Zetor 25a-záchrana
Re: Zetor 25a-záchrana
Pěkný váleček, kolik to má strun?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
7 už jsem ho měl na domádu kultivatorku a dělal pěknou práci tak proto ho dávám opět zatenhle.Jak ho přidělám tak znovu pojezdím zahradu a ukážu rozdíl akorát to ted pěkně namoklo.
No a je to v prde---při zkoušce kultivátoru mi prasklo jedno oko uchycení třetího bodu a to chci zítra nebo nebo ve středu sázet brambory.Sazeč jsem měl zapřaženej loni tak si nepamatuju jestli budu moct použít ty spodní oka na třetí bod.Nevím proč to prasklo vždyt jsem normálně oral a nic proč to v kultivátoru ruplo nechápu čistej čerstvej lom.Vím že to tady pár lidí řešilo,ale já se budu snažit oko nějak předělat z obyčejného mater. jako to má supr-ještě pokoukám jestli je tady nějaká předělávka.
padesátka: To nasere Nech si udělat to propojení obou ok s tím, že oko 3-tího bodu budeš mít mezi. Já jsem si to pro jistotu nechal hned udělat a mám klid.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tak aspon už vím jak k tomu došlo mladej nedotáhl levé rameno kultivátor šel do boku a jak je třetí bod natěsno v okách tak se jedno ulomilo
Spodní rameno? Vyskočilo na tom čepu i se šponerem? Jo pane, co si neudělám sám, to nemám podle toho se řídím a mám svatý klid
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Nedotáhl šponovák na levé šavli.Sniper píše:Spodní rameno? Vyskočilo na tom čepu i se šponerem? Jo pane, co si neudělám sám, to nemám podle toho se řídím a mám svatý klid
Oko přivařené,ale ve skříni mám pěknej hnus tak to musím vypustit a dát nový olej jen nevím jakej-tady píšete motorovej,převodovej,kydraulickej a v knížce píšou v létě AF v zimě Z.
Ahoj , ta hlavně ať to drží vyztužoval si to aj něčím ? Nebo jen přivařil ? Do hydrauliky patří motorový olej , prachobyčejný olej třeba M6AD , nebo 10W40 ....co máš doma , já tam mám smíchaninu 10W-40 co jsem slél doma ze zbytků.Hydraulický je moc řídký , na tuto hydrauliku .
Libor :-)
Díky dám asi nejdostupnější M6AD
Zatím jsem tu výstuhu nedělal není čas,ale při mytí jsem objevil další 4cm prasklinu zevnitř víka za prostředním okem tak znovu do dílny a zavařit ted jsem pověsil za pětadvácu sazeč zítra ráno proběhne seřízení a jdem konečně sázetLibor Z25 píše:Ahoj , ta hlavně ať to drží vyztužoval si to aj něčím ? Nebo jen přivařil ? Do hydrauliky patří motorový olej , prachobyčejný olej třeba M6AD , nebo 10W40 ....co máš doma , já tam mám smíchaninu 10W-40 co jsem slél doma ze zbytků.Hydraulický je moc řídký , na tuto hydrauliku .
Zasázeno až se stáhnou videa tak sem něco hodím.