CASE IH
Moderátor: DYK
Re: CASE IH
Jo Tecnoma 1000l 15m,
- Karel
- Kontaktovat uživatele:
Když sem se rozhodoval co koupit za postřikovač měl sem v nabidce 2000l 20m ramena neseny za velky traktor ale byl staršiho data tak mi to hodně lidi od fochu rozmlouvalo že na stare tecnomy se špatně shání díly je to tak?
Záleží co je to stará Tecnoma? 5let 15let? Tenhle je 8let starej. Kupoval jsem jenom filtry a spojovací plastovej kus k nerezový trubce. Loni mi blbla jedna sekce(nezavírala se) po tel. konzultaci s p. Náhlovskou v Lukaservice rozděláno vyčištěno a jede zase. Letos zlobí další. Práce na půl hodiny ale hlavně do toho vše mají-elektromagnet,membrány atd. prostě nemusíš kupovat celej kus za 5tis. Za mě maximální spokojenost
-
- Kontaktovat uživatele:
Tomousi, prosimtě, máš u této Tecnomy regulaci dávky podle rychlosti, popř. jakou značku? Já mám podobný postřikovač 800/15 a kromě držáků trysek si nemůžu stežovat. Teď budu mít nějaké hektary navíc, a tak jsem si přivezl větší 1000/18, dělám u něj GO a uvažuji právě o instalaci nějaké řídící jednotky. Hodila by se, i když po letech už mám docela tlaky, otáčky a rychlost traktoru odzkoušené.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dík za fotku, tuhle jednotku jsem ještě neviděl, zkusím se po tom poptat servisáka. Evidentně je to dost podobné mému panelu, takže to snad nebude problém dodělat. Už se těším až to s ním rozjedu. Kdyby ty postřiky nebyly takový svinstvo, tak je radost s tím postřikovačem jezdit. Jsem zvědavej, jestli ho se 77čkou zmůžu, jinak bude muset do postřiků taky casej.
Jestli ju máš s předkem a máš v předu kanystry,tak to 77 dá. Tady toto o tom postřikovači ani neví
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám 77 tunisáka bez předku, ale věřím ji, že to zvládne. Pořádně dotížím na předku a pojede ... Mám na ní totiž kultivační kola. Case mám 140cítku, ale s tím v postřikách nechci moc jezdit, pač by nadělal se svýma bačkorama víc škody, ale když to jinak nepůjde, tak seženu kultiváky i na něj.
Tak sem taky dej nějakou fotku at se máme čím kochat Co máš za model?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív musím splašit kloudnej foťák. Je to Maxxum 140 s přední hydraulikou a vývodem, zatím mám asi 350 mth. Předloni nahradil 180tku škodárnu.
No paráda. Jinak k té 77 jak nemá předek,tak nevím nevím. Já mám taky 7711 a ta se na to netvářila. Tak do rozmetadla a postřikovače musela jít 100ka. Závaží před traktorem nemám.
zdarec ten samej počítač mám na kertitoxu jen když zadávám počet trysek tak mě tam na druhé sekci naskakuje 0910 a nevím proč je tam ta devítka 10 znamená počet trysek mohl by jsi mi poradit díky Přema.
http://raplisk.rajce.idnes.cz/Postrikovac_Kertitox/
Nevím. Mě to zapojoval a kalibroval servisák. Máš k tomu návod? Já ho někde mám kdyštak kouknu.
super foto ... JXUcko vypada jak malej bracha MXUcka je to dost rozdil