Vas nazor na japonske malotraktory
Moderátor: DYK
Re: japonske malotraktory 18 koňove
Mám Yanmar a memám si na co stěžovat, jsem naprosto spokojený a to ho používám od r.2002. poruchy se mi naštěstí vyhýbají
Z mého pohledu Yanmara.
Z mého pohledu Yanmara.
Re: Vas nazor na japonske malotraktory
Mate nekdo srovnani japonci s MT8 050 slavia dvouvalec? Co je lepsi....
MT8-050
kubax píše:Mate nekdo srovnani japonci s MT8 050 slavia dvouvalec? Co je lepsi....
Ja som mal Mt8 132,2 a teraz mam kubotu gl21 neda sa to porovnat aj motor aj mechanika...
Kubota gl21 je 3 válec výkonější, větší, techlogický vyspělejší, výrobně mladší, je i na větší práci , Mt8 132,2 na obdělávaní velikosti fotbalové hřiště.mcgiver21 píše:kubax píše:Mate nekdo srovnani japonci s MT8 050 slavia dvouvalec? Co je lepsi....
Ja som mal Mt8 132,2 a teraz mam kubotu gl21 neda sa to porovnat aj motor aj mechanika...
Neviděl jsem v popisu výrobce malotraktorů na jakou rozlohu je malotraktor konstruován.
U obvyklích traktoru,nevím.
Tak tak. Ako pišeš ,, ale ked to porovnam tak neda sa to zrovnat.. a priechodnosť je ozaj dobra a motor nezastavy nič..thovt píše:Kubota gl21 je 3 válec výkonější, větší, techlogický vyspělejší, výrobně mladší, je i na větší práci , Mt8 132,2 na obdělávaní velikosti fotbalové hřiště.mcgiver21 píše:kubax píše:Mate nekdo srovnani japonci s MT8 050 slavia dvouvalec? Co je lepsi....
Neviděl jsem v popisu výrobce malotraktorů na jakou rozlohu je malotraktor konstruován.
U obvyklích traktoru,nevím.
Pro pobaveni...asijska renovace
https://www.youtube.com/watch?v=OKs1cKQYI8c
https://www.youtube.com/watch?v=OKs1cKQYI8c
- Honzula1234
Srovnávat japonské a československé malotraktory např.TZ nebo MT nejde!!! Japonské traktory jsou o hodně velký kus cesty dál. Ale v žádném případě nechci snižovat československé stroje, sám jsem měl nejdříve TZ4K14.kubax píše:Mate nekdo srovnani japonci s MT8 050 slavia dvouvalec? Co je lepsi....
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
tak porovnavat japonca z TK je ako porovnavat skoda 100 -s VRS
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Ahoj! je pravda že TK nejde porovnávat s Japonci, ale kolik toho TK-káčko vydrželo a opravy si udělal každý sám za pár kaček.Dostupnost dílů- bez problému. Mám ISEKI, je to obrovský rozdíl oproti TK. Ale stejně si TK nechám (zatím).
Při koupi je třeba dávat pozor na repas tzv.barvou.Mně prodejce tvrdil ,že měnil ložiska a gufera v přední nápravě.Doma jsem kontroloval olej, a musel jsem ho vyměnit co z toho teklo za emulzi.Při prodeji mě tvrdil prodejce, že jsou komplet seřízené ventily.Chtěl jsem vidět mechanika který to dělal, protože to musel být kouzelník, když matice na ventilovém výku nebyly povoleny ani v Japonsku.
Ale vše dal prodejce do pořádku.
Současná poptávka po Japonských traktorech nahrává prodejcům, až se trh nasytí tak prodejci se budou muset více snažit aby prodali. Tím nechci tvrdit, že všichni jsou nepoctiví.
Tak hodně zdaru, štěstí a pevné nervy při výběru traktoru.
Při koupi je třeba dávat pozor na repas tzv.barvou.Mně prodejce tvrdil ,že měnil ložiska a gufera v přední nápravě.Doma jsem kontroloval olej, a musel jsem ho vyměnit co z toho teklo za emulzi.Při prodeji mě tvrdil prodejce, že jsou komplet seřízené ventily.Chtěl jsem vidět mechanika který to dělal, protože to musel být kouzelník, když matice na ventilovém výku nebyly povoleny ani v Japonsku.
Ale vše dal prodejce do pořádku.
Současná poptávka po Japonských traktorech nahrává prodejcům, až se trh nasytí tak prodejci se budou muset více snažit aby prodali. Tím nechci tvrdit, že všichni jsou nepoctiví.
Tak hodně zdaru, štěstí a pevné nervy při výběru traktoru.
Nechci rejpat, ale napadlo někoho ty traktory změřit dozimetrem jestli nejsou kontaminovaný cesiem z Fukušimi?
myslíš třeba vzduch v pneu?
No třeba můj čumáček v noci svítí.Já to požaduju za výhodu nebo ne!
Kubota Bultra B1-15 https://www.youtube.com/watch?v=xL8Pv5OVJ-4
kenybz píše:myslíš třeba vzduch v pneu?
Ten vzduch je to nejmenší, železo dokaže příjímat radioativitu a i vyzařovat, dokonce vyzařuje přirozenou radioaktivitu speciální zařízení to dokáží změřit.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Ty si myslíš že Japonci by niečo také predali kámo to ti je iná mentalita národa nie ako Slovák a Čech.... tam ked buchla fukušima tak sa tam niektorý Japonci aj obesili nie to aby ešte predávali kontam . traktory !!!
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Překupnící jsou všecho schopni, to by ses divil.