Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
mnogo masla...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- cricket
aky mate starter? Na 24V alebo na 12V?
Nema nahodou nikto 12V starter navyse? Alebo iba pastorok?
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.
- vasek775
mám přebitečný zadní plášt kdyby nekdo chtel je jety vzorek cc 60procent cena 1000kč
Mám Zetor 6211,6718 ,nakladač Mikrus, vlek 8tuna,Fabia 1,2tsi a ted Oktavia III DSG kolka gladiator X450L a dalsi bordel co překáží u baráku
- Killer Koly
mel bych zajem, jak dlouho by to pockalo?vasek775 píše:mám přebitečný zadní plášt kdyby nekdo chtel je jety vzorek cc 60procent cena 1000kč
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
...len informačne ja som dneska kupoval dušu 38čku za 39eur
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- cricket
cricket píše:aky mate starter? Na 24V alebo na 12V?
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.
Na takuto preukrutnu rýchlosť sa nechytajú ani nove stroje to je nasteroidoch??
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Bielorus EO 2621-rameno
Zdravim prosim o radu kupil som bielorusa minuly rok a vsetko fungovalo ako ma ale teraz v jari som potreboval bagrovat , rameno som odblokoval piesty chodia ale vyskakuje mi retaz a zadne rameno sa hybe ako chce...mam trosku menej oleja v hydraulike moze to byt pricina alebo ? alebo nastriekat wd-cko na retaz ?
Dakujem za rady ....
Dakujem za rady ....
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bielorus EO 2621-rameno
Stacilo hladat v teme bielorus, wd ti nepomoze bud mas zly spetny ventil (prepusta) alebo zle manzety v piestoch otocab typujem manzety.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Re: Bielorus EO 2621-rameno
najskor poriadne odvzdušni otoč prv než to po dlhej prestavke chceš použivať...branoth píše:Zdravim prosim o radu kupil som bielorusa minuly rok a vsetko fungovalo ako ma ale teraz v jari som potreboval bagrovat , rameno som odblokoval piesty chodia ale vyskakuje mi retaz a zadne rameno sa hybe ako chce...mam trosku menej oleja v hydraulike moze to byt pricina alebo ? alebo nastriekat wd-cko na retaz ?
Dakujem za rady ....
- Arnošt z Popovic
Taky jsem nechal na Bělorusu udělat nějakou tu jarní údržbu - naštěstí na to mám lidi:
Před pomocí jsem měl v plátně střechy trhlinku asi na 2 cm, po opravě na celou ruku.
Tak jsem děckám poděkoval a poslal je na Supra - ten má střechu plechovou
Před pomocí jsem měl v plátně střechy trhlinku asi na 2 cm, po opravě na celou ruku.
Tak jsem děckám poděkoval a poslal je na Supra - ten má střechu plechovou
arnošt
To aby ti nebolo v kabíne horúco keďže nám zima už končí a slniečko začína pripekať
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398