HORAL 4×4
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: HORAL M1261 4×4
Ako dlho trva kym vyrastie taky blatnik na zahrade ?
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Ani nevím, byl jsem týden pryč a jak jsem dojel, tak tam byly 2 . Plastové jsme vypěstovali už před měsícem .
z čeho jsou ty přední vyrobený?
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
ale vypadají moc dobře
Na internetu taky vypadaly a proto jsme je vzali, ale ve skutečnosti je to jeden velký rozřezaný na 2 půlky. Ale řez vypadá velice pěkně .
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ja davam dozadu tiez plastove, a dopredu tiez chystam rozrezat jeden,snad to odrezem rovno. Musimto prichytit na prednu napravu uz teraz aby som vedel ako pasne do ramu.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
taky premejslim, ze bych pouzil blatniky z vleku...tata ma udelanej drzak z plochace a na tom je udelanej blatnik z plastu, jako meli zavodaci zasterky - je to stejnej material, jako se delaji zasterky, co se daji koupit na Z7711 a podobný...mozna by se mi ale taky libili tyhlety, pockam, jak to bude vypadat uvas
Taky jsem koupil jeden blaťák na přívesnej vozejk a fikl ho na půl.Abych ho mohl hodit do barvy,koupil jsem základ na plasty ve spreju a stříkl vršek.Zatím barva drží a nikde nepraská nebo neloupe.
Re: HORAL 4×4
tak jsem sundal plechový popraskaný z vleku a koupil nový plastový za 190ks, plechový svařím COčkem, rozříznu napůl a budu mít krásný na předek
Čeká, ale nedá se , léto celé přes zimu nebyl čas a nebo lidi a teď to bude ještě horší. Ale ke konci května po matuře se na to vrhnu a musí se to dodělat... Dělala se vlečka, aby se mohlo jezdit, na na podzim se dělalo dřevo a pak toho bylo tolik, že absolutně nezbyl čas nebo energie. Ale už to nebude dlouho trval a jdu na to .
Krásná léta , Ty vyhlížíš maturitu a já pomalu dospívám do důchodu (ale dospívat ještě pár roků budu - číslo je však už jednociferné).horavi píše:Čeká, ale nedá se , léto celé přes zimu nebyl čas a nebo lidi a teď to bude ještě horší. Ale ke konci května po matuře se na to vrhnu a musí se to dodělat... Dělala se vlečka, aby se mohlo jezdit, na na podzim se dělalo dřevo a pak toho bylo tolik, že absolutně nezbyl čas nebo energie. Ale už to nebude dlouho trval a jdu na to .
Krásná léta jo, ale kdyby toho času bylo víc . A něco mi říká, že po těchto prázdninách to bude s časem ještě horší... A neboj, v důchodu budeš mět aspoň klídek a čas na nové projektyDaddy píše:Krásná léta , Ty vyhlížíš maturitu a já pomalu dospívám do důchodu (ale dospívat ještě pár roků budu - číslo je však už jednociferné).horavi píše:Čeká, ale nedá se , léto celé přes zimu nebyl čas a nebo lidi a teď to bude ještě horší. Ale ke konci května po matuře se na to vrhnu a musí se to dodělat... Dělala se vlečka, aby se mohlo jezdit, na na podzim se dělalo dřevo a pak toho bylo tolik, že absolutně nezbyl čas nebo energie. Ale už to nebude dlouho trval a jdu na to .