Agzat

Vari, Terra, PF aj.

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
virago

Re: Agzat

#151 Nový příspěvek od virago »

Gejza nemá klasickou převodovku Agzat - jezdí s tímhle - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 22&t=75467 , jak už psal Dyk , musíš nastavit rozteč na středy kol

Gejza1989

#152 Nový příspěvek od Gejza1989 »

virago píše:Gejza nemá klasickou převodovku Agzat - jezdí s tímhle - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 22&t=75467 , jak už psal Dyk , musíš nastavit rozteč na středy kol

Klasicka prevodovka aku ma sirku kolies? Myslim na celu sirku z lavej strany do pravej do vonkajsej casti pneu.

virago

#153 Nový příspěvek od virago »

klasika má 610 mm stejně jako Vari (na střed kol), ale ty musíš nastavit rozteč podle rozchodu u Tvé převodovky - ta má kolik mm??(nebo cm)

DYK

#154 Nový příspěvek od DYK »

Pak ale nevím, co dělá tento stroj v Agzatech. Už jsem na to jednou upozorňoval. A protože dal Gejza1989 takový text dotazu jaký dal, snažil jsem se z toho zbytek vydedukovat a protože nemám ani jednu křišťálovou kouli zase jsem naletěl. Měl jsem držet hubu.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

virago

#155 Nový příspěvek od virago »

on tenhle motor (podle řidítek ) je i na Agzatech ,tak to bere asi podle nich

Gejza1989

#156 Nový příspěvek od Gejza1989 »

DYK píše:Pak ale nevím, co dělá tento stroj v Agzatech. Už jsem na to jednou upozorňoval. A protože dal Gejza1989 takový text dotazu jaký dal, snažil jsem se z toho zbytek vydedukovat a protože nemám ani jednu křišťálovou kouli zase jsem naletěl. Měl jsem držet hubu.
Prevodovka je od agzata aj spojka je agzatacka. Ja som nepisal ze je to agzat chcel som iba info o agzatackej velkej prevodovke o rozchode kol. Neviem že DYK na mna preco stále kričí. Je na foru kopa témy kde stroje nazivaju inak co je vlestne presny názov...

virago

#157 Nový příspěvek od virago »

převodovka je "advis" není ani od agzatu ani od vari - dělá se se spojkou 120mm pro agzat i 80mm pro vari, výrobce je EXTRATECH s.r.o.
omlouvám se není to výrobce ale dovozce výrobce je Advis motor Ukrajina

Gejza1989

#158 Nový příspěvek od Gejza1989 »

virago píše:převodovka je "advis" není ani od agzatu ani od vari - dělá se se spojkou 120mm pro agzat i 80mm pro vari, výrobce je EXTRATECH s.r.o.
omlouvám se není to výrobce ale dovozce výrobce je Advis motor Ukrajina

No ked ste taky dobre informovani o vyrobkoch tak tú redukčnú medziprevodovku nepoznáte že? :smich:

DYK

#159 Nový příspěvek od DYK »

o a co teda ty radličky? Už vyřešený? Vem metr a změř rozchod na středy pneu a tu míru přenes na středy radliček. Jinak nenasázíš a nevjedeš už mezi řádky během vegetace.

Gejza1989

#160 Nový příspěvek od Gejza1989 »

DYK píše:o a co teda ty radličky? Už vyřešený? Vem metr a změř rozchod na středy pneu a tu míru přenes na středy radliček. Jinak nenasázíš a nevjedeš už mezi řádky během vegetace.

Uz to mam rozchod na stred pneu mne to vijde na 580mm. :) tie 30mm oproti agzatum asi nebude vadit zemiakom :smich:

DYK

#161 Nový příspěvek od DYK »

Nebude to vadit. Nastav si to teda na tvoji míru. Ale do vzrostlejších brambor stejně nepůjde vjíždět i proto, že mám malé 8" kola. Takže nahrnout po vzejítí a pak už jedině v řádku. Jinak se zlomí nať a je to.

Gejza1989

#162 Nový příspěvek od Gejza1989 »

DYK píše:Nebude to vadit. Nastav si to teda na tvoji míru. Ale do vzrostlejších brambor stejně nepůjde vjíždět i proto, že mám malé 8" kola. Takže nahrnout po vzejítí a pak už jedině v řádku. Jinak se zlomí nať a je to.
To viem. Oboravat budem s ob. radlickou a zo zeleznymi kolami medzi riadkami

DYK

#163 Nový příspěvek od DYK »

Tak vidíš, tak zasaď na těch 58cm rádek od sebe.

Gejza1989

#164 Nový příspěvek od Gejza1989 »

Gejza1989 píše:
DYK píše:Nebude to vadit. Nastav si to teda na tvoji míru. Ale do vzrostlejších brambor stejně nepůjde vjíždět i proto, že mám malé 8" kola. Takže nahrnout po vzejítí a pak už jedině v řádku. Jinak se zlomí nať a je to.
To viem. Oboravat budem s ob. radlickou a zo zeleznymi kolami medzi riadkami
DYK
A co hovoris na tu medziprevodovku? mal tu niekto taku?na fôre?

virago

#165 Nový příspěvek od virago »

mezipřevodovku má walda http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 25&start=0, ale ta je na PA-51 , to by mě taky zajímalo jestli by šla přidělat i na to Tvoje

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - jednoosé frézy“