Milhaussovic Yukon W5032

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
libča
Kontaktovat uživatele:

Re: Milhaussovic MT8 O5O

#3121 Nový příspěvek od libča »

Tak nahoď fotku toho krasavce a ten prioriťák jsi tam nechal nebo jak to teď máš????

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3122 Nový příspěvek od Milhauss »

Až to bude dotažené,foto hodím,včera jsem to testnul už skoro po tmě.

Prioriťák je pryč,mám jen orbitrol

Orbitrol má pět vývodů,
P - přívod od čerpadla
L a R - k pístnici
T - odpad do nádrže
a PB prostřední do rozvaděče

a z rozvaděče odpad,takže vlastně jsou dva odpady,mám je ale téčkem spojené u rozvaděče do jednoho

Takže nějaké šroubení a hadice ubyly. Tak docela dobrý. Díky,díky,byly to nervy,ale kdybych to koupil hned a nelaboroval,tak to bylo hned

libča
Kontaktovat uživatele:

#3123 Nový příspěvek od libča »

Mildo a ty tam máš origo čerpadlo že???? Kdybys dal větší bude to fungovat taky???? Čelt jsem že to co máš ty jede jen do 120 atm to znamená, když to třeba zvedneš na 160 atm co to udělá??Já to mám otevřený na 160,protože sem tam jsem něco nezvedl čelákem. Jak to budeš řešit, když budeš chtít zvednout tlak v hydraulice.?????

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3124 Nový příspěvek od Milhauss »

Zatím to řešit nebudu,i když nad silnějším čerpadlem jsem už přemýšlel. Doma mám 16 mpa,nevím ejstli by se vešlo,a má jinou rozteč a jinou hřídel,nevím jestli by s tím šlo něco dělat. Ale zatím to řešit nebudu,doteď mi to stačilo,i když jsem taky občas něco nezvedl. Ale lepší nepřetěžovat. Myslím že by to mělo fungovat i se silnějším čerpadlem :-/

lukas.15

#3125 Nový příspěvek od lukas.15 »

Tak nakoniec sa ti to podarilo :) Neskusal si nahodov ci ti funguje sucastne aj hydraulika ked tocis volantom?

lukas.15

#3126 Nový příspěvek od lukas.15 »

libča píše:Mildo a ty tam máš origo čerpadlo že???? Kdybys dal větší bude to fungovat taky???? Čelt jsem že to co máš ty jede jen do 120 atm to znamená, když to třeba zvedneš na 160 atm co to udělá??Já to mám otevřený na 160,protože sem tam jsem něco nezvedl čelákem. Jak to budeš řešit, když budeš chtít zvednout tlak v hydraulice.?????

Nazdar tiez mam vplane dorabat servo a pozeral som ze ty si daval silnejsie cerpadlo a tusim mas aj orbitrol s prioritnim ventilom tak by som sa ta chcel spytata ako ti to funguje, funguje ti sucasne aj riadenie aj npr. celak tak ze aj nieco dvyha?
A ten tlak si ako dvihal, len si pridal tlak na poistnom ventile? A nema nahodov orbitrol poistak na 140 atm?

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3127 Nový příspěvek od Milhauss »

Jojo povedlo,bylo již na čase :) Takhle naprázdno čelák s řízením funguje,to bylo první,co jsem zkoušel. Orbitrol co vím,tak je na 160

lukas.15

#3128 Nový příspěvek od lukas.15 »

A s plnym si neskusal? ci to ma aj silu.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3129 Nový příspěvek od Milhauss »

Byl jsem rád,že jsem zkusil popojet :smich: :smich: natož někde něco zvedat s plným. Musím ještě dodělat pár detailů,pak to zkusím pořádně :friends:

lukas.15

#3130 Nový příspěvek od lukas.15 »

Ja sa tiez chystam na to servo ale zatial to nejako nevychadza, chcel by som robit ale dvojpiestove . A o tom vecsom cerpadle som uz tiez uvazoval tak to musim este cele premysliet a potom uvidim. A ak ti to pojde s tym celakom sucastne tak to bude parada.

PafkaTU

#3131 Nový příspěvek od PafkaTU »

Ahoj, pečlivě sleduji tvé vlákno (ale i dalších lidí). Vypadá to že tvůj nový orbitrol asi má ten prioritní ventil v sobě. Tím že jsi vyřadil orbitrol starý i s tím prioritním ventilem tak stále nevíš v čem ze zmíněných dvou věci byla (nebo stále je) zrada.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3132 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak tak,už to zjišťovat nemusím a dokonce si pro něj pán přijede,a mrkne do něj,tak uvidíme,třeba se dozvím co tomu bylo. Já bych tipoval orbitrol něco v něm,než ve ventilu

Tenhle orbitrol už má ventil v sobě

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3133 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak dnes konečně hotovo,uvidíme,co se první posere nebo upadne :) Zítra první ostrá zkouška,jdeme na dříví. Ještě jsem stihnul zamontovat repráčky,tak konečně pořádná muzika :) a malá samolepka na čeláku,kterou jsem náhodou našel :wink:

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#3134 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak dnešní dopoledne strávené na dříví,ne ůplně plný vlek,ale za dopoledne to je dobré. Ono tam je víc bordelu a křoví než dříví :) Řízení je paráda,na mě až moc citlivé,ale dobrý,i s čelákem to chodí. Jen mi nejde do hlavy,proč mám volant ,teda spíše tu kouli furt někde jinde,když v krajových polohách volant nepropouští :-/ tak by měl být furt stejně ne??

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Naposledy upravil(a) Milhauss dne ned bře 08, 2015 7:06 pm, celkem upraveno 5 x.

PULDrapalik

#3135 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Myslím že je to konstrukcí řídící jednotky,jak ní stále protýká olej,v práci u ještěrky to mám taky tak

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“