Liborova Pětadvacítka

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
Libor Z25

Re: Liborova Pětadvacítka

#721 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Ahojte, Tož nové pneu jsou na traktoru aj s novýma dušama 8) , šlo to celkem dobře :), řízení je aj lehčej .Su rád . No a taky sem zavařil praskliny na výztuze nápravy a taky vymezil vůli v čepu , speciálně vyrobenýma podložkama, tož zace cosi udělané.Než sem ten čep dostal ven , tak sem sa sakra natrápil , ale nakonec sa všecko povedlo , i se zalomeným a vytaženým šroubem v čepu :D
opravený závit z M10 je M 12 a udělaná krytka závitu ze šroubu.
Obrázek
vymezené místo podložkou (jde trošku vidět, je z každé strany čepu výztuhy)
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Libor :-)

Sniper

#722 Nový příspěvek od Sniper »

No vidíš, jaký jsi frajer 8) tož fčíl bude áčko držet v brázdě 8) 8) 8) ještě pořádný šípák na zadek, aby rvalo špónu a je to :prace: :prace:

Já tu přední nápravu potřebuji taky udělat, ale nevytáhnu čep, je do nápravy asi pořádně zakouslý :(
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Bronťo
Kontaktovat uživatele:

#723 Nový příspěvek od Bronťo »

8) Nadhera ty pasuju 8) ale bacha na upravenem travniku prutko z nima netoč vytrhajuho. ty si vytiahol čep tymto smerom? ja som mal čep konycky a šel iba smerom k motoru až po zdemontovani napravy.

Libor Z25

#724 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Dík za upozornění Bronťo 8) No na ten trávník budu muset dávat bacha na dvoře, Taťka si ho pěstuje , tož abych mu tam neudělal brázdy :D .Ináč děkuju ogaři , taky sa mi to líbí ...první pořádné pneumatiky na předku v hostorii tohoto traktoru.Zatím tam byly jen vždy co se sehnalo :D . Joo ten čep sem po několika dnech a trápení vytáhl směrem k nápravě vyrobeným stahovákem - upravená trubka a šroub s podložkama :) a samosřejmě mírným poklepem :D....

Pechy
Kontaktovat uživatele:

#725 Nový příspěvek od Pechy »

Libor Z25 píše:Dík za upozornění Bronťo 8) No na ten trávník budu muset dávat bacha na dvoře, Taťka si ho pěstuje , tož abych mu tam neudělal brázdy :D .Ináč děkuju ogaři , taky sa mi to líbí ...první pořádné pneumatiky na předku v hostorii tohoto traktoru.Zatím tam byly jen vždy co se sehnalo :D . Joo ten čep sem po několika dnech a trápení vytáhl směrem k nápravě vyrobeným stahovákem - upravená trubka a šroub s podložkama :) a samosřejmě mírným poklepem :D....
"Mírným poklepem, až se topůrko desetikilové palice zlomilo..?" :prace: ;-)

mihi

#726 Nový příspěvek od mihi »

Libor, fakt pekné pneu..tak sa oplatilo pre ne zájsť.Nech slúžia 8) :rally: :driver:
Mihi

Libor Z25

#727 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Pechy až tak zas ne , ale držel vzadu na přírubě motoru..tam sem poklepal a šel ven 8) , kdybych měl autogen , měl bych to venku hnedka :) .
Mihi děkuju , taky sem rád , že jsme si je dovezl, je to super pohled :) už se těším na zítřejší jízdu, musim naložit oje z vlečky , co jsem dneska sundal a odvést k dědovi zavařit na pořádné Cočko , to moje je na takový matroš slabé :) .

Libor Z25

#728 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Ahojte :) tož sem dneskaj vytáhl Máňu , nalél čestvý fridex naředěný a vyrazil za Dědou svařit to nové oko na oje.Tož dílo sa podařilo , snaď to zítra stihnu našrubovat zpátky :) , níže nějaké to foto ...
staré ...
Obrázek
a nové provedéní :)
Obrázek

Obrázek

Sniper

#729 Nový příspěvek od Sniper »

Zase děláš hovno? Venku práce jak na kostele...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#730 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Čekám na pěkné počasí , ať možu složit to oje :D .No a taky čekám na peníze , ať možu dat opravit tu hlavu na motoru :D .Včera sem byl na zahradě a je všude mokro jak sviňa ....když bude pěkně tak sa bude hodit nejdřív v sobotu, pokud nebude chcat zase :vztek: :D

Sniper

#731 Nový příspěvek od Sniper »

To jsem na tom podobně, taky to tak vidím, že povláčím o víkendu, pokud do toho zase nezachčije :-/
A kdyby náhodou, tak budu škubat sloupky, pokud to půjde, jinak na to vemu Fenda. :prace:

TATRA NEZNÁ BRATRA

mihi

#732 Nový příspěvek od mihi »

Pozri sa čo pre Teba mám???::

Obrázek

Mihi :)
Mihi

Libor Z25

#733 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Mihii :D není to z té písničky od Miro Žbirky ? Pozri čo pre Teba mám .... 8) .No jsem napnutý jak tepláky :D těším se na to .Tady na Tebe taky čeká balíček ;-) .Tož uvidím , kdo koho navštíví dřív :)
No a aby ste mi věřili , že jsem něco dělal , tak sem aspoň dokončil oje vlečky , šlo to celkem dobře , bylo krásně tak mi to vyšlo.Po neděli shodím hlavu z motoru a udělám si s Dědou výlet 8)

Obrázek

Sniper

#734 Nový příspěvek od Sniper »

No paráda, oje jak nové 8)
Já jsme dneska vyměnil Fenda za Z25 a tvoje brány, lítal jsme celý den, jen se za mnou prášilo :rally:
Před chvílí jsem dorazil domů :ble:

TATRA NEZNÁ BRATRA

Libor Z25

#735 Nový příspěvek od Libor Z25 »

Sniper píše:No paráda, oje jak nové 8)
Já jsme dneska vyměnil Fenda za Z25 a tvoje brány, lítal jsme celý den, jen se za mnou prášilo :rally:
Před chvílí jsem dorazil domů :ble:
Tož hlavně , že sa dařilo.Počasí nám přálo,takže pohoda :) .Já sa pustim do demontáže hlavy na motoru :) konečně sa to trochu pohne :)

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“