Jirkův ZETOR 7245
Moderátor: Lukashil
Re: Jirkův ZETOR 7245
Pekný stroj Kedy ho vyskúšaš? Je u vás ešte sneh?
No nevím jesli házíš močovinu,tak těch 15m bude tak tak.zetorak jirka píše:Má rozhoz psanej 12-18m. Já potřabuju 15m, tak snad to dokáže, a jestli to nepochopí, tak projde řádnou rekvalifikacej.Lukashil píše:pěkná mašinka kolik to má rozhoz?
- zetorak jirka
Já vím, s močovinou by to bylo asi na knop, ale já házím akorád ledek nebo agromix (NPK) a to by mělo dát.tomous píše:No nevím jesli házíš močovinu,tak těch 15m bude tak tak.zetorak jirka píše:Má rozhoz psanej 12-18m. Já potřabuju 15m, tak snad to dokáže, a jestli to nepochopí, tak projde řádnou rekvalifikacej.Lukashil píše:pěkná mašinka kolik to má rozhoz?
- zetorak jirka
Sních už je jen ve stínovích místech, počítám tak v druhý polovině března, přihnojit a nastartovat ozimy, jestli teda eště nenachumelí, dnes jsem sundal radlice na sních, tak že určitě nachumelíMatúš píše:Pekný stroj Kedy ho vyskúšaš? Je u vás ešte sneh?
- Biggles555
Jj, ale mám jen ten plastový kornout s jedním kotoučem, moc příjemná paní tam prodávázetorak jirka píše:Přesně tak, taky s tam byl ?Biggles555 píše:Nebyls pro něj Jirko v Krouně?
Buď v klidu já už jí mám taky dole a v telce hlásili že už je po zimězetorak jirka píše:Sních už je jen ve stínovích místech, počítám tak v druhý polovině března, přihnojit a nastartovat ozimy, jestli teda eště nenachumelí, dnes jsem sundal radlice na sních, tak že určitě nachumelíMatúš píše:Pekný stroj Kedy ho vyskúšaš? Je u vás ešte sneh?
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
No to dúfam,už by som rád vyrazil do polí, treba mi vyviezť hnoj, ale u nás na horách je ešte kopa snehu Už nemrzne, ale sneh sa topí strašne pomaly
-
Tak u nás dnes poránu v 7:00 - 0°C, už vletěli do ozimů s prášky. Po sněhu ani památky a odpoledne 10°C. Než jsem se nasnídal tak byl s Johanem z 25ha už pryč, jinak bych ho blejsknul.
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
My sme cca. 700 m.n.m., ráno 4°C, cez deň 12-15°C Dnes sa už sneh topil rýchlejšie, ale aj tak na pole sa ešte nedá dostať Ale možno už v sobotu pôjdem vyviezť ten hnojJakub Svoboda píše:Tak u nás dnes poránu v 7:00 - 0°C, už vletěli do ozimů s prášky. Po sněhu ani památky a odpoledne 10°C. Než jsem se nasnídal tak byl s Johanem z 25ha už pryč, jinak bych ho blejsknul.
- lukisek 099
pěkná hračka jirko at slouží doufám žes ji pokřtil?? to já každej herberk co dotáhnu domů aje funkční tak ho decentně pokropím slivovičkou jednu štamprli vždy obětuji. dokonce i auto jen teda vnitřek a motor na lak sem si netroufl to prskat tak doufám žeto nezakřiknu a vydrží pár let
Mě to rozmetadlo hodně připomíná Jarmeta. Co bude dělat problém jsou ty čechrače, ktery budou šrotovat hnojivo na prach a pak se budou ucpávat otvory kudy padá hnojivo na kotouče a nebude ti sedět dávka. Aspoň u Jarmeta to tak bylo a podle fotek je to tady řešeny úplně stejně. Převodovka tam moc není vidět, ale asi bude stejná jak na Jarmetovi a tam to bylo bláto a pořád se sypala. Jaká byla cena jestli to neni tajny?
Stroje sa krstia prácoulukisek 099 píše:pěkná hračka jirko at slouží doufám žes ji pokřtil?? to já každej herberk co dotáhnu domů aje funkční tak ho decentně pokropím slivovičkou jednu štamprli vždy obětuji. dokonce i auto jen teda vnitřek a motor na lak sem si netroufl to prskat tak doufám žeto nezakřiknu a vydrží pár let
Alebo prevratenim na strechuv
- lukisek 099
hold každý to má jinak
Jj U mňa teda prácou a očami susedov a kamarátov
- zetorak jirka
Ano, je to hodně podobný, jen lepši spracování a hlavně ta pozinkovaná násypka, to jarmet nemá. No uvidíme,ale je na to normálně potvrzená záruka a zajištěnej servis, tak se uvidí Nad těma plocháčema jsem už taky přemýšlel , a mám v plánu udělat jiný, já každej stroj vždycky předělám k obrazu svému, jen asi počkám na záruku, jinak cena není tajná, 27900. Ale kvalitní jsem ani starej za tu cenu nesehnal. Však já ho naučím dělat , jak potřebuju.citrusek píše:Mě to rozmetadlo hodně připomíná Jarmeta. Co bude dělat problém jsou ty čechrače, ktery budou šrotovat hnojivo na prach a pak se budou ucpávat otvory kudy padá hnojivo na kotouče a nebude ti sedět dávka. Aspoň u Jarmeta to tak bylo a podle fotek je to tady řešeny úplně stejně. Převodovka tam moc není vidět, ale asi bude stejná jak na Jarmetovi a tam to bylo bláto a pořád se sypala. Jaká byla cena jestli to neni tajny?