WINEA,CABRIO,VEGA II
-
- Holder
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
Koukám , že si jel také s Blaženou, zkratkou do Bavorova ! Lesy tu máte všude stejné a pěkný kraj . Pěkné momentky !
- Vinea 30Hp Comfort
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Skočilo 2 x.
- Holder
Pěkná momentka , také mě to čeká .
Profesionálně, neprofesionálně, rozhodující bude cena. Osobně si myslím, že nebylo v plánu konkurovat špičce, ale udělat něco pro drobné pěstitele. Určitě se měl kde inspirovat. Vevnitř jsou klíňáky.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Vinea 30Hp Comfort
Já mám v plánu zrepasovat starší protiběžnou žabkovou lištu co máme v práci od Fuhrmanna, tak doufám, že mi to hydraulika utáhne..
Tak tohle bude chtít asi konkurovat hlavně cenou, jsem na ni zvědav.. neví někdo
Toho Ostratického v práci máme, není to nic moc, kromě něj ještě tunelovou lištu Collard a taky se to nedá srovnávat.. Ani cenově teda..
Tak tohle bude chtít asi konkurovat hlavně cenou, jsem na ni zvědav.. neví někdo
Toho Ostratického v práci máme, není to nic moc, kromě něj ještě tunelovou lištu Collard a taky se to nedá srovnávat.. Ani cenově teda..
Porovnával jsem to s osečkovačem od Ostratického, a zdá se mi to hodně podobné. Nicméně toto je nedokončený prototyp, který se teprve bude zkoušet, takže třeba na tom ještě nějaké úpravy budou provedeny. Do tohoto vlastního nářadí, které jim bylo původně dodáváno, se vrhli především z důvodů jisté samostatnosti, nezávislosti na externích dodavatelích. Problém s díly atd. Proto i ten boční mulčovač....
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
A já jsem zde byl vždycky přesvědčován, že dnes není možné aby si každý všechno vyráběl "svoje" , že to nemůže finančně vyjít a je daleko lepší nakupovat komponenty od zavedených výrobců, kteří to už mají tak nějak vychytaný. Asi to platí jak kdy a jak se to hodí.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod