Belarus 952.4
Moderátor: DYK
Re: Belarus 952.4
Nevíte někdo, jestli jsou ceny skutečné a co je v tom za háček?
to je pryč-nakonec ty traktory-ležaky odvezou za hranice.
Ceny jsou jistě zajímavé. Řekl bych, jestli třeba model 1523.4 není schopnej plně nahradit 16245 u kterých je už v dnešní době je problém s dílama. Jeden zemědělec z Křeptova (blízko Velké Bíteše) si ho zrovna koupil, ale je to ten ležák z Třebíče nebo odkud ta firma Bel-Czech je. Pokud si ji pletu s firmou pana Astapoviče prosím odpusťte mi mám v tom hokej. Zatím jsou spokojeni ani nějaký problémy nemají. Ale mají ho teprv od léta. Je možnost na tyhle traktory namontovat přední vývoďák a přední ramena? Myslím, že by to mohl být slušný nástupce Uř. 2. Za ty prachy jak se říká.
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
Jde to namontovat .Vyrabí to vice firem,Cenově komplet ramena a vyvodák od 110 -150tisic dle vyrobce.Čelni ramena samostatně se pohybuji okolo 70 tisic.koprkam píše:Ceny jsou jistě zajímavé. Řekl bych, jestli třeba model 1523.4 není schopnej plně nahradit 16245 u kterých je už v dnešní době je problém s dílama. Jeden zemědělec z Křeptova (blízko Velké Bíteše) si ho zrovna koupil, ale je to ten ležák z Třebíče nebo odkud ta firma Bel-Czech je. Pokud si ji pletu s firmou pana Astapoviče prosím odpusťte mi mám v tom hokej. Zatím jsou spokojeni ani nějaký problémy nemají. Ale mají ho teprv od léta. Je možnost na tyhle traktory namontovat přední vývoďák a přední ramena? Myslím, že by to mohl být slušný nástupce Uř. 2. Za ty prachy jak se říká.
To není zrovna málo Kolik jen tak pro zajímavost stojí model 2022,4 nebo 1523,4?
1523,4neni-nyni se prodavá 1523,5 za 1099000kč.A 2022.4 za 1499000kč.koprkam píše:To není zrovna málo Kolik jen tak pro zajímavost stojí model 2022,4 nebo 1523,4?
Takže 153,5 už je i s AdBlue nebo podobnejma srandama ne? Teda spíš zeptám se jinak. Co se změnilo oproti předchozí verzi?
[quote="koprkam"]Takže 153,5 už je i s AdBlue nebo podobnejma srandama ne? Teda spíš zeptám se jinak. Co se změnilo oproti předchozí verzi?[/quote Řidicí jednotka,snímače a čidla tlaku paliva jsou nove dily.
Zdravím!
Uměl by mi někdo poradit? Mám Belarus 952.4 a sháním do zadního rychloupínáku (tříbodový závěs) ten vnitřní element-táhlo, západka a pružina. Neexistuje krom original dílu možnost použít tento element z jiného traktoru, třeba zetoru? Děkuji za radu.
Uměl by mi někdo poradit? Mám Belarus 952.4 a sháním do zadního rychloupínáku (tříbodový závěs) ten vnitřní element-táhlo, západka a pružina. Neexistuje krom original dílu možnost použít tento element z jiného traktoru, třeba zetoru? Děkuji za radu.
Jake jsou poznatky z odstupem casu?
NO poznatky motor drží a nežere. To je hlavní plus to ostatní drží když to občas opraviš Jinak schánim na 952.4 dílenskou příručku nebo katalog ND. Jinak budu rád za každé info.
Co navštívit web výrobce
http://www.belarus-tractor.com/en/servi ... on-manual/
http://www.belarus-tractor.com/en/servi ... on-manual/
Ahoj te. Mám dotaz. Tchán si ho koupil u Bel - Czech TRADE, s.r.o. v Třebíči jako ležáka. Akorát jsme nenašli na kolik máme foukat kola. Bylo nám řečeno, že je máme foukat na 1,7 přední, zadní už nevím. Po nafouknutí začal poskakovat při rychlosti nad 30, pod 30 jede dobře. Nemáte někdo s tímto zkušenost?
A co jsi čekal, že sto let naleželý kola nebudou skákat? Tyhle stroje skáčou jako zetory, je to daný konstrukcí. Prostě jezdi a ono se to porovná.
Zdravim mas nejake zkusenosti z tim traktorem?koprkam píše:A co jsi čekal, že sto let naleželý kola nebudou skákat? Tyhle stroje skáčou jako zetory, je to daný konstrukcí. Prostě jezdi a ono se to porovná.