DT 75
Moderátor: DYK
Re: DT 75
Ahoj kluci tak motor naskocil na po 3ti jak nic.. a ted uz chyta na drc.. sice chvilku trvalo nez se vse rozhybalo, jako je rizeni a hydraulika atd.. ale uz vse slape.. akorad musim jeste dotahnout tahla na brzdach na pasech.. jen se chci zeptat.. kdyz nastane situace ze tahla jsou dotazene na max.. co vse se musi vymenit? A hlavne jak je to tam resene? Jeste jsem to nemel nikdy rozdelane tak nevim jak a co presne vse rozdelat abych se k nim dostal.. nerad bych zbytecne rozdelal zbytecne x veci a potom zjistil ze zbytecne..
-
- Kontaktovat uživatele:
Tiahlami sa šteluje po zásadnej oprave, výmene brzdových pásov. šteluje sa vzadu, sú tam malé okienka - opýtaj sa deda aleb naštuduj. Hlavne, že ide a nezabudni v nom vodu
-
https://www.youtube.com/watch?v=4HjgI7LQsoc
zase som sa zabával odhrnanie snehu 16.2.2015
zase som sa zabával odhrnanie snehu 16.2.2015
-
nojo, copak snížek, ten se hrne jako pírko Jinak my už jsme bez sněhu, půda rozmrzla
tos daval pasy na stary rozety to nedělalo moc dobrotu on když ti spad a delal sto sam na poly tak to dalo zabrat ne jednou sem to delal obvykle dyz sem delal pasy tak sem delal směrovky ze spojkama a pretesnil
-
- Kontaktovat uživatele:
Podvozok je ako nový, traktor nemal možno ani tisíc hodín. Šachty sú suché, olejové náplne pôvodné a v mnohých kladkách bez úbytku. A to stál minimálne dvadsať rokov. Pásy tam bola nejaká kusovka, nevydraté, ale hladké z iných strojov (nahrnal uhlie).
Na mojom sú hodne zodraté (40 článkov), ale incident z pásom za takmer 2t.mth nebol. Prax na Z2023, T54 vedie k ostražitosti na problémy z pásom na DT.
Na mojom sú hodne zodraté (40 článkov), ale incident z pásom za takmer 2t.mth nebol. Prax na Z2023, T54 vedie k ostražitosti na problémy z pásom na DT.
Ahojte všeci, mám dotaz na pluh. Sice se o pluhu tady píše, ale nejsu z toho moc chytré. Je jedno, jaký pluh pořídím za DT? Tzn. dají se pluhy za normální traktory použít na Dt nebo se musí upravovat? DT musí (nebo by asi měl) jet při orání mimo brázdu, kolový traktor jede v brázdě, takže asi se musí pluh nějak upravit...??? Díky za radu
-
správně, mělo by se jezdit nad brázdou. Neumím odhadnout jak by se takto upravený pluh choval. A protože ani ta úprava není úplně jednoduchá, napadl mě B 201. Co na to zkušenější?
-
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme sa ore nad brázdou a používa sa dvojbodý záves, teda nie je problém orať do zatáčky. Originálny pluh nemá bočné štelovanie, rieši sa to prestavením spodnej časti dvojbodého závesu. Tom T má medzikus, ktorý umožný zapať štandartný pluh za DT.