Tak nějaký opravy byly, ale mě vždy nevydrží ložisko a to pak napáchá škodu. Ale jinak Farmář nadělá práce dost. Myslím si, že ho dostatečně prověruju.Vinea 30Hp Comfort píše:To je už slušný číslo,vše je o.k.
FARMÁŘ,YUKON
-
Re: FARMÁŘ,YUKON
- Vinea 30Hp Comfort
-
Odešlo mi ložisko v poloose a než jsem stačil zastavit tak se to kouslo a zničil se částečně diferák.Vinea 30Hp Comfort píše:V lese se traktor prověří dostatečně,který ložisko ti odchází?
No a teď mi odešlo ložisko v převodovce. Jinak všechno mažu podle mazacího plánu, měním náplně a Farmář šlape.
- Vinea 30Hp Comfort
Výsledek mulčování se mi líbí, je to rozsekaný dostatečně. Trochu se ohnul/vytáhnul plech pod převodovkou a nože na jedný straně drhly, musel jsem to pobouchat... Asi to mohlo být nižšími, než jmenovitými otáčkami, když jsem nechal sekat někoho jinýho. Sekám málo a s jiným mulčovačem zkušenost nemám, tak nevím. Beru to tak, že za ty peníze je Vares Mnichovice super. Na prostředním obrázku je vidět, jak je převodovka nakřivo.Vinea 30Hp Comfort píše:Pěkný fota jak jsi spokojenej s mulčovačem?
asi som to tu niekde prehliadol kolo má prosimvás Hp ten farmár??
- Vinea 30Hp Comfort
Tak to jo,ta převodovka kdyby byla uchycená na nějaký výztuze tak by stím prohíbáním problém nebyl
ZETOR 5211
Měl bych dotaz k Farmáři. Jak řešíte provoz na dopravních komunikacích? Bylo pro mne překvapením, když jsem se v manuálu dočetl, že není schválen pro provoz na komunikacích a nemá TP. Čekal bych, že náš domácí výrobce u relativně nového malotraktoru bude schopen zajistit schválení. Nedokážu si představit, že by si takový stroj někdo pořídil na zahrádku za barákem - to už by byl lepší domaděl nebo nějaký japonec.
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
Čím jsem starší, jsou jsou moje hračky dražší.
Mt8-70 MINI
2xFortschritt E931.50 + jeden předělaný na 4takt, zahradní rider MTD Gartenmobil 8/760 HA
- Vinea 30Hp Comfort
-
Ani nový "farmář" nemá schválení?
No co vím, tak prý ani jeden "nový" Farmář nebyl prodaný resp. kromě toho prvního nebyl žádný jiný vyroben. A z nabídky Wisconsinu taky zmizel, takže kapitola Farmář je asi definitivně uzavřená.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Můj dotaz byl ke starému Farmáři.PULDrapalik píše:Ani nový "farmář" nemá schválení?
Yanmar Fv230D
Mt8-70 MINI
Mt8-70 MINI
my jsme měli jakýsi osvědčení (něco jako malý TP) od prodejce a úplně zezačátku i povolení od policie, že se s tím dá jet "nejkratší cestou k vlastním pozemkům".. Ale to byla Slavia TV824 koupená r. 1995.. To se ještě neřešily SPZ u těchto malých strojů.. Jinak jsem ale už potkal novějšího Farmáře na SPZ, tak by to snad mělo být řešitelný..