no ja kvuli kleštim a shrnovači hnal vykon motoru nahoru tim turbem o tech 10 koni a vyhodil skřin čerpadel pač to bylo lenive hold každy ma rad jinači grady a co se equusu tyče huř na tom nebude už jen z toho duvodu že mame vyvinuty novy hydrostat ktery bude bezstratovy a pujde stejně na tvrdo jako normali převod čili bude využita všechna sila motoru... ja to spiše srovnavam s tou 82 měla něco přez 92 kw měla sice asi o 2 tuny vice jak ty ale v kopcich sotva lezla...šami1 píše:Jestli se bude motor trápit to se uvidí ale neměl by. Když si vezmeš že olomoucká nástavba drapáku váží 800kg ta krnovská má 1000kg a k tomu shrnovač klestu který váží 850kg s příslušenstvím a vozíme to úplně normálně, drapák na lkt 80 (ten Bratislavský) váží 1200kg a ten německý má ještě o hodně více. Vozíme to na lkt s turbem i bez turba. Apos má váhu 1450kg a kam jsem v lese potřeboval tam jsem ho v drapáku dovezl. Ta ruka co mám váží 950kg bez kleští a rotátoru tak si nemyslím že by se s tím ten motor měl tak trápit. Horší bude prostor v kabině a stabilita.
Psal jsi že EQUUS má váhu přes 11tun a výkon má mít 125kw. Když si vezmeš poměr výkonu a váhy + ztrátu výkonu přes hydro motor tak se nabízí otázka jestli ten traktor na tom bude líp.
LKT 81 TURBO
Moderátor: Franta.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: LKT 81 TURBO
-
no na bez ztratovej hydrostat bych ruku do vohne nedal,zatim co sem mluvil se vsema majiteli i kočíma samochodek s hydro pohonem spotreba jednou takokova na kubik oproti me smudlovi co za traktorem vláčim vozejk,to by byla kurva revolucija
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!
-
zerik 2 a jake cerpadlo si dal miesto nahonovky jak to neni tajne chcel bi som to prerobit aj ja budem menit motor tak bi som to viskusal spravit
sami1: Pekny fotky koukam ze ty gumy uz mas pekne sjety jak dlouho je jezdis a jak si spokojenej?Jsou to REKORDY ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
mam tam 70l sauerdannfos ale k tomu tam musiš dat protencionarni ventil ktery ti olej rozvadi podle zatiženi bud do řizeni nebo do okruhu traktoru a taky musiš dat jinnou orstu a snižit chladičMilan pavlus píše:zerik 2 a jake cerpadlo si dal miesto nahonovky jak to neni tajne chcel bi som to prerobit aj ja budem menit motor tak bi som to viskusal spravit
-
zerik dakujem ten chladic to som tusil ze je visoky ale preco orsta co je slaba a to 70l cerpadlo staci ked original je 80 az 100l
-
Zdravím vás,
Neměl by někdo z Vás prosím Hydraulické schéma zapojení komponent v obvodu na LKT 80 /81.
Hoodně by mi to pomohlo.
Neměl by někdo z Vás prosím Hydraulické schéma zapojení komponent v obvodu na LKT 80 /81.
Hoodně by mi to pomohlo.
-
na uloz.to je manual na 80,81 ted si nejsem jistej jestli to tam je přip.mužu skusit poradit vo co de
-
- Kontaktovat uživatele:
orsta proto protože tam je ješte 1 přivod oleje navic 5 hadička kterou jde olej když použivaš rozvaděč pod kabinou tak aby si i při tomto ukonu mohl řiditMilan pavlus píše:zerik dakujem ten chladic to som tusil ze je visoky ale preco orsta co je slaba a to 70l cerpadlo staci ked original je 80 az 100l
-
zerik a co je to za orstu ked ma 5vivodov z akeho je to stroja
-
- Kontaktovat uživatele:
jaky stroj to ma to nevim ja bral funglovku od sauer dannfosMilan pavlus píše:zerik a co je to za orstu ked ma 5vivodov z akeho je to stroja
a to cerpadlo mas primo proti klikovce a nebo na boku pres klinaky
-
Jime loupni tam rovnou sestihrnek dyz uz to mas takle venku ted sem to videl na šumave neskutecnej komfort v kopci kde zadejcham a ztroskotam na jednicce ac sem ho roztocil do cervenejch chlapik jezdil dvojkou ctvrt plynu a vklidu vyřizoval telefony,nakladal mu stejně jak ja ,ale jezdil neskutečně na pohodu byl to koncert