CASE IH
Moderátor: DYK
Re: CASE IH
Zdarec tak se dívám přihnojeno už připravuješ na setí co budeš sít? já zítra jedu pro jinej postřikovač. jinak taky mám vše přihnojeno.A dívám se že stovečka má hromadu práce na jaře že?
Ahoj. Na pšenku jsem zatím dal 80kg LAV dál se uvidí. Jinak set budu ječmen,mák,hořčici, jar.pšenici+hrách+jetel a vojtěšku. Teď zase bude chvilku klid,protože sprchlo. Usmykovaný stejně všechno nemám, ještě to nebylo oschlý. Co máš v plánu za postřikovač?
Tak ten postřikovač je přestavěnej kertitox od AKP počítač tryplety trysky dávka podle rychlosti.Letos v plánu nebyl ale přišel jsem tomu tak nějak tak ho vemutomous píše:Ahoj. Na pšenku jsem zatím dal 80kg LAV dál se uvidí. Jinak set budu ječmen,mák,hořčici, jar.pšenici+hrách+jetel a vojtěšku. Teď zase bude chvilku klid,protože sprchlo. Usmykovaný stejně všechno nemám, ještě to nebylo oschlý. Co máš v plánu za postřikovač?
Koukám,že máš otočený sítě?. Nemáš mech? Já před týdnem nechal 4ha vyvápnit-bylo hroznýho mechu. pastvu mám už taky usmykovanou-pak dám foto.
No ta sit je oboustarana bud ji muzez mit na tupo nebo na ostro, ja to mam na tupo mechu moc nemam snad v jednom miste u lesa. ja to mam hlavne na rovnani rozslapanych mist od krav kde byli krmelce a dela to peknou praci, driv se to delalo traverzou nebo otocenejma branama a to bylo k nicemu a jeste se jezdilo pomalu jak to skakalo, s timhle sem jezdil 12km/h
- adam
Jakou dělaj práci tyhle luční smyky? V těch plechách jsou ještě nějaký hřebíky?
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Jo v těch naprofilovanejch plechách jsou navařený hroty. Jsu s nima velice spokojenej. Jsou to tydle-http://www.blazek-jbl.cz/brany-lucni-jbl-6
Pekné fotky Ale tých stromov je škoda
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný v tom lese to musí bejt aj celkem obratný . Taky máme v lese vývratě, ono sníh, déšť a k tomu vítr a smrk s mělkými kořeny je nahranej
Tak pomocnik je to vybornej
obratnej zas tak moc neni s tim celnakem potrebujes hodne mista ale zas celnak je v lese k nezaplaceni
taky je dost treba davat pozor aby se neprevratil... nejhorsi jsou ty naklony na stranu
co se tyka tahu tak pohon na secky 4 to je uz sila akorat ted bylo dost mokro a traktor se zakope
obratnej zas tak moc neni s tim celnakem potrebujes hodne mista ale zas celnak je v lese k nezaplaceni
taky je dost treba davat pozor aby se neprevratil... nejhorsi jsou ty naklony na stranu
co se tyka tahu tak pohon na secky 4 to je uz sila akorat ted bylo dost mokro a traktor se zakope
- Karel
- Kontaktovat uživatele:
To je Tecnoma?