MT8 050 od Mária
Re: MT8 050 od Mária
Zdeno s kombinatorom som rozrobil už 18 zahrad a robý vinikajuco len som nikdy nemal fotak pri sebe ale budem eše rozrabat tak sa musim polepšit a dat neake foto
Matúš ja som mal povodne vyhliadnutu STIHL MS-251 ale dnes sm išiel pozriet jednemu znamemu do bazaru čo tam ma a tato pila ma trochu oslovila tak sm ju skusilnaštartovat a na druhy krat chytila až som bol prekvapeny amotor ako zvon je to rok vyroby 2007 ale je jak nova len treba nabrusit retaz a smel pracovat za tu cenu sa t nedalo odmietnut
Matúš ja som mal povodne vyhliadnutu STIHL MS-251 ale dnes sm išiel pozriet jednemu znamemu do bazaru čo tam ma a tato pila ma trochu oslovila tak sm ju skusilnaštartovat a na druhy krat chytila až som bol prekvapeny amotor ako zvon je to rok vyroby 2007 ale je jak nova len treba nabrusit retaz a smel pracovat za tu cenu sa t nedalo odmietnut
-
A jak to bere motor? Protože teď konečně ten můj s Vineou dělá pořádnou práci
tak ja myslim že to bere celkom dobre ale nejaky konik navyše by zbytočny určite nebol
a može sa začat piliť
Idú dve stíhačky a jedna nestíha...
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
-
Tuto samou mám už delší dobu-lehká a spolehlivá pilka s malou spotřebou.ať ti dobře slouží.
Zetor 6245
vdaka dnes som kupil k nej olej do benzinu novi vzduchovifilter a sadu pinikov ako ty brusiš retaze ??premšlam kupit aj brusku len neviem aku je ich vela typov. a ako to voziš do lesa maš urobeny nejaky držiak či len daš do vlečky a ideš??polemnepolem píše:Tuto samou mám už delší dobu-lehká a spolehlivá pilka s malou spotřebou.ať ti dobře slouží.
Načo ti je brúska? Stačí pilník, ak si ešte nebrúsil, tak nech ti to niekto ukáže a potom už len trochu praxe A ja si do vlečky dám dv predu aj do zadu po 2 klanice v podobe guľatiny požadovanej výšky, potom si skrátim nejakú haluz na šírku vlečky (cca. 1,8m) a podľa nej pílim... Hrubšie, čo s ocom nezdvihneme, pílim tak od oka na asi 1m. Naložím takých 8m3, uviažem reťazou takým špeciálnym spôsobom - silnejšie, ako gurtňa, tú pn drevo nepoužívam
to preprava dreva neni taka doležita u mna jak to jako prepravit pilu do lesa lebo mne nevojde do traktora a nechcemaby mi to po vlečke lietalo asi urobym neaku bednu na to
-
udělej bednu dopředu do ramen,nebo pověsit na sajtnu vleku zepředu.Jinak brusku ti nedoporučuju,zbyzečně vyhozené peníze,kup si pilník s příložníkem(abys měl pořád stejný úhel),a uvidíš jak to půjde.Mário píše:to preprava dreva neni taka doležita u mna jak to jako prepravit pilu do lesa lebo mne nevojde do traktora a nechcemaby mi to po vlečke lietalo asi urobym neaku bednu na to
https://www.youtube.com/watch?v=PfuUmAkx8i0
internet je všemocnej.
Zetor 6245
Presne ako hovorí kolega vyššie Ja ju teda vozím v traktore alebo v bedni vo vlečke, ale ty si mõžeš zvariť nejakú bedňu do predu a máš miesto aj na nejakú sekeru, olej, benzín...
- robert xxx
Ja používam brúsku na retiazky. Naostrím tak tri retiazky a idem do lesa. Keď to dáš pilníkom, tak to nevydrží tak dlho. Podía mňa je ta brúska na nezaplatenie. A to nie som začiatočník.
a au brusku máš??robert xxx píše:Ja používam brúsku na retiazky. Naostrím tak tri retiazky a idem do lesa. Keď to dáš pilníkom, tak to nevydrží tak dlho. Podía mňa je ta brúska na nezaplatenie. A to nie som začiatočník.
- robert xxx
obyčajnu z Lidla
Olej na reťaz môže ísť hocijaký, ja teraz používam motorový M6AD Stolári často používajú aj obyčajný prepálený z rezňov, lebo nemastí až tak tú reťaž