Nepoliský special
Re: Nepoliský special
Tak to už máš 2 to nemá chybu
tiše závidím,jak často tam jezdíš?Že bych se svezl někdy s tebou na nákup......:-)
Podle toho jestli mám cestu okolo,je to různé a podle toho jestli něco potřebujiTomíno píše:tiše závidím,jak často tam jezdíš?Že bych se svezl někdy s tebou na nákup......:-)
Kde to tam je? Nikdy jsem je nenavštívil, ale občas Chlumcem projedu, tak bych to mohl zkusit. Prozradíš?
tajné to není v Chlumci u přejezdu,u té malé čerpačky.Občas se tam i něco šikovného ukáže.Tet tam má napravy z avie i převodovku byl tam i motor ale ten se stratilDaddy píše:Kde to tam je? Nikdy jsem je nenavštívil, ale občas Chlumcem projedu, tak bych to mohl zkusit. Prozradíš?
Tak včera mě čekala repase pístnice,bylo to už nevyhnutelné,padala dolu a pěnil olej.Po rozebraní jsem zjistil že jsou v háji manžety.tip manžety 50x60 n 029269
adult photo sharing
shánění manžet na netu jsem vzdal.Zajel jsem do VK ložiska a kupodivu je tam měly.Koupil jsem raději 3.Vyšlo mě to na 31,50kč.Po znovu sestavení pístnice to chodí jak nové,hydraulika nepadá,olej nepění,a má i vetší sílu.Celou noc ramena na hoře se zátěží 50kg a ani o centimetr dole.No prostě supr
adult photo sharing
shánění manžet na netu jsem vzdal.Zajel jsem do VK ložiska a kupodivu je tam měly.Koupil jsem raději 3.Vyšlo mě to na 31,50kč.Po znovu sestavení pístnice to chodí jak nové,hydraulika nepadá,olej nepění,a má i vetší sílu.Celou noc ramena na hoře se zátěží 50kg a ani o centimetr dole.No prostě supr
Ty jo ten je,co s nim budes delat?.....
pujde rozebrat,na díly.Tomíno píše:Ty jo ten je,co s nim budes delat?.....
Ale to má být plné masa