- kova kabina johna deera. Traktor jazdi dost pomaly, ma pomerne ostre brzdy takze hotova skodova udalost.Kódl2 píše:Zdar klucístanof píše:No to mi je jasne, ze sa to da tak urobit, chcel som vediet, ako to bolo povodne. Ale aj tak dik.thovt píše:http://www.autodily-krbec.cz/index.php? ... id=4058651
To je vše co je potřeba.
Na co proboha brzdové světlo? Když to jede max 15 km v hodině :-) Vždyť to tam ani Japonci nedávají :-) Čus
Tak jo teda. Ale originál to nebude. Musíš to dodělat sám. Dát si dozadu místo jednovláknové žářovky dvouvláknovou (vyměnit patici), spínač pružinku a je to. Jak to bylo udělané původně nehledej, protože to tam prostě nebylo Čusstanof píše:Kodl2, to musi byt proste " na bomby", osvetlene ako R- kova kabina johna deera. Traktor jazdi dost pomaly, ma pomerne ostre brzdy takze hotova skodova udalost.Kódl2 píše:Zdar klucístanof píše:No to mi je jasne, ze sa to da tak urobit, chcel som vediet, ako to bolo povodne. Ale aj tak dik.thovt píše:http://www.autodily-krbec.cz/index.php? ... id=4058651
To je vše co je potřeba.
Kódl2
Aha tak. Dufal som ze hej. Vzadu mam totizto dvojdielne svetlo. Musim este niekde vykutrat konektor na napojenie tych zadnych svetiel, lebo ja ich nemam vobec zapojene ani ziadne kable tam niesu potiahnute.Kódl2 píše:Tak jo teda. Ale originál to nebude. Musíš to dodělat sám. Dát si dozadu místo jednovláknové žářovky dvouvláknovou (vyměnit patici), spínač pružinku a je to. Jak to bylo udělané původně nehledej, protože to tam prostě nebylo Čusstanof píše:Kodl2, to musi byt proste " na bomby", osvetlene ako R- kova kabina johna deera. Traktor jazdi dost pomaly, ma pomerne ostre brzdy takze hotova skodova udalost.Kódl2 píše:Zdar klucístanof píše:No to mi je jasne, ze sa to da tak urobit, chcel som vediet, ako to bolo povodne. Ale aj tak dik.thovt píše:http://www.autodily-krbec.cz/index.php? ... id=4058651
To je vše co je potřeba.
ZDRAVÍM VŠECHNY
mám dotaz, vlastní někdo zde nějakého yanmara s vodním topením?
nemáš nějakého pepo teď skladem? jde mi o to, kdyby se někdo našel, potřeboval bych vědět jak je tam to topení napojeno na motor, fotka by nebyla k zahození. mám minibagr a chtěl bych si tam topení dodělat, bude to asi napojeno, někde na vodní pumpu a termostat, možná když to rozdělám, tak mi to bude jasny, ale než tam polezu, to bude totiž na dyl, ten motor není skoro ani vidět, tak by nebylo špatný vědět co a jak, ať tam nelezu zbytečně. jinak je tam 3val motor, tip přesně nevím, bagr yamnar vio 17.
díky všem
nemáš nějakého pepo teď skladem? jde mi o to, kdyby se někdo našel, potřeboval bych vědět jak je tam to topení napojeno na motor, fotka by nebyla k zahození. mám minibagr a chtěl bych si tam topení dodělat, bude to asi napojeno, někde na vodní pumpu a termostat, možná když to rozdělám, tak mi to bude jasny, ale než tam polezu, to bude totiž na dyl, ten motor není skoro ani vidět, tak by nebylo špatný vědět co a jak, ať tam nelezu zbytečně. jinak je tam 3val motor, tip přesně nevím, bagr yamnar vio 17.
díky všem
Neviem, ci tam vobec je nejaky termostat. Pisalo sa to tu niekde na fore o Iseki. Ani mne po zohriati motora rucicka teploty nevstupne. Trebalo by to rozkuchat. Co sa tyka kurenia, planujem radiator z multicary. Je to este len uvaha, ale ten radiator sa mi zda velkostou akurat.TRACK MT8 píše:ZDRAVÍM VŠECHNY
díky všem