tak to jo, z těch fotek to neni poznat co je to za material. ale myslim si, že právě ty boky budou nachylny o ohybani. no, uvidiš.Dan píše:myslíš???? a vykterých místech??ta hlavní plodna je 25 a ty přidané boky jsou 20.si myslím že by to mohlo vydržet.a když ne tak se to upraví.to uvidí praxe.
Zuberský speciál 4x4
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zuberský speciál 4x4
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!
- super 50 sk
a petadvacu este mateDan píše:myslíš ten menší co byl.ten je prodaný.
- Skalda
No moc strojů s díly z 25 mm plotny jsem neviděl, myslím že tu nezohne nic. Spíš to nadstav na výšku, protože jak dotáhneš kusy tak ti půjdou nad a potom ten štít nezvedneš, udělej to normálně jako kompletní štít až po tu kladku, tam už stačí nejaký kotlový plech s výstuhami.
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
uvidíme jak se to bude chovat.pak se to když tak vymyslí jinak.chtělo by to nějakou zkoušku.ale do lesa se ještě nedostanu.
myslíš Zetora 25 A, jj ten ještě je. používá ho pževážně děda na polní práce a pro svoji potřebu. ten je zazimovaný.
myslíš Zetora 25 A, jj ten ještě je. používá ho pževážně děda na polní práce a pro svoji potřebu. ten je zazimovaný.
- super 50 sk
posielam ti foto predrezu pre otcaDan píše:uvidíme jak se to bude chovat.pak se to když tak vymyslí jinak.chtělo by to nějakou zkoušku.ale do lesa se ještě nedostanu.
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, díky moc za foto.netušil že to jste vy.
-
Super mašina http://www.nasetraktory.com/forum/posti ... =13&t=3086#
Šelma
Šelma
Čo nové Dane?
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
chlapi nic se nerobí. do lesa se nedostanu je to....
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak ti šel sundat diferák z tý nápravy a jak ti šli ta přední náprava (kříže, klouby....) nějak s tim bojuju, jako bych zapoměl něco povolit, ale koukal sem několikrát.
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
bojovali jsme se zadním difem , byl to celkem problém. navařila se branka at tam můžem dát hever. měli jsme 12 tunu.ale ta to nevytlačila tak přišel na řadu švajc. nahřálo se to a bylo to venku hned. Přední šel v poho ten byl mazaný od motoru.
Jinak přední kříže byly dost v krickém stavu.jeden kříž jsme koupili nový a druhý jsem poskládal z těch dvou špatných. Vytáhneš segerovky.a protlučeš ty misky ven. jsou to takové pozdra.
Jinak kdybys cokoliv potřeboval poradím.Pokud budu vědět.
bojovali jsme se zadním difem , byl to celkem problém. navařila se branka at tam můžem dát hever. měli jsme 12 tunu.ale ta to nevytlačila tak přišel na řadu švajc. nahřálo se to a bylo to venku hned. Přední šel v poho ten byl mazaný od motoru.
Jinak přední kříže byly dost v krickém stavu.jeden kříž jsme koupili nový a druhý jsem poskládal z těch dvou špatných. Vytáhneš segerovky.a protlučeš ty misky ven. jsou to takové pozdra.
Jinak kdybys cokoliv potřeboval poradím.Pokud budu vědět.
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Jinak už je brutální teplo oproti tomu co bylo.Tak dnes šly dolů řetězy a proběhlo pár úprav na čele.udělal jsem takové menší prodloužení a spodní doraz plus vystužení toho jednoho ramene.protože jak jsem ho dostal do kolmé polohy a zabralo to tak se to trochu ohlo.ted už se to do kolmé polohy nedostane. jinak to plní funkci bezvadně.
Naposledy upravil(a) Dan dne ned dub 05, 2009 8:43 pm, celkem upraveno 1 x.
Já to taky nahřevaj, to bylo smradu na přední, měl jsem to podložený a naivně si myslel že to ohřeju a vyklepnu, asi to zkusím udělat bez toho abych to vyndaval....
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Přední nápravu jsme otočili. a vyklepali kladivem.zdní byla oříšek.