Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
- Killer Koly
Re: Bielorus EO 2621
Ok, dik za rady, zkusim to jeste nahrat. jeste se zeptam z jakeho materialu je to ulozeni na vylozniku? nemuze to prasknout? dela to na me dojem litiny, bojim se do toho vic prastit. a nejsou tam nejaka pouzdra?
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
máš ruský stroj a ten sa kladiva nebojí!!! to je základný a najčastejšie používaný nastro na opravu... ale ked kladivo tak poriadne... nejakým 2 kg kladivkom tam možeš akurát tak okná poumývať....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Ja som tiež hned kúpil poriadne kladivo ako prišiel rus domov. Dneska som si dotiahol rusa domov lebo zajtra idem do hory na drevo po nejaké ,vývraty, tak to skúsim v celosti tahat k ceste cez kladku lebo po tom snehu sa to nebude dat zhadzovat. Tak uvidíme čo to povie.
aji velkym kladivem das malou ranu,malym kladivem vsak velkou ranu nedas:-)cont33 píše:máš ruský stroj a ten sa kladiva nebojí!!! to je základný a najčastejšie používaný nastro na opravu... ale ked kladivo tak poriadne... nejakým 2 kg kladivkom tam možeš akurát tak okná poumývať....
- cricket
na mojom bieloruse nefunguje servo.. poradte mi odkial mam zacat kontrolu a ze kde by mohla byt chyba..
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.
začni tým že tam daš do systemu manometer a zisti či ti tlačí čerpadlo.. samozrejme ak tam maš dosť oleja v nadrži pod volantom...cricket píše:na mojom bieloruse nefunguje servo.. poradte mi odkial mam zacat kontrolu a ze kde by mohla byt chyba..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- cricket
Nemas nahodou nejaku fotku, kde sa montuje ten manometer? Dikes
začni tým že tam daš do systemu manometer a zisti či ti tlačí čerpadlo.. samozrejme ak tam maš dosť oleja v nadrži pod volantom...
fotku nemam ale nikde na výstup z čerpadla.. kde ti lepšie pasuje tam dajcricket píše:Nemas nahodou nejaku fotku, kde sa montuje ten manometer? Dikes
začni tým že tam daš do systemu manometer a zisti či ti tlačí čerpadlo.. samozrejme ak tam maš dosť oleja v nadrži pod volantom...
- cricket
aky olej tam ide? je to jedno alebo je tento okruh kde je servo prepojeny aj s niecim inym??
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Vsade ine M6 a nie ten olej je len pre servo,na strane spojky je okienko olejo znak, a tusim v nadrzi je aj filter
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- cricket
Nechapem ako to myslis...Atlan píše:Vsade ine M6 a nie ten olej je len pre servo,na strane spojky je okienko olejo znak, a tusim v nadrzi je aj filter
na servo cerpadlo jenapojene aj nieco ine? ci len posilovac riadenia?
- Killer Koly
belorus mi zase funguje, ma ale jednu zavadu: hydraulika pracuje dost pomalu, je slaba a chvili trva, nez zabere. cim by to mohlo byt? dik za odpovedi
Do serva je dobre dat hydravlicky to je jedno aki. Ked by tam bol motorovi tak ked je chldano tak ide trochu ztuha riadenie. na lavej strane pristrojovky je skličko a cez to vidiš či ho maš dost alebo nie.Nechapem ako to myslis...
na servo cerpadlo jenapojene aj nieco ine? ci len posilovac riadenia?
Servo ma svoje male čerpadielko zpredu na prsach a netaha nic iné.
Maš nastavene tlaky? Čerpadlo je v pohode?belorus mi zase funguje, ma ale jednu zavadu: hydraulika pracuje dost pomalu, je slaba a chvili trva, nez zabere. cim by to mohlo byt? dik za odpovedi
- Killer Koly
cerpadlo je OK, ale s tlakama nevim. nemam totiz manometr, koupil jsem to bez nej. ale skoro rok to fungovalo bez problemu, ty zacaly az kdyz mi bouchla hadice a musel jsem ji vymenit. od te vymeny to takhle zlobi. navic mi zustavaji obcas pistnice vylozniku bez tlaku, muzu s nim volne houpat, coz taky neni asi optimalniJohny1490 píše:Maš nastavene tlaky? Čerpadlo je v pohode?belorus mi zase funguje, ma ale jednu zavadu: hydraulika pracuje dost pomalu, je slaba a chvili trva, nez zabere. cim by to mohlo byt? dik za odpovedi