WINEA,CABRIO,VEGA II
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
Cena?
-
Jaký tam sou kola. Ještě sem si neužil "nového" stroje a zase novinky
Myslím si, že bude velmi podobná ceně za původní Wineu 30 HP Comfort. Neptal jsem se... Jsou tam 6,50-16...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Vinea 30Hp Comfort
jo to je taky příjemná věc palivová nádrž se podstatně zvětší, ale jinak na hydraulice by měli ještě zapracovatTom píše:Jo, ty dvouválce mají úžasný ten malý převis Nejen, že nové převodovky, ale hlavně zrušili nádrž na hydraulický olej a teď už budou nové traktory budou brát olej do hydrauliky z převodovky.
Co, nelíbí se Ti snad jejich sériové ovládání čelního nakladače?bawor píše:jo to je taky příjemná věc palivová nádrž se podstatně zvětší, ale jinak na hydraulice by měli ještě zapracovatTom píše:Jo, ty dvouválce mají úžasný ten malý převis Nejen, že nové převodovky, ale hlavně zrušili nádrž na hydraulický olej a teď už budou nové traktory budou brát olej do hydrauliky z převodovky.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
To je řek bych přímo pro ostudu kdejakej čínan má křížák na čelňák, ale chce to i řádně filtrovat a hlavně u exelenta je to ovládání hydrauliky hodně blbý už mám v hlavě další verzi umístění rozvaděče a jeho ovládání.Tom píše:Co, nelíbí se Ti snad jejich sériové ovládání čelního nakladače?bawor píše:jo to je taky příjemná věc palivová nádrž se podstatně zvětší, ale jinak na hydraulice by měli ještě zapracovatTom píše:Jo, ty dvouválce mají úžasný ten malý převis Nejen, že nové převodovky, ale hlavně zrušili nádrž na hydraulický olej a teď už budou nové traktory budou brát olej do hydrauliky z převodovky.
Buď na vracečce do převodovky nebo lépe na sání by měl být vložený filtr.... Na tom sání ale je to dost o hubu, je nízko a trčelo by to pod traktor. Na novou verzi jsem zvědavý
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- adam_pitak
Pěkný rotavátor
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Vinea 30Hp Comfort
bylo by víc fotek z vápnění ? zajímalo by mě jak to stím rozmetadlem šlo .
všechny moje fotky zde ;)
https://www.rajce.net/a15087402
https://www.rajce.net/a15087402