yanmar ke4
Moderátor: DYK
yanmar ke4
Zdravím všetkých priaznivcov japonských malotraktorov.
Práve som sa stal držiteľom YANMAR KE4 .
Chcel by som sa spýtať , či by mi niekto neporadil , na čo slúži páka na pravej strane ,tá čo je hneď vedľa páky na zdvíhanie ramien hydrauliky.
(bližšie k vodičovi)
Predajca od ktorého som traktorík kúpil, mi nedokázal vysvetliť, na čo sa vyuźíva.
Má niekto aj skúsenosti s používanim systemu MONREOMATIC?
Za všetky odpoveďe vopred ďakujem.
Chcel by som sa spýtať , či by mi niekto neporadil , na čo slúži páka na pravej strane ,tá čo je hneď vedľa páky na zdvíhanie ramien hydrauliky.
(bližšie k vodičovi)
Predajca od ktorého som traktorík kúpil, mi nedokázal vysvetliť, na čo sa vyuźíva.
Re: yanmar ke4
Blahopřeji ke koupi. S fotkou by se radilo lépe, ale vedle páky ovládání ramen hydrauliky bývá ovládání zdvihu pouze pravého ramene (samostatný hydraulický válec).
ISEKI TA247F
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
ex KUBOTA Bulltra B1-17
Karosa ŠD11
Karosa LC735
Neoplan Tourliner
ex Karosa LC936XE
Myslím že samostatný hydraulický valec sa ovlada na systéme monreomatic.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Nazdarek ja ma MAC na mitsu 23 cez vikend som to skumal a prekladal ten japon caj daj foto tvojho mac ci je stejne jak mam ja
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Alebo kukni do mojho vlakna je tam odka na moje foto je tam aj mac
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Tu je ten MONREOMATIC
http://www.jpeg.cz/images/2015/03/03/bmrHj.jpg
S tým veľkým jousticom sa ovláda pravý hydraulický valec.
http://www.jpeg.cz/images/2015/03/03/bmrHj.jpg
S tým veľkým jousticom sa ovláda pravý hydraulický valec.
- stan4o
ke4 píše:Zdravím všetkých priaznivcov japonských malotraktorov.
(bližšie k vodičovi)
Omyl chlapci, touto pákou nastavuješ pracovnú hĺbku rotavátora (viď moje vlákno Stan4ova MT156). Aspoň teda u mňa to tak funguje. Páka je napojená do ovládacej časti prevodovky a je z druhej strany je k nej napojené ovládacie lanko od zadného krytu rotavátora. Pákou nastavíš pracovnú hĺbku. Otváraním a zatváraní zadného krytu rotavátora sa buď pridvihujú alebo spúšťajú zadné ramená = teda celý rotávator. Je to vlastne horizontálne vyrovnávanie rotavátara (pri prejazde brázd a kopcou traktorom) a to pri tej druhej elektronike s UFO senzormi vyrovnávaš vertikálne rotavátor (teda pri bočnom náklone-odklone traktora).
Pekny stroj.. tak nech služi.
- stan4o
Aký tam máš motor? Ja mám Mitsubishi MT156, čo je takmer identický traktor, až na značku a namontovaný ochranný rám. Ja mám Mitsubishi L3E, vznetový trojvalec s objemom 0,952 l.
Mam ta motor kubota D-1403 tvojvalec obsah je 1390ccm3. vykon je 21kw system vyriveho vstrekovania.... ale tvoj janmar tiež dobra volba ..
Ja tam mám motor Yanmar 3TNA-72-UNK
S odstupom času - veľká spokojnosť.
S odstupom času - veľká spokojnosť.